پاک شود..........................
پاک شود..........................
Last edited by amirdiba; 09-02-2016 at 16:31.
ایا جزیره هوشمند برای دائمی ها هم قابل استفاده هست یا نه؟
سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی نداره
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
خیر ...............
اگه روتر از طریق ppp با مودم ارتباط برقرار کنه نهایت سرعتش حدود25مگابیته.
دانگل 3372 از Ethernet over USB پشتیبانی میکنه که سرعتش خیلی بیشتره. روتر اگه روی این مود با دانگل ارتباط برقرار کنه نباید مشکل سرعت وجود داشته باشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خوب زحمت بکش رو تنظیمات بگو کجاشو دست بزنیم چه اپشنی رو فعال کنیم؟
[QUOTE=amirdiba;8786784]سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی نداره
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
من APN ره به صورت دستی هم تنظیم کردم و تست کردم، اما هیچ تفاوتی با حالت دیفالت نداشت.
ممنون از راهنماییتون
امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید؟
چه طور این تنظیمات رو اعمال کنم؟
آقا دمت گرم مرسی از اطلاعاتت، من اینو نصب کردم خیلی بهتر از ورژن خود ایرانسله از نظر نمایش اطلاعات، فقط این نمودار rssi rsrq رو پیدا نکردم، توی کدوم منوشه؟
والا من این مدل روتر رو ندارم، روتر WR842ND دارم با کاستوم فیرمور OpenWRT
این آموزش رو انجام دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا دانگل رو وقتی وصلش میکنم خودش راه میفته و از دانگل IP میگیره.
همچنین SD Card توی دستگاه رو هم میشناسه و با یکسری تنظیمات میشه ازش استفاده کرد.
تو تست سرعت مستقیم و با روتر هم فرقی ندیدم.
ادیت: اگر با دستورات لینوکس آشنایی دارید، فیرمور OpenWRT نصب کنید و باهاش میتونید هرکاری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Tehranshahr; 09-02-2016 at 20:02.
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
- - - Updated - - -
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)