تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1912 از 2550 اولاول ... 91214121812186219021908190919101911191219131914191519161922196220122412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,111 به 19,120 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم امشب گذاشتم واسه دانلود. سرعت 400 تا 440. تا ساعت 2 سرعت کم بود ولی 2 به بعد بهتر شد. از حجمم کم نشد!

یه سوال. الان سرعت کلاسیک هم 400 به بالاست؟ اصلا سرعت سرویسا با هم فرق میکنن؟

2. 3 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

منم امشب گذاشتم واسه دانلود. سرعت 400 تا 440. تا ساعت 2 سرعت کم بود ولی 2 به بعد بهتر شد. از حجمم کم نشد!

یه سوال. الان سرعت کلاسیک هم 400 به بالاست؟ اصلا سرعت سرویسا با هم فرق میکنن؟
    نه فرقی نداره ×!!
    فعلا همشون رو 4 مگ بسته شدن و با دان استریم محدود شدن
    بعد یه مدت که اکانتینگ درست بشه محدودیت ها اعمال میشه

اکانتینگ در حال حاضر فقط برای سرویس های نامحدود فعال هست اونم فقط برای دانلود نه آپلود
    بقیه سرویس ها براشون اکانتینگ فعال نیس
    Last edited by fanoostalaei; 29-04-2014 at 12:27.

4. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون

6. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون
    من همچبن چبری تا حالا نشنیدم که باشه

8. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من همچبن چبری تا حالا نشنیدم که باشه
    ساغ اول ولی به نظر من یک امکان ضروری است تا چند نفر بتوانند بطور عادلانه از اینترنت مشترک استفاده کنند حتی چنین سیستمی برای ای اس پی ها مخصوصا مخابرات هم لازم است که افرادی که میخواهند مخصوصا شبها وبگردی کنند بخاطر گذاشتن دانلود توسط عده ای از مشترکین، ار ویگردی محروم نشوند، اگر چنین سیستمی تا حالا به فکر کسی نیامده جای تاسف است، کافی است نرم افزاری باشد بطور مثال اگر سرعت دانلود سرویس 30 است و 3 کامپیوتر به آن مودم وصل شده اند، حداقل سرعت 10 را برای هریک از کامپیوترها گارانتی کند و اگر هر یک از کامپیوترها سند و رسیوی نداشت سرعت اختصاص داده شده به آن کامپیوتر بین کامپیوترهای دیگر تقسیم شود. اگر یک کامپیوتر سرور باشد فکر میکنم نرمافزاری بشود پیدا کرد ولی من میخواهم کامپیوترها مستقل از هم باشند. فقط یک راه حل به نظرم میرسد و آن اینکه نرم افزار اینترنت دانلود منیجر در همه کامپیوترها نصب شود و سرعت دانلود آن لیمیت شود تا بقیه بتوانند وبگردی کنند. اگر مودمی با این امکان وجود ندارد هم لطفا یک مودم خوب با قیمت خوب معرفی کنید.
    Last edited by 971971; 29-04-2014 at 17:51.

10. 3 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

این سرعتا همیشه اسمی بوده مال امروز دیروز نیست نمیدونم چرا همتون به این اسما گیر دادین !!
    کلا وقتی گیر میدین ول کن نیستین
    چرا تا دیروز این اسم ها براتون مشکل نبود؟!! جدیدا چی عوض شده به اسما گیر میدین؟!!

الان کمترین سرعت اینترنت رو همارا میده ولی خب اسمش خوبه پس از همارا سرویس بگیرین!!!

همیشه سرعتای مخابرات از همه شرکتا تو تبریز بیشتر بوده و دلیلی برا گیر دادن نیست
    حتی اگه مخابرات بخواد سرعتاشو کم کنه مطمئنا کمتر از همارا و مکس نخواهد بود مخصوصا همارا با اون سرعت هاش مگر اینکه اونا بخوان سرعتا رو خیلی افزایش بدن که دور از ذهنه
    دوست عزیز سرعت اسمی یه بحث هست، سرویسی که میخرین یه بحث!

الان اگه شما توربو مخابرات با شرایط بالا بخری و سرعتت بشه 70 حق اعتراض نداری چون سرویسی که گرفتی سرعتش 64 هست، حالا اگه بیشتر بده هم که لطف کرده!

از طرفی خود همارا حداقل قیمت حجم های گرونترش من یکی رو که آزار میده.

الان من منتظر مشخص شدن شرایط مخابرات هستم تا احتمالا از همارا بیام مخابرات. هقته بعد سفر هستم و بهترین وقت برای تعویض شرکت هست ولی هنوز مردد هستم.

متاسفانه بی مسئولیتی مسئولین مخابراته که سرویسی که میدن با چیزی که نوشتن هم خونی نداره؛ اونی که نوشتن با قیمتی که تو بازار متداول هست هم خونی نداره و...

=====================
    تو ایران همه این شرکت ها یا کلاه بردارن، یا کم فروش یا....

الان من دان شبانه ام 105 هست از حداقل توربو یه 25 تا پایین تر ولی به کی میخوای بگی و چی بگی؟!!!

12. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiltoxic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام من میخوام تا چند روز دیگه اینترنت بگیرم از مخابرات
    خودشم میخوام الترا بگیرم
    اگه بگم روی 8 مگابیت میبندن
    خطمون میکشه ؟ (روی فیبر نوری هست)

14. 2 کاربر از soheiltoxic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز سرعت اسمی یه بحث هست، سرویسی که میخرین یه بحث!

الان اگه شما توربو مخابرات با شرایط بالا بخری و سرعتت بشه 70 حق اعتراض نداری چون سرویسی که گرفتی سرعتش 64 هست، حالا اگه بیشتر بده هم که لطف کرده!

از طرفی خود همارا حداقل قیمت حجم های گرونترش من یکی رو که آزار میده.

الان من منتظر مشخص شدن شرایط مخابرات هستم تا احتمالا از همارا بیام مخابرات. هقته بعد سفر هستم و بهترین وقت برای تعویض شرکت هست ولی هنوز مردد هستم.

متاسفانه بی مسئولیتی مسئولین مخابراته که سرویسی که میدن با چیزی که نوشتن هم خونی نداره؛ اونی که نوشتن با قیمتی که تو بازار متداول هست هم خونی نداره و...

=====================
    تو ایران همه این شرکت ها یا کلاه بردارن، یا کم فروش یا....

الان من دان شبانه ام 105 هست از حداقل توربو یه 25 تا پایین تر ولی به کی میخوای بگی و چی بگی؟!!!

برای دانلود رایگان نمی تونی اعتراض کنی

طبیعی هست هر چقد تعداد اشتراک سرویس دهنده ها زیاد باشه پهنای باند شون میاد پایین
    Last edited by Persianhb; 29-04-2014 at 22:15.

16. 2 کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ساغ اول ولی به نظر من یک امکان ضروری است تا چند نفر بتوانند بطور عادلانه از اینترنت مشترک استفاده کنند حتی چنین سیستمی برای ای اس پی ها مخصوصا مخابرات هم لازم است که افرادی که میخواهند مخصوصا شبها وبگردی کنند بخاطر گذاشتن دانلود توسط عده ای از مشترکین، ار ویگردی محروم نشوند، اگر چنین سیستمی تا حالا به فکر کسی نیامده جای تاسف است، کافی است نرم افزاری باشد بطور مثال اگر سرعت دانلود سرویس 30 است و 3 کامپیوتر به آن مودم وصل شده اند، حداقل سرعت 10 را برای هریک از کامپیوترها گارانتی کند و اگر هر یک از کامپیوترها سند و رسیوی نداشت سرعت اختصاص داده شده به آن کامپیوتر بین کامپیوترهای دیگر تقسیم شود. اگر یک کامپیوتر سرور باشد فکر میکنم نرمافزاری بشود پیدا کرد ولی من میخواهم کامپیوترها مستقل از هم باشند. فقط یک راه حل به نظرم میرسد و آن اینکه نرم افزار اینترنت دانلود منیجر در همه کامپیوترها نصب شود و سرعت دانلود آن لیمیت شود تا بقیه بتوانند وبگردی کنند. اگر مودمی با این امکان وجود ندارد هم لطفا یک مودم خوب با قیمت خوب معرفی کنید.
    البته همیشه هم اینطور نیست که وقتی یکی اینترنت رو مصرف میکنه اون یکی کلا اینترنت نداشته باشه و همه مودم ها یه جوری هستن که یکی نتونه همه پهنای باند رو تنهایی بخوره
    ولی به خوبی نمیتونن از عهده این کار بر بیان(در هر حال همچین قابلیتی دارن )
    در ضمن مودم تو چه رنج قیمتی میخوای؟
    سلام من میخوام تا چند روز دیگه اینترنت بگیرم از مخابرات
    خودشم میخوام الترا بگیرم
    اگه بگم روی 8 مگابیت میبندن
    خطمون میکشه ؟ (روی فیبر نوری هست)
    برای اطمینان بیشتر زنگ بزن بپرس ببین میبندن یا نه ( که فکر نکنم در حال حاضر این کار رو بکنن )

===========
    مگا هم اکنون

دان استریم ریت : 6 مگ و خورده ای
    Last edited by fanoostalaei; 29-04-2014 at 23:46.

18. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدا رو شکر چند مدتیه همه چی تو شهر روی رواله و کاملا مرتبه ...

مخابرات خوبه اما دیشب پارس آنلاین به مدت 30 دقیقه قطعی داشت

20. این کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •