تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1912 از 2365 اولاول ... 9121412181218621902190819091910191119121913191419151916192219622012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,111 به 19,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. فقط ی چیزی آقا حمید. RS12 فری ایر نیست؟
    اصلا این فری ایر بودن یا نبودن چقدر تاثیر داره روی صدا. چون من میخام روی باکس ببندم.بعد صداش پر قدرت هست؟ این امپ کدنس رو زمانی ک نصب بود با ی ساب کنوود ک مدلش رو نمیدونم صداش رو شنیدم صداش بد نبود.300 وات روی 4 اهم میده و425 وات روی 2 اهم. آیا یتمونه این ساب رو صداشو مطلوب در بیاره؟
    آگه ن ی ساب دیگه برای این مشخصات امپ معرفی کنید. فعلا بودجه برای خرید امپ مونوی بهتر ندارم.
    معذرت بابت سوالات مکرر و ممنون بابت پاسخ به سوالاتم.
    سلام خواهش میکنم.
    نه فری ایر نیست معمولیه و باید داخل باکس نصب بشه.در حد خودش هم قدرتمنده و هم با کیفیت.
    آمپتون کمی ضعیفه این ساب 400واتیه میتونید این ساب و موقتا بگیرید و بعدا آمپتون و تعویض کنید.یا اینکه m12بگیرید که کانل با آمپتون درایو میشه.اونم ساب خیلی خوبیه ولی از rs12 یه پله پایینتره.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    من که خودم مغازه دار نیستم. ولی براتون تهیه و با تی پاکس ارسال میکنم.
    دقیق چیا لازم داری؟کدوم شهرستان تشریف دارید؟

سلام
    به جمع ما خوش آمدید
    مدلش pioneer dvh-875 bt هست و 560 هم قیمتش هست.
    6995S هم 210 تومن هست.

حمید داداش ولوم این سی دی تا چند میره بالا قیمت میدونی اعلام کن

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خواهش میکنم.
    نه فری ایر نیست معمولیه و باید داخل باکس نصب بشه.در حد خودش هم قدرتمنده و هم با کیفیت.
    آمپتون کمی ضعیفه این ساب 400واتیه میتونید این ساب و موقتا بگیرید و بعدا آمپتون و تعویض کنید.یا اینکه m12بگیرید که کانل با آمپتون درایو میشه.اونم ساب خیلی خوبیه ولی از rs12 یه پله پایینتره.
    100 وات چقدر تاثیر داره روی صدا؟ آنقدر هست ک واقعا حس بشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کلیپ د رو ببینید.ساب 500 وات ک فقط 180 وات بهش نیرو دادن ولی خودش میگه ک صدای خوبی در میاره. آگه 500 واتش پر بشه چی میشه دیگه. من ک فک میکردم 180 وات هیچ نمونه تکون بده این ساب رو ولی!!! یکم توضیح بدین در این باره ممنون میشم آقا حمید.

5. این کاربر از farzin.jm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید داداش ولوم این سی دی تا چند میره بالا قیمت میدونی اعلام کن
    سلام
    ولوم پایونیرها همگی تا 62 هست. این مدل هم احتمالا همینطوره من تست نکردم.قیمت هم گفتم که حدودا560-70 باید باشه.
    ولی دوستانه بهت میگم نگیر. میگن خیلی آشغاله و سربسته بهت میگم که فیکه و پایونیر اورجینال نیست.
    100 وات چقدر تاثیر داره روی صدا؟ آنقدر هست ک واقعا حس بشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کلیپ د رو ببینید.ساب 500 وات ک فقط 180 وات بهش نیرو دادن ولی خودش میگه ک صدای خوبی در میاره. آگه 500 واتش پر بشه چی میشه دیگه. من ک فک میکردم 180 وات هیچ نمونه تکون بده این ساب رو ولی!!! یکم توضیح بدین در این باره ممنون میشم آقا حمید.
    نه اونقدر که شما حس کنید نیست .منتها اگر واقعا آمپلی اگه 300 گفته میدم واقعی باشه.آیا هست؟استاندارد CEA2006 رو داره؟
    در کل اگر توان خروجی امپ از توان ورودی درایور خیلی کمتر باشه باعث دیستورشن میشه و به امپ فشار وارد میشه.10 وات نه ولی اگر مثلا آمپ شما 200 وات واقعی بود ممکن بود این اتفاق بی افته.
    در هر صورت هم RS12 و هم M12 هر دو متریال،کیفیت ساخت و کیفیت صدای عالی دارن. تو پارامتر کمی متفاوت هستند و تحمل قدرت ورودی.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام مخلصم.
    والا با این بودجه شما نمیسه زیاد جای مانور نداره من نظرم یه جفت باند 6965 v2 پایونیر هست و اگه میتونید بیشتر هزینه کنید که چه بهتر ولی اگه دیگه نمیخوای چیز دیگه اضافه کنی مثلا یه جفت باند دیگه و ساب و این چیزا ارزونترین پخش الان فکر میکنم پایونیر x175 باشه .
    من پخش تیبا رو ندیدم نمیدونم امپ بست یا نه.
    اما به نظرم ارزش نداره با این پول مخش رو عوض کنین یه جفت باند بزارین با همین پخش بعد که یه کم پولا جمع شد یه پخش بهتر بخرین مثلا x400 کنوود .

- - - Updated - - -

سلام مخلصم.
    والا با این بودجه شما نمیسه زیاد جای مانور نداره من نظرم یه جفت باند 6965 v2 پایونیر هست و اگه میتونید بیشتر هزینه کنید که چه بهتر ولی اگه دیگه نمیخوای چیز دیگه اضافه کنی مثلا یه جفت باند دیگه و ساب و این چیزا ارزونترین پخش الان فکر میکنم پایونیر x175 باشه .
    من پخش تیبا رو ندیدم نمیدونم امپ بست یا نه.
    اما به نظرم ارزش نداره با این پول مخش رو عوض کنین یه جفت باند بزارین با همین پخش بعد که یه کم پولا جمع شد یه پخش بهتر بخرین مثلا x400 کنوود .

به نظر شما 6975 کنوود بهتره یا 6975 پایونیر؟

9. این کاربر از alirezawolff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    ولوم پایونیرها همگی تا 62 هست. این مدل هم احتمالا همینطوره من تست نکردم.قیمت هم گفتم که حدودا560-70 باید باشه.
    ولی دوستانه بهت میگم نگیر. میگن خیلی آشغاله و سربسته بهت میگم که فیکه و پایونیر اورجینال نیست.

نه اونقدر که شما حس کنید نیست .منتها اگر واقعا آمپلی اگه 300 گفته میدم واقعی باشه.آیا هست؟استاندارد CEA2006 رو داره؟
    در کل اگر توان خروجی امپ از توان ورودی درایور خیلی کمتر باشه باعث دیستورشن میشه و به امپ فشار وارد میشه.10 وات نه ولی اگر مثلا آمپ شما 200 وات واقعی بود ممکن بود این اتفاق بی افته.
    در هر صورت هم RS12 و هم M12 هر دو متریال،کیفیت ساخت و کیفیت صدای عالی دارن. تو پارامتر کمی متفاوت هستند و تحمل قدرت ورودی.
    به غیر از این چی پیشنهاد میدی بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا یه راهنمایی هم به ما بدین گنا دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    یه سیستم جمع وجور میخوام واسه پراید
    ساب نمیخوام
    حتی الامکان میخوام واسه استیج جلو برشکاری نداشته باشم
    سقف بودجه 1.300
    پخشمم 7056 کنووده

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان ، احوال آقا حميد گل چطوره ؟ ديروز سيستم رو بستم رو ماشين :
    ماشين 111
    هديونيت كنوود X400 قيمت : 295000
    امپيلي پايونير 3602 قيمت : 140000
    استيج جلو match MS 4X قيمت : 115000
    استيج عقب Helix Esprit E69X قيمت : 275000
    پك برق گيج 4 همراه با RCA شركت كانكشن سري BEST قيمت : 270000

من واقعا نمي دونم چرا يه سري از دوستان ميگن E69X بيس نداره قدرت نداره و يا پرتاب صدا نداره به نظره من كه همه چي تموم هستش بيس كه كاملا راضي كننده هستش و قدرت و پرتاب صدا هم خيلي خويه ، و اما هرچي از كيفيت و دقت در پخش صدا بگم كم گفتم فقط مي تونم بگم وقتي براي اولين بار صداش رو شنيدم دهنم باز موند ، دوستاني كه دنبال كيفيت و دقت تويه سيستم ماشين مي گردن بعد از كامپ (البته كامپ پدر مادر دار !) به هليكس كوچكترين شكي نكنن

از آقا حميد هم خيلي خيلي متشكرم از راهنمايي هاي فوقالعاده و بي منتي كه هميشه به من و بقيه دوستان دارن

14. 3 کاربر از nemesis_22044 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به نظر شما 6975 کنوود بهتره یا 6975 پایونیر؟
    به نظر من هیچکدوم دیگه دوره ی 6975 و 718 و ایناها گذشت من نظرم فقط 6921 سونی و جی وی سی 7158 و mtx t6c693 از گلیدن هم نشنیدم mc609 رو .

16. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •