سلام
اینترنت که فقط دانلود نیست! وبگردی هم باید راضی کننده باشه.
مدتها بود که خیلی ها یی که شب ها وبگردی دارند و نیاز به اینترنت در ساعات رایگان دارند، عملا" باید ساعات رایگان رو بی خیال می شدند، ساعات غیر رایگان هم که وقت ندارند! اما حالا حداقلش اینه که بو ساعات رایگان وب گردی مثل روزها سرعتش خوبه.
با این وضع تورم ، گرونی و دلار و یارانه انرژی و ... شما انتظار داری قیمت های دو سال پیش عوض نشوند!!!
ساعات رایگان کم نشده، فقط دیگه ترفندی در کار نیست. دیگه کارمون راحت هم شده و لازم نیست مودم رو رو حالت Bridge بزاریم که از ترفند استفاده کنیم.
فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست. سرعت روزانه هم که سر جاشه، سرعت ساعت رایکان 2 تا 6 هم، حداقل برای من بهتر شده!
در نهایت، منم دوست دارم سرعت اینترنتم خوب باشه و ارزونتر، ولی به شخصه که تجربه چندین شرکت و مخابرات رو دارم، باز می گم که پارس آنلاین همینطوری اش هم چندین برابر می ارزه به شرکت ها دیگه!
.......................................
پ ن: اگه واقع بین باشیم (اولا" تو ایرانیم دوما" با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کنیم) بهتر می تونیم قضاوت کنیم.
من که فقط امیدوارم با راه اندازی اینترنت ملی و برداشته شدن بار ترافیک انتقال داده ها و ... ادارات و سازمان ها و شرکت هایی که از اینترنت بدین منظور استفاده میکنند از روی شبکه اینترنتی کشور، یه خورده وضعمون بهتر بشه! وگرنه تا تکشور تو تحریمه، وضع روز به روز بدتر هم خواهد شد
به امید روز هایی که سرعت هامون رو با مگا بایت بنویسیم، نه کیلو بایت!![]()