الان من 2 مگ دارم ولی خطم هم روی 2 مگه و سرعت بیشتر نمیده ! راهش چیه که سرویس رو روی 10 مگ ببندم ! اگر مقلا یه 10 مگ بخرم چطور باید تبدیلش کنم به 2 مگ ؟ اصلا شدنی هست ؟؟![]()
الان من 2 مگ دارم ولی خطم هم روی 2 مگه و سرعت بیشتر نمیده ! راهش چیه که سرویس رو روی 10 مگ ببندم ! اگر مقلا یه 10 مگ بخرم چطور باید تبدیلش کنم به 2 مگ ؟ اصلا شدنی هست ؟؟![]()
شما ایپیت چیه؟ 2.185.2x ؟
پینگت چقدر؟ مخصوصا 8 تا 12 شب
90 درصد مشترکین دان استریمشون اسمیه که نمیتونن سرعت بالاتر بگیرن
باید اول یه 10 مگ بگیرید بعد روزاشو بسوزونی 2 مگ بگیری اینجوری حدود 5 تومن ضرر میکنی , البته 5 مگ هم کفایت میکنه
سوال همینهمن الان اگر 10 مگ بگیرم بعد وقتی یخوام سرویس 2 مگ بگیرم توی پارتاک جایی نمی بینم که روزا رو بسوزونه فقط رزرو می کنه و اگر رزرو رو فعال کنی کلا سرویس قبلی میسوز درسته ؟ مثلا اگر 10 مگ 8 گیگ بگیری و 1 گیگشو مصرف کنی باید چطور با 2 مگ تعویضش کنی ؟
نه فقط روزاش میسوزه حجمش منتقل میشه
همین 7 روز پیش همین کار رو انجام دادم برای سرویس 2 مگ ! یه 2 مگ 3 گیگ گرفتم بعد با یه 2 مگ 50 گیگ عوض کردم از توی پرتک ! ولی هیچ تخفیفی در کار نبود و همش سوختمطمئنی از توی پرتک میشه ؟؟؟
من ماه پیش خودم انجام دادم شد
همه ترافیک منتقل شد
از وختی مشکل باز نشدن سایت هایی مثه سافت98 رفع شده مشکل صفر شدن سرعت دانلود هم واسه من رفع شده
خط 10 مگ مخابرات .....ده ابم قطعه!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم خط دو مگ اسیاتک
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان چند روز پیش اومدم گفتم ip من بازه ! 2 روز از اون کامنت نگذشت که ip من قفل شده و اصلا کیفیت نداره سرویسم دیگه ! خواهش می کنم کسی این جا ip شو قرار نده به ضررخودش تموم میشه ! alimail وجدانا بی خیال کاربر ها شو !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)