تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1912 از 4428 اولاول ... 912141218121862190219081909191019111912191319141915191619221962201224122912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,111 به 19,120 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست خوبم من بعيد ميدونم با اين شاهکار جديد پارس حتي يه نفر هم از وضع دانلودش راضي باشه.ساعات دانلود رايگان قبلا بيش از 6 ساعت بود.بعضيا ميگن باگ بود و رفع شد اما پارس براي 2 سال اجازه داد کاربرا از ترفند استفاده کنن.
    من فقط ميخوام بدونم اون دوستاني که قبلا تو صف معترضين و شاکيا بودن الان چه وضعي دارن و با اين سرعتاي پايين و قيمتاي جديد چکار ميکنن؟ آخه اون موقع هميشه کاربرا رو به شکايت تشويق ميکردن ولي الان که هم سرعتها کم شده و هم قيمتا بالا رفته و هم ساعات رايگان کم شده ديگه اعتراضي از اون دوستان نميبينم.
    من هيچ وقت نميخواستم کسي سرعت افتضاح رو تحمل کنه و چيزي نگه.من اونموقع هم از دوستان خواهش کردم که هر کس ناراضيه قراردادشو فسخ کنه و پول مفت به پارس نده.اما برخي دوستان اصرار عجيبي داشتن که پارس بايد همين سرعتهاي روزانه (190 کيلوبايت و 220 کيلوبايت) رو حفظ کنه و سرويسهاشو نامحدود کنه.کاري که هيچ شرکتي انجام نميده.در نهايت پارس سرويسهاي نامحدود رو به پنل کاربرا اضافه کرد و اتفاقي که نبايد ميفتاد افتاد.
    سلام

اینترنت که فقط دانلود نیست! وبگردی هم باید راضی کننده باشه.

مدتها بود که خیلی ها یی که شب ها وبگردی دارند و نیاز به اینترنت در ساعات رایگان دارند، عملا" باید ساعات رایگان رو بی خیال می شدند، ساعات غیر رایگان هم که وقت ندارند! اما حالا حداقلش اینه که بو ساعات رایگان وب گردی مثل روزها سرعتش خوبه.

با این وضع تورم ، گرونی و دلار و یارانه انرژی و ... شما انتظار داری قیمت های دو سال پیش عوض نشوند!!!

ساعات رایگان کم نشده، فقط دیگه ترفندی در کار نیست. دیگه کارمون راحت هم شده و لازم نیست مودم رو رو حالت Bridge بزاریم که از ترفند استفاده کنیم.

فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست. سرعت روزانه هم که سر جاشه، سرعت ساعت رایکان 2 تا 6 هم، حداقل برای من بهتر شده!

در نهایت، منم دوست دارم سرعت اینترنتم خوب باشه و ارزونتر، ولی به شخصه که تجربه چندین شرکت و مخابرات رو دارم، باز می گم که پارس آنلاین همینطوری اش هم چندین برابر می ارزه به شرکت ها دیگه!

.......................................

پ ن: اگه واقع بین باشیم (اولا" تو ایرانیم دوما" با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کنیم) بهتر می تونیم قضاوت کنیم.

من که فقط امیدوارم با راه اندازی اینترنت ملی و برداشته شدن بار ترافیک انتقال داده ها و ... ادارات و سازمان ها و شرکت هایی که از اینترنت بدین منظور استفاده میکنند از روی شبکه اینترنتی کشور، یه خورده وضعمون بهتر بشه! وگرنه تا تکشور تو تحریمه، وضع روز به روز بدتر هم خواهد شد

به امید روز هایی که سرعت هامون رو با مگا بایت بنویسیم، نه کیلو بایت!
    Last edited by fishdilo; 16-09-2012 at 15:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوستان من میخواستم یه نکته ای رو به همتون یادآوری کنم:
    دو سه ماه پیش چند نفر از دوستانی که از وضع دانلودشون ناراضی بودن تو این تاپیک با هم قرار گذاشتن تا از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پارس شکایت کنن و همشون رفتن تو سایت و شکایتشونو ثبت کردن و حتی کد پیگیری هم گرفتن تا شکایتشون پیگیری بشه.سازمان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییهم خودش اعلام کرده که با شرکتهایی که قوانین رو رعایت نکنن و سرویس نا محدود به کاربرا ارائه ندن برخورد میکنه.همون موقع من و یکی دو نفر از کاربرای دیگه از این دوستان خواستیم تا خیلی به این کارشون ادامه ندن چون میدونستیم وضع ممکنه بدتر هم بشه و این دانلودی که الان داریم هم بپره.ما میگفتیم پارس بده و شرکتهای دیگه بدتر و ما از بین بد و بدتر سراغ همین پارس اومدیم اما بعضی از اون دوستان ما رو متهم به طرفداری کورکورانه از پارس کردن و بعضیا پا رو جلوتر هم گذاشتن و ما رو به همکاری و بازاریابی برای پارس متهم کردن.حالا نتیجش این شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پارس آنلاین رو مجبور کرد تا سرویسهای نامحدود رو تو لیست کاربری همه مشترکینش قرار بده و در عوض پارس هم تلافی این کار رو با کم کردن ساعات رایگان و تغییر ساعت در آورد. من اون موقع ها اگه یه شب کمتر از 3 گیگ دانلود میکردم تمام روز اعصابم خورد بود که چرا سرعتم اینقدر کمه !!!!! اما حالا اگه یه شب بتونم بالای 3 گیگ دانلود کنم باید برم تو خیابون شیرینی پخش کنم !!!!!!!!!!!!
    متاسفانه دوستانی که اون موقع صبح تا شب از شکایت دم میزدند حالا که وضع دانلود همه افتضاح شده ساکت و آروم نشستن و مثل اینکه تنها خواستشون از پارس این بود که وضع دانلود ما رو هم افتضاح کنه تا همه سرعتها یه یک اندازه افتضاح باشه.
    فقط میخواستم از اون دوستانی که با شاهکارشون وضع ما رو از اون روزای خوب به این روز انداختن کمال قدردانی رو داشته باشم.
    عالی بود
    دمت گرم خیلی حال کردم
    حرفتو باید طلا گرفت زد به دیوار

3. این کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

خیلی هم خوبه این پارس آنلاین
    از سر هممونم زیاده ، ما ها آدمایه طمع کاری هستیم واقعا
    که حال روزمون باید این باشه
    غر غر زیادی نکنین که همین بدتر میشه ، از وایمکس تا دی اس ال مخابرات بفیه ISP ها من همه رو داشتم اما مورد قبول ترینشون همین پارسه چون نه سرعت رو زیاد انگولک میکنه نه دزدیش خیلی زیاده ...
    مطمئنی با دایال آپ وصل نمی شدی
    سرعته تورو انگولک نمیکنه
    سرعت مارو *رینه توش
    من هیچ ساعتی با ساعته دیگه م سرعتش یکی نیست
    شبا رو 10 -20
    روز تا ساعت 12 ظهر سرعت رو 50
    عصر رو 100
    شب تا ساعت 11 رو 80
    12تا 1 سرعت رو 150
    2 تا 7 باز سرعت رو 10-20
    این انگولک نیست، به این میگن *یدن
    تو یه نفرم اگه راضی هستی برا اینکه از بد و بدتر اومدی سراغه بد

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

منم موافقم!
    ولی خدایی دیگه ببینید سرعت بقیه چجوریه که پارس بهتر از بقیس ! البته خداییش راست هم میگن ایشون همین هم از سرمون زیاده واقعا !
    ----

والا این مردم سرعت بیشتر از این میخوان چیکار ؟ برید آقا برید تو همون فیس بوک خراب شده هی 37 بزنین ؛مطمئن باشین واسه ارسال 37 ،24؛45 و حتی 99 هم به بیشتر از این سرعت نیازی نیست با کمتر از این هم جواب میده. برید خوش باشید.

پ.ن: تازه دارم میرسم به حرف اونی که گفت 128 واسه استفاده خانگی ایرانی ها زیاد هم هست؛خوب شناختن ملت رو!
    این حرفت راسته
    ولی مگه خودت با اینترنت چیکار میکنی
    میای صفحه های همینجوری رو میگردی، آهنگ دانلود میکنی، دوتا فیام دانلود میکنی
    خیلی مثبت باشی دوتا خبر فرهنگی میخونی، نهایتشم برا دانشگاه و درس دوتا مطلب درمیاری
    اگه کاری بجز اینا میکنی بگو مام انجام بدیم
    خداروشکر اصلا اکانت فیس بوک ندارم
    اما اگه سرعت خودتو دوکیلوبایت کم کنن، زیاد نه فقط دوکیلوبایت، مطمئنم اعصابت بهم میریزه
    پس نگو این ملت سرعت بیشتر از این میخوان چیکار

بیشتر از این این تاپیک رو هم به انحراف نکشید
    اینجا جای این حرفا نیست، مشکل داری برو به پارس آنلاین بگو سرعتتو کم کنن!
    ما اینجا داریم از صبح تا شب با بچه ها یه راهی پیدا میکنیم سرعتمون زیاد شه یا نظرامونو راجع به همین موضوع به هم بگیم
    Last edited by amir_n71; 16-09-2012 at 16:34.

6. 3 کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

سلام

اینترنت که فقط دانلود نیست! وبگردی هم باید راضی کننده باشه.

مدتها بود که خیلی ها یی که شب ها وبگردی دارند و نیاز به اینترنت در ساعات رایگان دارند، عملا" باید ساعات رایگان رو بی خیال می شدند، ساعات غیر رایگان هم که وقت ندارند! اما حالا حداقلش اینه که بو ساعات رایگان وب گردی مثل روزها سرعتش خوبه.

با این وضع تورم ، گرونی و دلار و یارانه انرژی و ... شما انتظار داری قیمت های دو سال پیش عوض نشوند!!!

ساعات رایگان کم نشده، فقط دیگه ترفندی در کار نیست. دیگه کارمون راحت هم شده و لازم نیست مودم رو رو حالت Bridge بزاریم که از ترفند استفاده کنیم.

فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست. سرعت روزانه هم که سر جاشه، سرعت ساعت رایکان 2 تا 6 هم، حداقل برای من بهتر شده!

در نهایت، منم دوست دارم سرعت اینترنتم خوب باشه و ارزونتر، ولی به شخصه که تجربه چندین شرکت و مخابرات رو دارم، باز می گم که پارس آنلاین همینطوری اش هم چندین برابر می ارزه به شرکت ها دیگه!

.......................................

پ ن: اگه واقع بین باشیم (اولا" تو ایرانیم دوما" با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کنیم) بهتر می تونیم قضاوت کنیم.

من که فقط امیدوارم با راه اندازی اینترنت ملی و برداشته شدن بار ترافیک انتقال داده ها و ... ادارات و سازمان ها و شرکت هایی که از اینترنت بدین منظور استفاده میکنند از روی شبکه اینترنتی کشور، یه خورده وضعمون بهتر بشه! وگرنه تا تکشور تو تحریمه، وضع روز به روز بدتر هم خواهد شد

به امید روز هایی که سرعت هامون رو با مگا بایت بنویسیم، نه کیلو بایت!
    برا تو که شبا با 200 دانلود میکنی آره پارس می ارزه
    ولی برا کسی که سرعتش شب از 20 بالاتر نمیره و پول بیشتری هم میده، حرفه تو یجور توهین به حساب میاد
    پشتیبانی پارس هم که خدا اجرشون بده فقط میگن مشکل از ما نیست
    پس مشکل از کابل زیره دریاس
    بحثم *یاسی نکنید
    یادتون رفته چندوقت قبل همین فروم *یلتر شده بود
    این چیزایی که تو داری راجع بش حرف میزنی، یه تاپیک دیگه تو قسمته خودش داره
    Last edited by amir_n71; 16-09-2012 at 16:40.

8. 2 کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برا تو که شبا با 200 دانلود میکنی آره پارس می ارزه
    ولی برا کسی که سرعتش شب از 20 بالاتر نمیره و پول بیشتری هم میده، حرفه تو یجور توهین به حساب میاد
    پشتیبانی پارس هم که خدا اجرشون بده فقط میگن مشکل از ما نیست
    پس مشکل از کابل زیره دریاس
    حرفتو تایید میکنم.احتمالا اون دوست گرامی سرعتش بالاست و براشم مهم نیست بقیه ازون بیشتر پول میدن و کمتر استفاده میبرن.

10. 3 کاربر از ehsan224224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خیلی هم خوبه این پارس آنلاین
    از سر هممونم زیاده ، ما ها آدمایه طمع کاری هستیم واقعا
    که حال روزمون باید این باشه
    غر غر زیادی نکنین که همین بدتر میشه ، از وایمکس تا دی اس ال مخابرات بفیه ISP ها من همه رو داشتم اما مورد قبول ترینشون همین پارسه چون نه سرعت رو زیاد انگولک میکنه نه دزدیش خیلی زیاده ...
    رفیق شما که میگین ادمای طمع کاریم ما پس چرا خودت چنتا isp تا حالا عوض کردی ؟احتمالا سر چند کیلو بایت دانلود بیشتر کردنه نه؟شما که سرعتت روی 200 کیلو هست لطف کن یه مقدار کمتر دانلود کن تا پهنای باند به بقیه هم برسه

12. 4 کاربر از ehsan224224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

رفیق شما که میگین ادمای طمع کاریم ما پس چرا خودت چنتا isp تا حالا عوض کردی ؟احتمالا سر چند کیلو بایت دانلود بیشتر کردنه نه؟شما که سرعتت روی 200 کیلو هست لطف کن یه مقدار کمتر دانلود کن تا پهنای باند به بقیه هم برسه
    این دوستمون احتمالا از بچه های با مرامه که دلش میخواد خیرش به همه ی ISP ها برسه!
    ولی حیف نمیشه همه ی ISP ها رو باهم داشت!
    بخاطره همین به صورته دوره ای به همشون سرمیزنه تا یوقت کم و کسری نداشته باشن!

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من دارم الان از پیشگامان و پارس استفاده میکنم. (قبلا فقط پارس انلاین داشتم)
    باید بگم بعد تغییر ساعت شبانه سرعت وبگردی و دانلودم خیلی بهتر شده . قبلاً به محض اینکه وارد ساعات رایگان میشدم سرعت خیلی افت میکرد ولی الان افت سرعت کمتر شده .البته من زیاد دانلود نمیکنم ولی سرعت وبگردی و گهگاه دیدن ویدیو آنلاین مهمه برام.
    فقط بدیش اینه که برای وبگردی باید 1 ساعت بیشتر بیدار بمونم که یکم آزار دهندس .

15. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سرعت 512 پارس انلاین.دانلود دیشبم زیر 500 مگ.اینم گزارش مصرف دو روز قبل.در ضمن وقتی کامپیوتر خاموشه و هیچ حجمی مصرف نمیشه پارس حدود 2 مگ هرروز ازم میدزده ساعت 7:33 نگاه کنین.البته روزانه سرعتم
    fمیره روی 220کیلو تا زود حجم تموم کنم برم ترافیک بخرم

برای من و چند تا از دوستانم این جوری شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •