تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1913 از 2199 اولاول ... 9131413181318631903190919101911191219131914191519161917192319632013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,121 به 19,130 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

والله ما که داریم فارسی میگیم در عمل این کار را کردیم و شد، نمیدونم شما ها چه اصراری دارید که بگید نمیشه! خود من هم قبلا بدون این که تست کنم فکر میکردم که نمیشه این کار را کرد (البته من میخواستم اینترنت را از مودم ایرانسل به واسطه مودم مبین نت بی سیم شیر کنم وگرنه که توی امکان شبکه کردن که شکی نداشتم) سر همین هم 80 تومن دادم و رفتم یه روتر خریدم اما بعد که کمی فکر کردم دیدم منطقا باید این کار شدنی باشه، تست کردم و متاسفانه دیدم که بله جواب میده و من اون 80 تومن را بیخودی خرج کردم.

اونایی که میگن نمیشه این متن را خوب بخونن:
    Advanced Home & Business Networking

Get more easily – The Tower IAD is designed with 2 LAN ports and 2 RJ-11 ports to connect additional wired computers, storage devices, printers, phone via VoIP, facsimile and other wired devices to your network so you and your piers can access them from your wireless-enabled computers to enjoy fast 4G speeds for both voice and data simultaneously. Versatility for your home or business networking needs all from a single Tower.

این را عینا از سایت Green Packet کپی کردم که تو مشخصات مودم dx350 نوشته اگر بازم باورنمیکنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Featuers & Benefit خودتون برید بخونید. پس خواهشا به جای اینکه کل قضیه را منکر بشید و بگید نه نمیشه، بگید ما این کار را نکردیم یا نتونستیم بکنیم.
    عزیز اینطور که من متوجه شدم نوشته که به خاطر دارا بودن دو پورت LAN دستگاه های سیم دار مثه تلفن VOIP و هارد های کلود و غیره میتونن به این مودم وصل بشن و از نت اون استفاده کنن
    همچنین شما و سایر دوستانتون هم میتونید از طریق WiFi به اون وصل بشد و از نت 4G استفاده کنید
    ولی در کلش چیزی در مورد روتر بودن این مودم ننوشته.
    روتر هم یعنی همون هاب.که شما با اتصال بی سیم و یا با سیم به اون وصل میشید و میتونید به سایر دستگاه های دیگه که به اون هاب وصل شدن دسترسی داشته باشید
    توی موردی هم که گفتید بازم همون کار خروجی رو انجام داده.یعنی همونی که خودم گفتم
    شما نت رو دادی به مودم مبین نت اونم پخشش کرده.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کسانی که میخوان مودم های مبین نت رو بین 2 یا چند سیستم تقسیم کنن یک عدد هاب سویچ که قیمت زیادی هم نداره بخرن هاب سویچ هم از 4 پورت داره تا 60 پورت نه تنظیمات داره نه کار سختی
    کابلهارو روی پورتاش میزنید بدون دستکاری سیستمها خودش اینترنت رو برای سیستم های دیگه ارسال میکنه من برای 3 تا سیستم از هاب استفاده میکنم مودم مبین به هاب وصل شده و از هاب
    به بقیه سیستما دارم
    درصورتی نیاز به این کار هست که هیچ کدوم از سیستم ها وایرلس نداشته باشن

سرعت مبین نت شما چقدر هست که به چند سیستم وصلش کردید؟

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اشتباه متوجه شدم، بگید. آیا شما می‌‌خواهید وایمکس مودم مبین‌نت رو خاموش کنید، ولی وایرلس اون کار کنه؟
    خوب اگه وایمکس خاموش باشه که دیگه وایرلس به جایی وصل نیست که روشن بودن یا نبودنش به درد بخوره. توی سایت مبین‌نت هم خوندم که گویا مودمهای فعلی مبین‌نت، روتر نیستن و وایرلس اون فقط از طریق وایمکس به شبکه اینترنت وصل می‌شه.
    دقیقا میخوام همچین کاری کنم، این قابلیت رو دارن، مودم گرین پکت و فکر میکنم تمام روترها ( قابلیت اشتراک اینترنت بین چند سیستم ) امکان شیر کردن چند مودم و روتر رو به طور همزمان هم دارن، تنها کاری که باید بکنید اینه که اگر بهش مودم یا دیوایسی وصل میکنی که خودش هاب داره و قابلیتهای کنترل شبکه، آدرس گیت وِی رو روش تغییر بدید تا با هم تداخل ایجاد نکنن و شبکه پایدار بمونه، همچنین باید سرور DHCP رو خاموش کنید یا روی سرور یکی از روترها که دیوایس اصلیتونه پورت کنید تا تداخل آیپی نداشته باشید. به همین سادگی.
    همین الان من رو همون شبکه وایمکسم، ADSL رو هم شیر کردم، منتها برای اتصال به ADSL باید دستی آدرس گیت وی رو تغییر بدم و آیپی رو هم روی اون ست کنم، روی پیسی براحتی با یه برنامه که ریختم قابلیت سوییچ کردن داره. ولی مشکلم اینه که نیاز دارم مودم وایمکس رو جابجا کنم... از فردا هم اشتراکم تموم میشه نیازی بهش ندارم، فقط وایرلسش رو میخوام.
    حالا اگر من مودم رو بذارم همینطور دو سه ماه دنبال سیگنال بی تی اس بگرده ولی پیدا نکنه براش مشکلی پیش میاد؟
    Last edited by e.khafan!; 30-11-2013 at 16:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

دقیقا میخوام همچین کاری کنم، این قابلیت رو دارن، مودم گرین پکت و فکر میکنم تمام روترها ( قابلیت اشتراک اینترنت بین چند سیستم ) امکان شیر کردن چند مودم و روتر رو به طور همزمان هم دارن، تنها کاری که باید بکنید اینه که اگر بهش مودم یا دیوایسی وصل میکنی که خودش هاب داره و قابلیتهای کنترل شبکه، آدرس گیت وِی رو روش تغییر بدید تا با هم تداخل ایجاد نکنن و شبکه پایدار بمونه، همچنین باید سرور DHCP رو خاموش کنید یا روی سرور یکی از روترها که دیوایس اصلیتونه پورت کنید تا تداخل آیپی نداشته باشید. به همین سادگی.
    همین الان من رو همون شبکه وایمکسم، ADSL رو هم شیر کردم، منتها برای اتصال به ADSL باید دستی آدرس گیت وی رو تغییر بدم و آیپی رو هم روی اون ست کنم، روی پیسی براحتی با یه برنامه که ریختم قابلیت سوییچ کردن داره. ولی مشکلم اینه که نیاز دارم مودم وایمکس رو جابجا کنم... از فردا هم اشتراکم تموم میشه نیازی بهش ندارم، فقط وایرلسش رو میخوام.
    حالا اگر من مودم رو بذارم همینطور دو سه ماه دنبال سیگنال بی تی اس بگرده ولی پیدا نکنه براش مشکلی پیش میاد؟
    توی تنظیماتش فرکانس هاشو پاک کنید اینطوری دیگه دنبال سیگنال نمیگرده
    حتی اگه کاری که گفتم رو هم انجام ندید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

6. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم Wimax مبین نت بگیرم چندتا سوال ئاسم ایجاد شد که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
    1- مقدار آنتن دهی مودم های جیبیش چقدر با داخلی ها فرق داره؟
    2-شنیدم مقدار خرابی مودم جبیش زیاد واقعا همینطوره؟
    3-کیفیت سرویس دهی خود اینرنتش چطوره؟

پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی تنظیماتش فرکانس هاشو پاک کنید اینطوری دیگه دنبال سیگنال نمیگرده
    حتی اگه کاری که گفتم رو هم انجام ندید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
    درحال حاضر همچین تنظیمی نداره، آیا باید یبار ریست فکتوریش کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم Wimax مبین نت بگیرم چندتا سوال ئاسم ایجاد شد که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
    1- مقدار آنتن دهی مودم های جیبیش چقدر با داخلی ها فرق داره؟
    2-شنیدم مقدار خرابی مودم جبیش زیاد واقعا همینطوره؟
    3-کیفیت سرویس دهی خود اینرنتش چطوره؟

پیشاپیش ممنون
    کیفیت اینترنت جالب نیست، بد هم نیست، معمولی. بگیر نگیر داره، در کل adsl پیشنهاد میشه. بهترین کار اینه 70 الی 80 پست قبلی تاپیک رو بخونید، دستتون میاد کارتونو راه میندازه یانه.
    اگر برای جابجایی میخواید، بهترین کار میکس کردن وایمکس یا ای دی اسل تو خونه، و یک خط رایتل با مودم همراهه برای جابجایی. از مودم جیبی با کیفیت تر و بصرفه تر درمیاد.

10. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قبلاً جواب این مشکل رو توی این پست دادن. یعنی اگه مودم شما هم Green Packet DX350 باشه کافیه که در بخش وایمکس اون رو خاموش کنید. اگه واقعاً‌ به وایمکس نیاز ندارین که خاموش کردنش بد نیست. هم مصرف برق مودم می‌یاد پائین و هم بخاطر گشتن الکی بدنبال سیگنال، تشعشع زائد ایجاد نمی‌کنه.
    اینجا رو بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درصورتی نیاز به این کار هست که هیچ کدوم از سیستم ها وایرلس نداشته باشن

سرعت مبین نت شما چقدر هست که به چند سیستم وصلش کردید؟

اتفاقاً من هم تعجب کردم که این همه پورت LAN به چه درد می‌‌خوره. بخصوص برای کسانی مثل من که 635 داریم و همینجوریش ۴تا پورت LAN داریم با ۳۲تا پورت مجازی وای‌.فای. بماند مشابه ضرب‌المثل مورچه چیه که کله‌پاچه‌اش چی باشه، سرعت یک یا دو مگابیت مگه چقدر هست که بخواهیم بین یه تیم فوتبال یا بیشتر هم تقسیمش کنیم. اونهایی که ۵۱۲ و کمتر دارن که دیگه بماند.

13. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلاً جواب این مشکل رو توی این پست دادن. یعنی اگه مودم شما هم Green Packet DX350 باشه کافیه که در بخش وایمکس اون رو خاموش کنید. اگه واقعاً‌ به وایمکس نیاز ندارین که خاموش کردنش بد نیست. هم مصرف برق مودم می‌یاد پائین و هم بخاطر گشتن الکی بدنبال سیگنال، تشعشع زائد ایجاد نمی‌کنه.
    اینجا رو بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار ممنون، همین دیگه من دنبال همچین گزینه ایم، ولی تو مودم من این تب و نب اَدونسی که تو عکس دیده میشه وجود خارجی نداره!!! همین چند ماه پیشم آپدیتش کردم، الان دوباره فرم ور رو گرفتم بریزم روش ببینم شاید بیاد.
    متاسفانه اون پست رو ندیدم، از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم ممنون. شادباشید

----
    همین الان دوبار سعی کردم مودم رو با فرم وری که سایت گذاشته ریست کنم، یکبار با فایل زیپ بار دوم با فایل تار داخل زیپ ،هر دو دفعه ارور آپگرید فیل و فورمت اینکامپلیت داد. خوشبختانه مودم سالمه، و همون فرم ور قبلی هست.
    گویا سرنوشت اینطوره که حتما باید یه روتر وایرلس دیگه بگیرم برای کارم.
    Last edited by e.khafan!; 30-11-2013 at 23:34. دليل: آپدیت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •