سلام
کسی آخرین قیمت مدل slim رو داره لطفا؟
ابديت فريمور با ابديت داشبورد فرق ميكنه و ممكنه با يك اشتباه درايو دستگاهتون break بشه ولي با اين حال دوست خوبمون اقا سعيد اموزشي تهييه كردن كه در پايين لينكش موجود هست ولي ميگم ارزش ريسك كردن نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقيق نميدونم ولي فكر كنم فلش هاي transcend .. kingmax...sony.. king ston قابل سازگار باشه (سوني كه حتما هست چون خودم استفاده كردم )خوب همین من یه مدل میخوام که 100% config بشه
مثلا فلش مموری من نشد!
Last edited by orgimagi; 07-10-2010 at 13:15. دليل: !
یعنی چقدر احتمال داره که قیمتش کاهش پیدا کنه ایا صحبتی در این زمینه هست؟؟
آقا عذر میخوام
اصلا میشه از هارد اکسترنال برای نصب بازی توش استفاده کرد؟
مگه اسلیم ه ک شده که میخوای بخری؟ اخه اینطوری به صرفه نیست مجبوری بازی اورجینال بگیری
قیمتش باید حدود 450 باشه
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
بله میشه ولی تنها 16گیگش قبل استفاده هست و شما هم میتونی بازی رو روش نصب کنی
خب اخه فکر نمی کنم تو مازندران یا دقیق تر بگم محمود اباد کسی بتونه اینکار رو انجام بده و اینکه من باید بیاد تا تهران و ...
راستی اگر بخوام بیام تهران فروشگاه next gen میتونه این کار رو انجام بده ؟؟
خواهش میکنم.
ببینید همونطور که قبلا گفتم هاردهای ه ک شده در صورتی خوب هستن که سالم باشن!
پس همین هاردها اگر هم جعبه نداشته باشه ولی سالم باشن ( باید یک لیبل بر روی یکی از پیچ ها موجود باشه و جای پیچ گوشتی بر روی پیچ ها نباشه!) مشکلی نداره و شما میتونید با خیال راحت ازین هاردها استفاده کنید!
در کل به نظره من همه چی به انصاف فروشنده و البته آگاهی شما بستگی داره!
چطوری در جلوی ایکس باکسم رو باز کنم که بفهمم lite on هست یا نه ؟؟؟
هر چی میکشمش در نمیاد![]()
حتما کم داری فشار میاری. فقط ۴ تا خار داره پنل جلو.چطوری در جلوی ایکس باکسم رو باز کنم که بفهمم lite on هست یا نه ؟؟؟
هر چی میکشمش در نمیاد![]()
البته میتونی با پیک هم بفرستی .
فروشگاه next gen هم همه کار می کنه خیالت راحت . کلا 10 تومن خرج آپدیت فرمورت میشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)