آره منم همین سوالات رو دارم لطفا یه نفر کامل شبکه کردن ایکس باکس رو با کامپیوتر توضیح بده. باید از کابل کراس استفاده کنم؟ میتونم بازی کال آف دیوتی 4 رو با این روش توی شبکه بازی کنم؟
آره منم همین سوالات رو دارم لطفا یه نفر کامل شبکه کردن ایکس باکس رو با کامپیوتر توضیح بده. باید از کابل کراس استفاده کنم؟ میتونم بازی کال آف دیوتی 4 رو با این روش توی شبکه بازی کنم؟
احتمالداره قیمت ارکید تا یه ماه دیگه بیاد زیر 200 ؟ واقعا عجیبه . 6 ماه پیش که 200 دلار بود قیمتش تا 220 هم اومد پایین ولی الان که 150 دلاره از 230 پایین تر نمیارن!!!!![]()
ایکس باکسم بازی های جدید رو اجرا نمی کنه...
ورژن داشبوردم 2.0.9199.0 هست....چیکار کنم؟؟؟
پیغام PLAY DVD به همراه صفحه ای سفید رنگ که آرم XBOX360 در وسط آن ظاهر می باشد،
چطوری اینطوری کنم که خوب شه ؟؟ { - به روز رسانی نسخه IXTREME به جدیدترین نسخه یعنی LT که بدون هیچ اشکالی تمام بازیهای جدید را اجرا می کند و درضمن امنیت شما در LIVE نیز به خطر نخواهد افتاد }
Last edited by shutdown; 07-10-2010 at 11:21.
اینجا
شما یه اکانت می خری میری لایوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون دستگاه کپی خور شده ، میفهمه بن میکنه و نمیتونی دیگه استفاده کنی
البته با LT بدون ترس میشه رفت ولی به موج بن نزدیکیم![]()
Last edited by 8613187; 07-10-2010 at 11:13.
چیکار کنم...پلیز هلپ...
ایکس باکسم بازی های جدید رو اجرا نمی کنه...
ورژن داشبوردم 2.0.9199.0 هست....چیکار کنم؟؟؟
پیغام PLAY DVD به همراه صفحه ای سفید رنگ که آرم XBOX360 در وسط آن ظاهر می باشد،
توضیحات خوبی بود. ممنون
یعنی شما میگی باید هارد هایی که میخریم توی جعبه باشه ؟؟ این جایی که من دیدم داخل جعبه نیست اما توی پلاستیک ه !
آقا یعنی تقریبا هر نوع هارد اکسترنالی با xbox 360 سازگاره؟
حالا اون محدودیت 16gig مهم نیست
سلام اگه منظورتون اينه كه مي خواين دو xbox به هم شبكه كنيد نيازي به وصل شدن به اينترنت نيست شما با استفاده از يك كابل cross شبكه ميتونيد دو xbox به هم متصل كنيد براي شبكه كردن تعداد بالا بايد
از hub switch lan استفاده كرد كه ميشه تا 16 xbox به هم شبكه كرد.
بله شما بايد بديد بيرون فريمور دستگاهتون به جديد ترين نسخه اپديت كنن
بله تقريبا بيشتر هاردها و فلش ها سازگاره فقط براي استفاده كردن بايد هاردتون توسط كنسول config بشه !
Last edited by orgimagi; 07-10-2010 at 13:16.
چرا بیرون ؟؟؟ فریمور دستگاهم که بالا هست..تقریبا یکی مونده به اخری هست..بله شما بايد بديد بيرون فريمور دستگاهتون به جديد ترين نسخه اپديت كنن
چیکار باید بکنم ؟؟؟ هر چی هست بگید خودم انجام میدم.
خوب همین من یه مدل میخوام که 100% config بشه
مثلا فلش مموری من نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)