adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
فکر کنم مخابرات تن لش تا 31 شهریور که ساعت ها دوباره بیاد عقب نمی خواد درست کنه تایم ریست مودم ها رو :|
ساعت دانلود رو از ساعت 3 به بعد تنطیم کنید. مجبوریم فعلا بی خیال یک ساعت دانلود بشیم تا درست بشه.
آخه تا کی می خواهند درست کننید من تو تعطسلات زنگ زدم گفت بعد 13 درست میشه ولس انگار نه انگار
باید بابت این هم شکایت کرد
همین الان زنگ زدم دوباره به 2020 گفتم دانلود شبانه رایگان از 3 مودم ریبوت میشه که بهم گفت شما اولین نفری هستید اعتراض کردید و همچنین مشکلی نیست مشکل از من هست
خواهش می کنم دوستان شما هم به 2020 زنگ بزنید و اعتراض کنید بگید که از 2 فروردین یک ساعت به جلو کشیده شده و مودم از ساعت 3 ریبوت میشه و قبلا این طور نبوده است و از حجم اصلی کم میشه
Last edited by karbar200; 09-04-2017 at 19:06.
من شرق تهرانم مرکز شهدای گمنام
۲ روزه snr به شدت پایین اومده و هر نیم ساعت یا کمتر چراغ dsl خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا روشن بشه.
کسی همچین مشکلی داره؟
۱ مگ نامحدود دارم.
سلام من سرویس پیش پرداخت دارم حجم مصرفی یه روز عقب تر می زنه برای من اینطوری یا بقیه هم همینه؟
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
من هم این مشکلو دارم. گاهی اوقات سرعت نت رو هم تا یک سوم کاهش میدن.
من هم مثل شما همین سرویس مخابرات رو داشتم که به دلیل کندی سرعت درخواست تخلیه دادم و رفتم به سمت نامحدود شاتل سرویس آرت ۳ و با مالیات هرماه برام حدود ۴۷ تومن درمیاد و حدود ۵۰ گیگ هم مصرف دارم و سرعت دانلود هم حدود ۲۰۰ کیلوبایت، البته شاتل سرویس نامحدود آرت ۱ هم داره سرعت دانلود حدود ۱۴۰ کیلوبایت و با ملیات هر ماه حدود ۳۰ تومن ،این نکته رو هم بگم که نامحدودهای شاتل مصرف منصفانه دارند.
سلام دوستان من adslصبانت شبانه رو کلن حذف کرد قبلنم با اعمال محدودیت بود دوستان من دنبال سرویس حجمی هستم وبه غیرازصبانت اشغال این شرکت ها منطقه مارو پوشش میدن اسیاتک های وب پارس انلاین کسی میدونه کدامشون تو سرویسهای حجمی دانلودشبانه ام دارند بدون اعمال محدودیت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)