تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1913 از 4105 اولاول ... 913141318131863190319091910191119121913191419151916191719231963201324132913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,121 به 19,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من برای آخر سال میخوام دفترچه پر کنم برم سربازی...
    حالا حساب کردم اسفند دفترچه رو پر کنم بدم.. اگه مثلا اردیبهشت اعزام بشم برای دو ماه آموزشی یه 15 روزی در ماه رمضون میافته...
    بنظرتون اگه تو ماه رمضون برم آموزشی خوبه یا بده ؟
    پدر در میارن یا چون ماه رمضونه ممکنه شل بگیرن و...؟
    دوره ماه رمضون یکی از بهترین دوره های آموزشی حساب میشه،بدو به ایست های جون به لب بیار نداره،تنبیه های نفس گیر و کلاغ پر زیر نور آفتاب توی ماه رمضون جاشون رو به ایستادن زیر نور گرما بدون به سر داشتن کلاه میده.این ماه برای همه برکت داره حتی برای شما هم که سرباز میشین

2. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان چند تا سوال دارم که اگر لطف کنین جواب بدین ممنون می شم
    1.من کارت فعال بسیج دارم ویک گواهی پایان دوره اموزشی بسیج ولی بسیج تکمیلی ندارم اموزشیم سر جاش می مونه؟
    2.من 20/12/91 درسم تموم شده اخرین وقتی که دارم برا پست دفترچه کی هست؟
    3.از کجا باید متوجه بشم در تهران چه اداره جاتی امریه می دن و الان برای این که برم دنبالش دیر شده؟
    با تشکر از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.
    دوستان من الان گیر کردم شدیدا لطفا کمک کنین

من هم شرایط امریه رو دارم و هم خدمت با کسر رو.
    الان شندیم(نمیدونم چقدر درسته) که اگه امریه بگیرم باید 24 ماه خدمت کنم!
    از اون طرف اگه برم خدمت کسری میگیرم و کمتر میشه این زمان!
    حالا با توجه به این شرایط شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
    در ضمن اونایی که امریه میگیرن اگه کارت سبز داشته باشن بازم باید دوره آموزشی رو بگذرونن؟راهی داره که نرفت؟
    کچل کردن فقط تو اموزشی هست یا در دوران سربازی هم هست و اینکه با هر مدرک تحصیلی باید کچل کنیم؟
    و سوال آخر الان میخوان سال آینده تغییر بدن باز قوانین رو
    اگه من الان پست کنم دفترچه رو اعزام بیوفتم سال بعد تاریخ پست ملاک هست یا تاریخ اعزام چون اگه اعزام بیوفته 93 و اینا اون سال قوانین رو عوض کنن باز که به ضرر تموم میشه.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اگه لیسانس برق قدرت داشته باشی توی 01. بعد آموزشی کد میخوری؟ آیا راهی داره که کد نخوری؟ بند پ کمک میکنه؟
    فکر کنم کد بخوره ! ولی بند پ کت و کلفت باشه کمک میکنه که اصلا کد نخوری !

7. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام.

در ضمن اونایی که امریه میگیرن اگه کارت سبز داشته باشن بازم باید دوره آموزشی رو بگذرونن؟راهی داره که نرفت؟
    کچل کردن فقط تو اموزشی هست یا در دوران سربازی هم هست و اینکه با هر مدرک تحصیلی باید کچل کنیم؟
    اگه من الان پست کنم دفترچه رو اعزام بیوفتم سال بعد تاریخ پست ملاک هست یا تاریخ اعزام چون اگه اعزام بیوفته 93 و اینا اون سال قوانین رو عوض کنن باز که به ضرر تموم میشه.

سلام دوست عزیز
    اگه شانست بگیره بتونی جایی رو پیدا کنی که سرباز امریه بخوان، و بعد شانست بگیره تهران موافقت کنه ،اونوقت باید 24 ماه خدمت کنی.(زیاد دلت رو به امریه خوش نکن که هم درصد قبولیش پائینه و هم اینگه بعید میدونم با این کمبود سرباز الان امریه قبول کنند)
    اگه سال بعد اعزام بشی مدت خدمت 24 ماهه،و هیچ کسری هم قبول نمی کنن(زمان پست کردن دفترچه ملاک نیست،فقط تاریخ اعزام مهمه)
    تازه الان اگه دفترچه رو پست کنی بعید میدونم تاریخ اعزامت امسال باشه،فکر کنم دیر شده،اگه سال 93 اعزام بشی هم 24 ماه خدمت،و هم کسری هاتون به باد رفته
    پیشنهاد: من اگه جات بودم الان دفترچه رو می فرستادم،اگه اعزامم 93 خورد،درخواست تعجیل میدادم که اگه موافقت کنن 92 اعزام بشم
    درضمن آموزشی همه باید برن،آموزشی همه باید با شماره 4 کچل کنن،بعد از آموزشی یه کمی اوضاع بهتر میشه
    موفق باشی

9. 4 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.

با سلام
    بله اگر شما امریه بگیرید خدمت شما 24 ماه میشود
    من پیشنهاد میکنم که دنبال کار امریه برو،در سال 93 تمامی کسر خدمت برداشته میشه که در اون صورت شما امریه رو از دست میدین بدون هیچ کسری خدمت
    مسلما متقاضی اسفند ماه برای اعزام بسیار زیاده
    یکی به خاطر عید که دوران طلایی مشهوره و یکی هم اینکه همه برای اینکه 3 ماه اضافه نشه به مدت خدمت سربازی هجوم بردن،پس احتمال اینکه تاریخ اعزام شما اول اردیبهشت باشه بسیار زیاده
    اونایی که کارت سبز دارن در صورت پذیرش در سپاه از آموزشی معافن
    کچل کردن فقط توی دوره ی آموزشی هست،باید همیشه نمره کوتاه کردن موهات 4 یا کمتر باشه
    به غیر از آموزشی موهات لازم نیست کچل باشه ولی باید کوتاه و تمیز و متعارف باشههمیشه تاریخ اعزام شما ملاک هست نه تاریخ پست
    اگر شما سال 92 دفترچه پست کنید و تاریخ اعزام شما 93 بیاد شما جز سربازان 93 حساب میشین و خدمت شما 24 ماه است

11. 4 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1.من کارت فعال بسیج دارم ویک گواهی پایان دوره اموزشی بسیج ولی بسیج تکمیلی ندارم اموزشیم سر جاش می مونه؟
    3.از کجا باید متوجه بشم در تهران چه اداره جاتی امریه می دن و الان برای این که برم دنبالش دیر شده؟
    با تشکر از دوستان
    شما باید دوره آموزشی رو در پادگان طی کنید و معاف از آموزشی نیستید
    شما از تاریخ فارغ التحصیلیتون به مدت 1 سال وقت دارین دفترچه پست کنید بیشتر از این غایب محسوب میشین-شما تا 20/12/92 فرصت دارید
    الان برای اینکه برید دمبالش دیر هست ولی هیچ وقت شانست رو بدون اینکه امتحانش کنی از دست نده
    برای کار های امریه شما باید حضورا و همراه با پارتی در نهاد ها و سازمان هایی که امریه میگیرن حضور پیدا کنی و شرایطشون رو بپرسی
    در ضمن امریه به خاطر کم شدن سرباز ها به ندددددرت میگیرن

13. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    سلام
    1-آموزشی باید بری
    2-من که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی پست کردم،فکر کنم 6 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی باید پست کنی،اینو دقیق نمیدونم،اگه یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی باشه ،دیگه یواش یواش باید پست کنی
    3-واسه امریه دیر شده ، و دلتو به امریه اصلا خوش نکن که اگه فرصت هم داشتی بسختی و شانسی گیرت میومد،اداره ها یه سرچ گوگل بزنی پیدا میکنی
    موفق باشی

15. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    کسی اطلاعاتی از تیپ 40 مستقل پیاده سراب که امریه من واسه اونجا اومده نداره؟
    یه بار پرسیدم کسی جوابی نداد ان شاا.. این بار فرجی حاصل بشه.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •