تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1915 از 4428 اولاول ... 915141518151865190519111912191319141915191619171918191919251965201524152915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,141 به 19,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی که سرعتت از 6 به بعد 200 کیلوبایته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (((
    فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست.
    ))) در حالی که برای من و خیلیهای دیگه اینجور نیست و این توهین به شعور آدمه.ما داریم با چشم خودمون این سرعت افتضاح رو میبینیم و شما داری تکذیبش میکنی.اینم بخش مربوط به توهینش!!!

من دارم وضع فعلی پارس رو با وضع قبلیش مقایسه میکنم و به این خاطر میگم افتضاحه وگرنه شرکتهای دیگه که فاتحشون خوندس.
    یکی از بزرگترین شاهکارهای پارس همین تغییر ساعت به 2 تا 7 بود.شما با چه منطقی میگی الان بهتره؟اون موقع ساعات رایگان حدود 390 دقیقه بود و الان 300 دقیقه.برا من که 1 گیگابایت در روز ضرر داشته یعنی ماهی 30 گیگ.
    حالا یه سوال دیگه:
    شما از ساعت 7 صبح تا ساعت 2 شب (یعنی 19 ساعت تمام) وقت نداری که وبگردی کنی اما از 2 تا 7 شب وقت داری؟
    بله 6 صبح تا 7 سرعتم رو 200 هست. از 7 صبح تا 2 شب هم که سرعت محدودیتی نداره و رو همون 200 هست. کاربری که من در پاسخشان این پست را نوشته ام 6 تا 7 صبح رو به عنوان سرعت شبانه برداشت کرده اند.جالبه!

پس شما هم فکر می کنید که بهتون توهین شده، این تاپیک از همون ابتداش تا اینجا همه در مورد سرعت هاشون می نویسند، سرعت من مثلا" رو 500 هست یا نمی دونم رو 50 یا حالا هر چی ، کجاش توهین به شعور آدم ها ست!؟

من چی را دارم تکذیب می کنم؟ تاپیک رو خوب دنبال کنید، می بینید که سرعت یه عده خیلی بده، سرعت یه عده کمتر بده، حالا ما جزو اون کمتر بد ها هستیم. باید چی بگیم؟ بگیم برا ما هم خیلی بده خوب اینکه درست نیست!

نزدیک دو هفته ای هم که تو تاپیک بحث سیاست جدید هست، و دوستان نظراتشون رو دارند می گن، شرایط من هم پست 19016:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث وقت یه چیزیه و بحث بازده بالای شب برای انجام کارها هم یه چیز دیگه، و اینکه وقت داشتن من به چه کسی ربط داره هم یه چیز دیگه.

پارس آنلاین هم کاش کلا" دانلود رایگان رو حذف کنه و بجاش قیمت ترافیک اضافی هاش رو بیاره پایین و سرعت همه رو روی سرعت واقعیشون ببنده تا عدالت رعایت بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

سلام دوستان، من سرویس 256 محدود دارم

قبلا" با ترفند حداکثر 1.5 گیگ می گرفتم (البته

برای ما ترفند 12:30 کار نمی کرد و فقط همون

صبح 6 تا 7 برقرار بود

الان با سیاست جدید دارم 1.5 گیگ می گیرم

با این تفاوت که دیگه تو ساعت رایگان سرعتها

خیلی افتضاح نیست، چون قبلا" حتی صفحه

رو هم به زور باز می کرد. الان سرعت از 2 تا 5.5

بین 50 تا 100 متغیر هست. بعد از 5.5 هم که

میره بالای 100 و اواخر ساعات رایگان هم که 190

سرعت غیر ساعات رایگان هم که همون 190 سابق

هست، فقط سرویس ها یکم قیمتشون رفته بالا که

به نظر من با توجه به بالا رفتن سرعت ساعات رایگان،

می ارزه، چون قبلا" توی ساعات رایگان عملا" ما هیچ

استفاده ای از اینترنت نمی توانستیم بکنیم
    ...............................
    Last edited by amir_n71; 17-09-2012 at 00:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطفا حذف بشه...
    Last edited by Masoud-Susa; 17-09-2012 at 00:09.

4. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بعد از امتحان کردن سرعت 128 و 256 به این نتیجه رسیدم که برای کسی مثل خودم که دانلود شبانه نداره و بیشتر استفاده ش از اینترنت وبگردیه بهترین کار اینه که 128 داشته باشه و ما به تفاوت 128 و 256 رو بده طول دوره اگه خوات برای دانلودهاش حجم اضافه خریداری کنه
    چون سرعت شبانه خیلی افتش نسبت به روزانه زیاده و ارزش نداره برای کسی که مثلاً هفته ای 500 مگ هم دانلود نداره بشینه پای دانلود شبانه
    Last edited by Mehran14233; 17-09-2012 at 01:41.

6. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شبا با چند میزنی عزیزم؟

سلام داداش.

شبا سرعتم از 80 پایین تر نمیاد.
    روزا از 114 تا 140. البته گاهی چند روز یک بار به مدت سرعت روزانه میاد رو همون 64 ( من 512 دارم) که اونم طبیعیه چون همه رو 2 مگ بسته شدن دارن مثل تلنبه از پهنای باند می کشند و سهم همه 2 مگ هست ولی ماله من یک مگ خوب طبیعیه.
    اما من خیلی راضیم.

دوستان اگر خواستید با اوپراتوری راجع به این قضیه ی گیم صحبت کنید همشون خوبند اما آقای " گلباز " کارش خیلی درسته.
    با این پروفایل گیم ، 1 مگ نو اینترلیو پینگم به 86 هم رسیده !!!!!! در حال حاضر امروز که بلند شدم الا هست 246. یه ریست بکنم حله.

گاهی که میره بالا 2-3 تا ریست کنید مودم رو درست میشه.

سوالی بود در خدمتم.

دوستان من سر این پروفایل گیم و اینا کلی با پارس آنلاین دعوام شد که می گفتم پینگم باید زیر 170 باشه !
    اما خدا وکیلی بخش پشتیبانی با حوصله ای داره ( البته 2 سه تا عوضی اون بین هستا ! ) .
    شما به شاتل زنگ بزنید..بپرسید چروفایل گیم یا تغییرات مخصوصی جهت پایین آومدن پینگ دارید ؟ یارو نمی فهمه چی می گید.
    همین که یک آی اس پی رو می کنه نشان از اهمیت دادنش به کاربره. من شبانه عالی دانلود می کنم... همینطور که گفتم گاهی افتضاح میشه

من تو مرکز بهشتی ( سهروردی جنوبی ) هم 4 سال از پارس 256 20 گیگ داشتم تا سال 90. پینگ از 250 تا 300 بود ( انصافا پینگش بدون اون پروفایل از وایمکس ایرانسل که 220 هست بدتره ) اما دانلود با 256 چه روزانه چه شبانه اون موقع یادمه 190-200 بود.

الان 512 دارم تو مرکز دستغیب ( تجریش ) و با پروفایل 2 مگ تا 350 دانلود کردم. شبا ولی به همون 140-150 میرسه.
    Last edited by Koosha_Raisi; 17-09-2012 at 07:58.

8. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

روزا سرعت کیلومتر پارس میچسبه تا اخر بالا و اما شبا سرعت تا حد دیال اپ هم میاد پایین و ممکنه تا چنروز دیگه به صفر هم برسهخدایا خودت رحم کن.این سند دانلود دو شب قبل:و اینم تست الان ساعت 9:37 صبح در ضمن سرعت 512 دارم
    Last edited by ehsan224224; 17-09-2012 at 08:38.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستانی که شبا حجم کمتری میگیرن حتما به این چند مورد توجه کنن :

اول اینکه لینکتون حتما مستقیم و از لیچر های پرسرعت باشه . اینو توجه داشته باشید که وقتی لینک های سایت هایی مثل اپلود باز ، رود فایل یا هیپ فایل و امثالهم رو بدون اینکه عضو پرمیوم در اون سایت ها باشید رو میزارید برای دانلود ، سرعتی که به شما میده خیلی کمتر از سرعت یوزرهای پرمیوم هست ! اینو تو سایت های خودشون هم اشاره میکنن . مثلا هیپ فایل اجازه نمیده که سرعت یوزرهای عادی بیشتر از 50 کیلو باشه ! این در مورد سایت هایی مثل رپیدشیر و امثالهم هم صادقه ، رپیدشیر فکر کنم 20 یا 30 کیلو سرعت رو در نظر میگیره ! سایت هایی مثل میهن دانلود یا پی سی دانلود و دانلود ها و امثالهم هم چون روزانه پهنای باند زیادی رو مصرف میکنن ، برای همین سرعت دانلود رو در ساعاتی از روز که مصرف زیاده کم در نظر میگیرن ، از طرفی چون دانلود از این سایت ها هم زیاده سرعتی که بهتون میدن کم هست . پس بهترین کار استفاده از لیچر های پولی هست ، اونم نه لیچر هایی مثل اپلودباز و رودفایل و ... که اپلود و دانلود سنتر هم هستن ! منظورم سایتهایی هست که فقط قابلیت لیچ دارن . مثل مول و رپیدپارس و رپیدباز و ...
    دوم اینکه شبها قبل از اینکه دانلود رو شروع کنید ، تمام برنامه های فعال رو ببنید ، حالا هر برنامه ای که باشه ، مثل برنامه هایی که مخصوص کاربردهای مادربورد هست و .... . کشوی کنار ساعت رو باز کنید و روی تک تک اونها exit رو بزنید .
    مورد بعدی اینکه قبل از اینکه دانلود رو شروع کنید فایروال ویندوز یا فایروال انتی ویروستون رو غیرفعال کنید تا محدودیتی در شبکه ایجاد نکنه .

این کارها رو بکنید به امکان زیاد حداقل تا 1 گیگ رو میگرید ! خداییش من یادم نمیاد که شبی کمتر از 1 گیگ فایل گرفته باشم . حجم دریافتیم همیشه بالای 1 گیگ بوده و البته در بیشتر مواقع بالای 1.5 گیگ هم رسیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه ترافیک تموم شه و ما از طریق تمدید اشتراک موقت اینترنتو فعال کنیم و روز بعدش 1 گیگ اضافی بخریم جریان چی میشه؟؟؟آیا اینترنت بعد از 5 روز قطع میشه و شباناش رایگان نیست یا مثل قبل میشه؟؟؟لطفا کمک کنید

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من اونروز که گرفتم زنگ زدم گفتن به این میگن نامحدود یعنی اسمش نامحدوده ولی در واقع ترافیک داره
    قضیه اینجوریه که این 256 که من گرفتم 2 نوع سرعت داره
    یکی سرعت بالاس که همون 190 هست میشه باهاش 30 گیگ تو ماه دانلود کرد این 30 گیگ رو که دانلود کنی سرعت برمیگرده به سرعت اصلی سرویس یعنی 30 با اون هر قدر بخوای میتونی دانلود کنی سرویس قطع نمیشه
    این دقیقا چیزی بود که به من گفتن حالا برای اطمینان بیشتر میتونید زنگ بزنید قسمت فروش
    دوست عزیز من زنگ زدم گفتن این سرویس نامحدود و زیاد نباید دانلود کنی و باید دانلودت رو مدیریت کنی اگر ببینیم به کاربر های دیگه فشار میاد سرعت رو محدود میکنیم . گفتم یعنی حجم خاصی نداره گفت خیر !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •