دوستان یعنی هیچکس هیچ اطلاعاتی راجع به رسته رایانه اداره بهداشت و درمان آج توی لویزان نداره؟!؟!
کل نت رو زیر و رو کردم نهایت شاید 10 خط اطلاعات هم به دست نیاورده باشم!
هر کی هر چیزی که میدونه بگه ممنون میشم لطفاً
دوستان یعنی هیچکس هیچ اطلاعاتی راجع به رسته رایانه اداره بهداشت و درمان آج توی لویزان نداره؟!؟!
کل نت رو زیر و رو کردم نهایت شاید 10 خط اطلاعات هم به دست نیاورده باشم!
هر کی هر چیزی که میدونه بگه ممنون میشم لطفاً
دوستان لطفا هر سوالی رو چند بار ارسال نکنید مطمئن باشید اگر کسی بدونه جواب میده
جواب شما داده شد لطفا اسپم نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه عوض نشه شایدم بشه نمیشه بصورت قطعی گفت
اگر ارتش بیوفتید شانستون برای 01 و عجبشیر زیاده اما باز هم نمیشه قطعی گفت
شما اگر میخواید پذیرش بگیرید اول تشرف ببرید یگانی که دوست دارید پذیرش بشید ببینید اصلا پذیرش میکنند یا نه
سپس 24 ساعت بعد از ارسال دفترچه به +10 مراجعه کنید المثنی برگ سبز رو بگیرید و به یگان مورد نظرتون مراجعه کنید و برگ سبز رو تحویل بدین بقیه کار ها رو خودشون انجام میدن
خودتون اگر از سپاه پذیرش بگیرید اگر موافقت بشه میوفتید سپاه .. ارتش و ناجا به اون صورت پذیرش ندارند
شما نمیتونید در ناجا و ارتش در شهر خودتون پذیرش بگیرید اصولا چنین کاری نمیکنند .. مگر با استفاده از بند پ
فقط سپاه چنین امکانی داره که اونم شرایط سختی داره برای پذیرش و به این راحتی ها نیست
Last edited by SNOW PATROL; 23-12-2013 at 14:38.
دوستان اگر کسی دوره تکمیلی بسیج رو داشته باشه چطور میتونه کاری کنه که آموزشی سپاه بیفته که اون دوره را به جای آموزشیش در نظر بگیرند؟
Last edited by holyboy; 23-12-2013 at 20:22.
مسئول نظام وظیفه گفته احتمالا 24 ماه میشه خدمت و بعضی از کسری ها کم یا حذف میشه
اما اینجا دوستان با قاطعیت میگن سال 93 خدمت 24 ماهه و همه کسری ها حذف!!
اینطور که بوش میاد ....احتمالا اول کسری های بسیج و برخی کسری های پزشکی رو حذف کنند . کسری تحصیلی رو هم که قبلا حذف کردند .
که این نهایتا 2-3 سال جواب میده ...
با توجه به جمعیت و میزارن موالید سرباز داره کم میشه . فکر کنم 3 سال دیگه سربازی رو از حالت اجباری بردارن و نیروی مسلح حرفه ای به صورت دائم به استخدام دراورند .
![]()
سلام
کسی میدونه من که 92/10/1 تاریخ اعزام خوردم این قانون برداشتن کسری خدمت بسیج از این حرف ها به ما میخوره؟
یعنی زودتر برم کاراشو انجام بدم
- پدرم دوره جنگ خدمت سربازی رفته نیرو انتظامی زنجان"کسری جبهه پدر میتونم بگیرم؟البته 6 ماه دوره احتیاط هم داره
جز بسیج و جبهه پدر راه دیگه ای برای کسری نیست دوستان؟
Last edited by AlirezA_VahiD; 23-12-2013 at 15:07.
دوست عزیزم . کسری جبهه فکر نکنم برداشته بشه احتمالش 0% هست ..
اما کسری بسیج فکر کنم به دلیل میزان موالید و سرباز برداشته بشه . احتمالش خیلی زیاده .
Last edited by m-530; 23-12-2013 at 15:31.
دمت گرم داش
این جبهه پدرم به کارم میاد؟
زنجان منطقه جنگی نیست"اما کلا بخوام مطمئن بشم کسری جبه پدر بهم تعلق میگیره یا نه باید از کجا بپرسم؟
راهی داره بشه دور زد ؟
از دوستانی که تجربشون از من بیشتر باید سوال کنی .
اینجا هم میتونی از سوال و جواب هایی که قبلا شده به نتیجه برسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این قانون24 ماهه شدن سربازی دیگه تصویب شد یا هنوز باید بره مجلس؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)