منم امشب گذاشتم واسه دانلود. سرعت 400 تا 440. تا ساعت 2 سرعت کم بود ولی 2 به بعد بهتر شد. از حجمم کم نشد!
یه سوال. الان سرعت کلاسیک هم 400 به بالاست؟ اصلا سرعت سرویسا با هم فرق میکنن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم امشب گذاشتم واسه دانلود. سرعت 400 تا 440. تا ساعت 2 سرعت کم بود ولی 2 به بعد بهتر شد. از حجمم کم نشد!
یه سوال. الان سرعت کلاسیک هم 400 به بالاست؟ اصلا سرعت سرویسا با هم فرق میکنن؟
نه فرقی نداره ×!!
فعلا همشون رو 4 مگ بسته شدن و با دان استریم محدود شدن
بعد یه مدت که اکانتینگ درست بشه محدودیت ها اعمال میشه
اکانتینگ در حال حاضر فقط برای سرویس های نامحدود فعال هست اونم فقط برای دانلود نه آپلود
بقیه سرویس ها براشون اکانتینگ فعال نیس![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-04-2014 at 12:27.
سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون
من همچبن چبری تا حالا نشنیدم که باشه![]()
ساغ اول ولی به نظر من یک امکان ضروری است تا چند نفر بتوانند بطور عادلانه از اینترنت مشترک استفاده کنند حتی چنین سیستمی برای ای اس پی ها مخصوصا مخابرات هم لازم است که افرادی که میخواهند مخصوصا شبها وبگردی کنند بخاطر گذاشتن دانلود توسط عده ای از مشترکین، ار ویگردی محروم نشوند، اگر چنین سیستمی تا حالا به فکر کسی نیامده جای تاسف است، کافی است نرم افزاری باشد بطور مثال اگر سرعت دانلود سرویس 30 است و 3 کامپیوتر به آن مودم وصل شده اند، حداقل سرعت 10 را برای هریک از کامپیوترها گارانتی کند و اگر هر یک از کامپیوترها سند و رسیوی نداشت سرعت اختصاص داده شده به آن کامپیوتر بین کامپیوترهای دیگر تقسیم شود. اگر یک کامپیوتر سرور باشد فکر میکنم نرمافزاری بشود پیدا کرد ولی من میخواهم کامپیوترها مستقل از هم باشند. فقط یک راه حل به نظرم میرسد و آن اینکه نرم افزار اینترنت دانلود منیجر در همه کامپیوترها نصب شود و سرعت دانلود آن لیمیت شود تا بقیه بتوانند وبگردی کنند. اگر مودمی با این امکان وجود ندارد هم لطفا یک مودم خوب با قیمت خوب معرفی کنید.
Last edited by 971971; 29-04-2014 at 17:51.
دوست عزیز سرعت اسمی یه بحث هست، سرویسی که میخرین یه بحث!
الان اگه شما توربو مخابرات با شرایط بالا بخری و سرعتت بشه 70 حق اعتراض نداری چون سرویسی که گرفتی سرعتش 64 هست، حالا اگه بیشتر بده هم که لطف کرده!
از طرفی خود همارا حداقل قیمت حجم های گرونترش من یکی رو که آزار میده.
الان من منتظر مشخص شدن شرایط مخابرات هستم تا احتمالا از همارا بیام مخابرات. هقته بعد سفر هستم و بهترین وقت برای تعویض شرکت هست ولی هنوز مردد هستم.
متاسفانه بی مسئولیتی مسئولین مخابراته که سرویسی که میدن با چیزی که نوشتن هم خونی نداره؛ اونی که نوشتن با قیمتی که تو بازار متداول هست هم خونی نداره و...
=====================
تو ایران همه این شرکت ها یا کلاه بردارن، یا کم فروش یا....
الان من دان شبانه ام 105 هست از حداقل توربو یه 25 تا پایین تر ولی به کی میخوای بگی و چی بگی؟!!!
سلام من میخوام تا چند روز دیگه اینترنت بگیرم از مخابرات
خودشم میخوام الترا بگیرم
اگه بگم روی 8 مگابیت میبندن
خطمون میکشه ؟ (روی فیبر نوری هست)
برای دانلود رایگان نمی تونی اعتراض کنی
طبیعی هست هر چقد تعداد اشتراک سرویس دهنده ها زیاد باشه پهنای باند شون میاد پایین
![]()
Last edited by Persianhb; 29-04-2014 at 22:15.
البته همیشه هم اینطور نیست که وقتی یکی اینترنت رو مصرف میکنه اون یکی کلا اینترنت نداشته باشه و همه مودم ها یه جوری هستن که یکی نتونه همه پهنای باند رو تنهایی بخوره![]()
ولی به خوبی نمیتونن از عهده این کار بر بیان(در هر حال همچین قابلیتی دارن )
در ضمن مودم تو چه رنج قیمتی میخوای؟
برای اطمینان بیشتر زنگ بزن بپرس ببین میبندن یا نه ( که فکر نکنم در حال حاضر این کار رو بکنن)
===========
مگا هم اکنون
دان استریم ریت : 6 مگ و خورده ای
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-04-2014 at 23:46.
خدا رو شکر چند مدتیه همه چی تو شهر روی رواله و کاملا مرتبه ...
مخابرات خوبه اما دیشب پارس آنلاین به مدت 30 دقیقه قطعی داشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)