تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1914 از 2014 اولاول ... 914141418141864190419101911191219131914191519161917191819241964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,131 به 19,140 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اعتراض هواداران به وضعيت اداره باشگاه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزشی - پس از شکست پرسپولیس ایران برابر بنیادکار ازبکستان، یکصد هزار هوادار سرخ‌پوش با سر دادن شعارهایی نسبت به استفاده ابزاری از پرسپولیس انتقاد کردند.
    به گزارش قلم نیوز، هواداران پرسپولیس که از نتایج تیم محبوبشان در این فصل به ستوه آمده بودند، پس از شکست پرسپولیس برابر بنیادکار ازبکستان از دقیقه 80 به بعد با شعار "پرسپولیس سیاسی نمی‌خوایم، نمی‌خوایم" اعتراض‌شان را نسبت به اداره این تیم و حاشیه‌هایی که اطراف این باشگاه به وجود آمده نشان دادند.
    آنها همچنین با شعار "انصاری‌فرد حیا کن، پرسپولیس را رها کن" خواستار استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شدند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

عقاب غمگین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

6

اتفاقا با صمد مرغابی ببخشید مرفاوی یک لیگ عقب افتادن....

آقا اینطوری نگید ،من خیلی نگرانم ، نکنه از این بابا یه پپ گاردیولا دیگه در بیاد ...!!!

(شکمارو بگیرید همه سینه خیز روزمین )

خداییش این مدیر عاملشون بعد از اون همه تحقیق خستگی فصلو از تنمون در آورد ...واعظ دوست داریم ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه نیم نگاهی به نظرسنجی تاپیک بندازین...ظاهرا اکثر طرفداران اینو پیش بینی کرده بودن

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

دوستان یه نیم نگاهی به نظرسنجی تاپیک بندازین...ظاهرا اکثر طرفداران اینو پیش بینی کرده بودن
    خیر،اون موقع طرفداریس صمد آقا اینا(برو بچز مرغابی) اومدن رای ها رو خراب کردن، ما که همیشه شعارمون پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم بوده، ولی هنوز آخر شدن رو به چشم ندیدیم،حتی 9 ام شدن بعضیا هم واسمون اتفاق نیفتاده!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هواداران پرسپوليس پس از حذف اين تيم از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، شيشه‌هاي مجموعه 12 هزار نفري آزادي را شكسته و به باجه‌هاي بليت‌فروشي نيز آسيب رساندند.
    آنها همچنين به 10 ماشين اداري و دولتي اين مجموعه خسارات شديدي را وارد كردند.
    *بازيكنان پرسپوليس كه قصد داشتند با اتوبوس از ورزشگاه خارج شوند با اعتراض شديد هواداران مواجه شده و مسير خروجشان را عوض كردند.آنها در هنگام ترك ورزشگاه با 500 هوادار و ليدر عصباني روبرو شدند و در حالي كه با اسكورت پليس همراه بودند ترجيح دادند از در غربي ورزشگاه كه در همه مسابقات از آن خارج مي‌شوند خارج نشده و از در ديگري خارج شوند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: رئيس سازمان تربيت‌بدني پس از شكست پرسپوليس مقابل بنيادكار با عصبانيت ورزشگاه را ترك كرد و جواب هيچ خبرنگاري را نداد. محمد علي‌آبادي پس از شكست پرسپوليس و حذف اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا با ناراحتي ورزشگاه آزادي را ترك كرد و جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود. پرتاب اشياء به سمت جايگاه ويژه و مسؤلاني كه در اين جايگاه نشسته بودند، از نكات قابل توجه بازي بود. بازيكنان و طرفداران بنيادكار پس از بازي در زمين مسابقه به جشن و پايكوبي مشغول شدند. در سوي مقابل پرسپوليسي ها با چشماني گريان در زمين ماندند و مسئولان تيم آنها را به سمت رختكن هدايت كردند. برخي هواداران پرسپوليس به سمت بازيكنان بطري پرتاب كردند. آنها با شعار "بازيكن بي‌غيرت نمي‌خواهيم " به انتقاد از عملكردها آنها پرداختند. عابدزاده با چشماني اشكبار حاضر به ترك نيمكت ذخيره ها نبود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هوادران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران تاکید کرد که نه تنها وی بلکه در این شرایطی هیچ مدیر عاملی نمی توانست در پرسپولیس موفق باشد.
    عباس انصاریفرد پس از شکست عصر امروز(چهارشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار ازبکستان در جمع خبرنگاران گفت: برای مردم متاسفم و ناراحتم که تا این مرحله بالا آمدیم و نتوانستیم کار خود را با موفقیت به پایان برسانیم و فصل ضعیفی را پشت سر گذاشتیم.
    وی همچنین خاطرنشان کرد: پرسپولیس امسال حواشی بسیاری داشت و کسی نتوانست این حواشی را جمع کند و از همین حواشی ضربه خورد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد کم‌کاری بازیکنان در این دیدار اظهار داشت: مردم بهترین کارشناسان هستند و می توانند با هوشیاری خود نقش بازیکن، مربی و مدیریت را در این شکست ارزیابی کنند.
    وی در مورد فحاشی‌های تماشاگران و هواداران به خود تاکید کرد: فحاشی هواداران برای من مهم نیست، آنها حق دارند و برای همه ما برد مهم بود اما به نظر من مدیریت همه تلاش خود را به کار بست و سازمان تربیت بدنی هم در این راه همراه تیم بود!
    انصاریفرد تصریح کرد: در این شرایط که حواشی حول و حوش تیم را پر کرده است، نه تنها من بلکه هیچ مدیرعامل دیگری نمی تواند موفق باشد، بلکه ساختار پرسپولیس باید تغییر کند. این تیم نیاز به ترمیم اساسی دارد.
    وی در مورد ادامه همکاری وینگادا با پرسپولیس خاطرنشان کرد: در این مورد باید هیئت مدیره تصمیم گیری کند، در مورد ادامه همکاری من و سایر اعضای هیئت مدیره هم سازمان تربیت بدنی تصمیم نهایی را اتخاذ می کند اما اگر من همچنان در خدمت تیم پرسپولیس باشم، مطمئن باشید ترمیم اساسی در این تیم صورت خواهد گرفت.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد حضور علی پروین در هیئت مدیره پرسپولیس اظهار داشت: بحث حضور پروین مطرح شده است اما جایگاه وی در این باشگاه هنوز مشخص نیست و توسط سازمان تربیت بدنی مشخص خواهد شد.
    در مورد اینکه چرا با بازیکنی که با سرپرست مسن این تیم که سالها در پرسپولیس فعالیت می کرده است برخوردی صورت نگرفت؟ تاکید کرد: ما هنوز برخورد نکرده ایم وضعیت این است، حال اگر برخوردی صورت گیرد، عاقبتش معلوم نیست. الان شکست را گردن من می اندازند حال اگر برخورد می کردم می خواستند چه کاری انجام دهند.
    انصاریفرد در مورد افشین پیروانی و اینکه چرا با وجود اینکه می دانستید افشین پیروانی توان فنی برای هدایت تیم پرسپولیس را ندارد، اما وی را مدتها روی نیمکت نشاندید گفت: انتخاب ایشان به عنوان سرمربی تیم در اختیار من نبود و زمانیکه وارد تیم شدم با توجه به حواشی موجود نمی توانستم، فورا تغییری را در تیم ایجاد کنم اما با بالارفتن حاشیه‌های تیم به این نتیجه رسیدم که تغییراتی را در بخش فنی تیم ایجاد کنم.
    وی در مورد آینده سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به طور حتم مربی پرسپولیس در صورت حضور من در باشگاه خارجی خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هوادران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس مهمترین مشکل این تیم در فصل جاری را وجود حواشی مخرب خواند که به زعم او هیچ کس نتوانسته آن را کنترل کند.
    علیرضا واحدی نیکبخت پس از شکست تیم فوتبال پرسپولیس مقابل بنیاد کار ازبکستان با بیان این مطلب افزود: در فصل جاری با مشکلات زیاد و وحشتناکی روبرو بودیم. این مشکلات آنقدر برای تیم ما حاشیه درست کرد که نتیجه ناکامی در لیگ ، جام حذفی و مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بود. تیم ما آنقدر در فصل گذشته حاشیه داشت که هیچکس نمی توانست آن را جمع کند.
    وی با بیان اینکه خود و دیگر بازیکنان پرسپولیس شرمنده هوادارانی هستند که امروز برای تماشای بازی این تیم به ورزشگاه آمده بودند گفت: متاسفانه باشگاه به تعهدات خود عمل نکرده است و همه فکر می کنند ما به خاطر اینکه پول هایمان را می خواهیم برای تیم حاشیه درست می کنیم در حالی که هیچ گونه مشکلی درست نکردیم و فقط بدنبال حق خود هستیم.
    وی در ادامه افزود: متاسفانه همه فکر می کنند فوتبالیست ها پولهای میلیونی می گیرند و در ناز و نعمت بسرمی برند، نمی دانند که فقط اسمش این است که فوتبالیست ها پول های آنچنانی می گیرند بویژه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس.
    وی ادامه داد: پرسپولیس مربی بزرگ می خواهد ، مربی ای که نه در حرف بلکه در عمل بزرگ باشد ، مربی ای که دانش داشته باشد و دانش خود را به بازیکنان منتقل کند. من در مورد وینگادا اظهار نظری نمی کنم اما اعتقاد دارم پرسپولیس مربی ای با ویژگی هایی که گفتم می خواهد.
    وی افزود: اگر مشکل پرسپولیس من هستم که هیچ، من امروز از عملکرد خودم راضی نیستیم اما ما یک تیم هستیم. فوتبال یک ورزش تیمی است. کشتی نیست که فقط یک نفر نتیجه ای را تعیین کند. متاسفانه این روزها زمان شکست دنبال یک مقصر می گردند و بیشتر من و دیگر بازیکنان با تجربه پرسپولیس را مقصر این شکست ها می دانند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : برخي از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حذف از ليگ قهرمانان آسيا در رختكن ورزشگاه از ساير نفرات خداحافظي كردند تا مشخص شود قصد ادامه حضور در اين تيم را ندارند.
    * 30 دقيقه پس از اتمام بازي، اعضاي تيم بنيادكار در ورزشگاه آزادي مانده و مشغول پايكوبي بودند. آنها با ريوالدو برخورد بسيار خوبي داشته و او را بر روي دست از رختكن خارج كردند. بازيكنان اين تيم جلوي چشم عابدزاده،‌ كادر فني و بازيكنان پرسپوليس به جشن و پايكوبي مشغول شدند. تماشاگران پرسپوليس نيز در ورزشگاه مانده و علاقه اي به ترك آن نداشتند.
    *پس از اينكه وينگادا با اعتراض برخي از رسانه‌ها مبني بر استفاده نكردن از توره مواجه شد با خنده جواب آنها را داد.

*نيروي انتظامي 50 هوادار را در ورزشگاه آزادي دستگير كرد.
    *عباس انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس پس از اينكه به همراه علي‌آبادي از ورزشگاه خارج شد بعد از 10 دقيقه دوباره به ورزشگاه بازگشت و با بازيكنان مشغول صحبت شد.
    *علي‌آبادي و سعيدلو تمايلي به گفت و گو با خبرنگاران نداشتند و تنها به ذكر اين جمله بسنده كردند كه: " پرسپوليس خوب بازي كرد فقط نتوانست گل بزند. " آنها در پاسخ به اين سوال آيا پروين به پرسپوليس بازمي‌گردد فقط لبخند زدند و ورزشگاه را ترك كردند.
    *نيروي انتظامي 50 هوادار را در ورزشگاه آزادي دستگير كرد.

*عباس انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس پس از اينكه به همراه علي‌آبادي از ورزشگاه خارج شد بعد از 10 دقيقه دوباره به ورزشگاه بازگشت و با بازيكنان مشغول صحبت شد.
    *علي‌آبادي و سعيدلو تمايلي به گفت و گو با خبرنگاران نداشتند و تنها به ذكر اين جمله بسنده كردند كه: " پرسپوليس خوب بازي كرد فقط نتوانست گل بزند. " آنها در پاسخ به اين سوال آيا پروين به پرسپوليس بازمي‌گردد فقط لبخند زدند و ورزشگاه را ترك كردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •