تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1914 از 4428 اولاول ... 914141418141864190419101911191219131914191519161917191819241964201424142914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,131 به 19,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان!!!

به به چه تاپیک فعالی.
    من 9 ساله مشترک پارس آنلاین هستم ( چه دایل آپ چه دیتا سنتر.) از موقعی که ADSL به این کشور عقب افتاده اومد پارس آنلاین داشتم تا الان.

همه اوپراتور ها هم منو میشناسند انقدر زنگ زدم بهشون.

دوستانی که پارس آنلاین رو برای بازی آنلاین می خوان به راهنمایی من توجه کنند . پینگ من در حال حاضر از 4.2.2.4 .. 115 و ار 8.8.8.8. 150 می باشد.
    زنگ بزنید پشتیبانی، بخشون بگید که کار اصلی تون با اینترنت بازی آنلاینه و پینگ براتون خیلی مهمه، ازشون بخواهید که پروفایلتون رو به پروفایل گیم تغییر بدهند و این رو هم اضافه کنید : بگویید رو 1 مگ نو اینترلیو ببندند.

این نو اینترلیو خیلی مهمه !!! که سند و رسیو رو بالانس میکنه. میتونید بگید رو 2 مگ بمونه برست دانلدتون. اما رو 1 که بیاد خیلی تغییر می کنه.

من الان با این پروفایل تا 140 تا دانلود می کنم و پینگم بالای 170 نمیره . گاهی که ممکنه به 250 و 230 برسه فقط مودم رو دو سه بار ریست کنید حل میشه.
    سوالی داشتید در خدمتم.

2. 3 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی که سرعتت از 6 به بعد 200 کیلوبایته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (((
    فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست.
    ))) در حالی که برای من و خیلیهای دیگه اینجور نیست و این توهین به شعور آدمه.ما داریم با چشم خودمون این سرعت افتضاح رو میبینیم و شما داری تکذیبش میکنی.اینم بخش مربوط به توهینش!!!

من دارم وضع فعلی پارس رو با وضع قبلیش مقایسه میکنم و به این خاطر میگم افتضاحه وگرنه شرکتهای دیگه که فاتحشون خوندس.
    یکی از بزرگترین شاهکارهای پارس همین تغییر ساعت به 2 تا 7 بود.شما با چه منطقی میگی الان بهتره؟اون موقع ساعات رایگان حدود 390 دقیقه بود و الان 300 دقیقه.برا من که 1 گیگابایت در روز ضرر داشته یعنی ماهی 30 گیگ.
    حالا یه سوال دیگه:
    شما از ساعت 7 صبح تا ساعت 2 شب (یعنی 19 ساعت تمام) وقت نداری که وبگردی کنی اما از 2 تا 7 شب وقت داری؟
    البته من هم از 6 تا 7 سرعتم مثل سابق بالاست

4. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

سلام دوستان!!!

به به چه تاپیک فعالی.
    من 9 ساله مشترک پارس آنلاین هستم ( چه دایل آپ چه دیتا سنتر.) از موقعی که ADSL به این کشور عقب افتاده اومد پارس آنلاین داشتم تا الان.

همه اوپراتور ها هم منو میشناسند انقدر زنگ زدم بهشون.

دوستانی که پارس آنلاین رو برای بازی آنلاین می خوان به راهنمایی من توجه کنند . پینگ من در حال حاضر از 4.2.2.4 .. 115 و ار 8.8.8.8. 150 می باشد.
    زنگ بزنید پشتیبانی، بخشون بگید که کار اصلی تون با اینترنت بازی آنلاینه و پینگ براتون خیلی مهمه، ازشون بخواهید که پروفایلتون رو به پروفایل گیم تغییر بدهند و این رو هم اضافه کنید : بگویید رو 1 مگ نو اینترلیو ببندند.

این نو اینترلیو خیلی مهمه !!! که سند و رسیو رو بالانس میکنه. میتونید بگید رو 2 مگ بمونه برست دانلدتون. اما رو 1 که بیاد خیلی تغییر می کنه.

من الان با این پروفایل تا 140 تا دانلود می کنم و پینگم بالای 170 نمیره . گاهی که ممکنه به 250 و 230 برسه فقط مودم رو دو سه بار ریست کنید حل میشه.
    سوالی داشتید در خدمتم.
    شبا با چند میزنی عزیزم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی شب ها تا صبح نزدیک 5.5 گیگ می گرفتم
    اینم پست شما!
    5.5 گیگ یعنی سرعت حداقل رو 350-400
    اونوقت ما دانلودر شدیم و شما کاربر عادی

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

البته من هم از 6 تا 7 سرعتم مثل سابق بالاست
    برا من فقط روز 15 شهریور اینجور بود و بعدش اومد پایین.یکی از دوستان میگفتن امکانش هست هنوزم افرادی باشند که از تغییر ساعت بیخبر باشن و هنوز از 1 تا 6 دانلود داشته باشن که با اتمام حجمشون متوجه میشن و وقتی اونا از 2 تا 7 دانلود کنن سرعت تو منطقه شما هم ممکنه کم بشه.البته امیدوارم این اتفاق براتون نیفته چون خیلی خیلی اعصاب خورد کنه.اما با این حال بعضی از دوستان (به خصوص کسانی که سرویسهای 1 ساله دارن) چون خیالشون بابت حجم باقیماندشون راحته دیر به دیر وارد سایت پارس میشن و برا همین ممکنه هنوزم بعضی ها از این تغییز ساعت بیخبر باشن.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

برا من فقط روز 15 شهریور اینجور بود و بعدش اومد پایین.یکی از دوستان میگفتن امکانش هست هنوزم افرادی باشند که از تغییر ساعت بیخبر باشن و هنوز از 1 تا 6 دانلود داشته باشن که با اتمام حجمشون متوجه میشن و وقتی اونا از 2 تا 7 دانلود کنن سرعت تو منطقه شما هم ممکنه کم بشه.البته امیدوارم این اتفاق براتون نیفته چون خیلی خیلی اعصاب خورد کنه.اما با این حال بعضی از دوستان (به خصوص کسانی که سرویسهای 1 ساله دارن) چون خیالشون بابت حجم باقیماندشون راحته دیر به دیر وارد سایت پارس میشن و برا همین ممکنه هنوزم بعضی ها از این تغییز ساعت بیخبر باشن.
    برا من کلا از مرداد به اینور خراب شده
    کارم به جایی رسیده بود که میزدم آنتی ویروسو آپدیت کنه و میخوابیدم!

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

میشه انگلیسیشو بنویسی!
    فارسیشو نمیفهمم چیه!

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کلا پارس آنلاین بی مصرف شده
    هم قیمتش زیاد شده هم کیفیتش کمتر
    من نسبت به سابق حدود 200 مگ کمتر دانلود می کنم
    .
    .
    .
    در ضمن خدمت دوستامون بگم وقتی شبانه مجانیه دلیل نداره دانلود نکرد...دانلودر و غیره نداره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

میشه انگلیسیشو بنویسی!
    فارسیشو نمیفهمم چیه!
    انگلیسیش>>>> interleave
    همونطور که دوستمون گفتن اینترلیو برای گیمینگ مناسبه و خط رو برای گیمینگ بهینه میکنه.

12. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

کلا پارس آنلاین بی مصرف شده
    هم قیمتش زیاد شده هم کیفیتش کمتر
    من نسبت به سابق حدود 200 مگ کمتر دانلود می کنم
    .
    .
    .
    در ضمن خدمت دوستامون بگم وقتی شبانه مجانیه دلیل نداره دانلود نکرد...دانلودر و غیره نداره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    بله پارس هم بخاطره همین شباش معروف شد
    همه ی ISP های دیگه هم از پارس تقلید کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •