کاملا موافقم چون من. سه مدل از همین انتن ها دارم ۳۵ dbiو ۳ و پنج فرقی تو ایران ندیدم . همشون نت رو پایدار میکنن
فرستاده شده از هواوی میت 8
کاملا موافقم چون من. سه مدل از همین انتن ها دارم ۳۵ dbiو ۳ و پنج فرقی تو ایران ندیدم . همشون نت رو پایدار میکنن
کلا رو این نسل ها مصرف بالا و داغی گوشی یا تجهیز طبیعیه
خدمت شما دوست عزیز
البته من به پشتیبانی تی پی لینک هم ایمیل زدم و دارم پیگیری میکنم
ولی هنوز جواب قانع کننده ای ندادن
![]()
البته من وقتی روتر رو با کابل لن متصل میکنم، در این حالت تقریبا افت سرعتی ندارم. فقط در حالت وای فای این افت شدید سرعت وجود داره.
ورژن من اینه شما هم با همین امتحان کن
3.17.2 Build 140610 Rel.65031n
لینک از سایت تی پی لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا تنظیمات نت ورک مهمه نه وایرلس شما اصلا سعی کن مقایسه هات در حالتی باشه که به روتر با لن وصلی نه وایرلس.
توی تنظیمات نت ورک هم حالت 4 جی اونلی باشه و به تنظیمات دیگه دست نزن. همون پیش فرضها بمونه
![]()
توی وای فای مقداری افت سرعت طبیعی هست اما مقدار اون به خیلی چیزها بستگی داره. از نظر من اگر شما با کابل لن افتی نداری یعنی این دو تا با هم مچ هستن.
اگر شما مودم ای دی اس ال داری و پورت لنش به عنوان ون هم کار می کنه می تونی لن 3020 رو به ای دی اس ال وصل کنی و با وای فای اون هم تست کنی توی این حالت dhcp باید در دی اس ال غیر فعال بشه
یعنی میشه فرمویر رو دانگرید بکنم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
تنظیمات در حالت پیش فرض هستش، البته با انواع تنظیماته دیگه، چه روی روتر، چه روی مودم هم امتحان کردم، اما هیچ فرقی نکرد
با اینترنت ADSL قبلا تست کردم، این روتر اصلا سرعت ADSL رو کاهش نداد و با همون سرعت دانلود داشتم.
تنها ایرادش کاهش سرعت مودم وقتیه که مودم روی شبکه 4 جی ست شده و اینترنت به صورت وایرلس شیر میشه
حتی وقتی مودم روی حالت 3 جی آنلی میزارم، تقریبا سرعت وایرلس و لن برابر میشه و میرسه به سرعت اتصال مستقیم مودم به لب تاپ
Last edited by hamed11368; 09-02-2016 at 14:54.
سلام دوستان
شما هم موقعی که به اینترنت وصلین ایرانسل قطع میشه؟ در روز چند بار؟
ممنون
سلام با قطعیت میدونید این انتن. چه اپراتوریه؟
و چه تجهیزاتی داره؟
Last edited by amirdiba; 09-02-2016 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)