تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1912 از 4714 اولاول ... 912141218121862190219081909191019111912191319141915191619221962201224122912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,111 به 19,120 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

دوره من با یه سوال دیگه اومدم !!
    از طرف یکی از افراد یک ترایب متحد با ما یه پیغام اومده در رابطه با سیتر و از این جور حرفا من اینجا یه چیزایی دیده بودم در رابطه با همین سیتر که میتونیم به جای طرف بازی کنیم و ... ولی طریقه اون رو درست و حسابینفهمیدم یعنی اگر ما سیتر یکی بشیم پوینت هاش ماله ما میشه ؟ باید پسوردش رو داشته باشیم ؟
    asked you to be the account sitter. Click on Account sitting to accept.
    اگر ممکنه یه اطلاعات کلی ( حداکثر 3 خطی ) از اول این ویژگی تا آخرش بدین تا اونایی که مثل من باهاش آشنا نیستن ، یاد بگیرن ...
    ممنون
    تا انجا که بنده خبر دارم سیتر قابلیتی است که اگر کسی به علتی نمی تونه به روستاهاش سر بزنه کسی را موقتا به عنوان جانشین در بخش سیتر معرفی می کند که در ان مدتی که نباشد مواظب روستا باشد.( تو مدتی که کسی سیتر است صاحب اصلی روستا رو نمی بینه مگر اینکه ان طرف را از سیتر در اورد و بعد ببیند و دوباره سیتر کند.
    موقعی که طرف سیتر میشه تمام کارهایی که با روستای خودش انجام می دهد می تواند به روستای سیتر شده انجام دهد از قبیل اپگرید اتک و ... و می تواند پرمیوم اکانت طرف را هم برایش فعال کند.( برای خودت نمی تونی پرمیوم اکانت طرف رو برداری ) من سیتر تا حالا نشدم ببینم چه شکلی میشه صفحه اگر شدی یک عکس بزار ببینم بعد از سیتر شدن صفحه چه جوری میشه.

دست خوش به جمیع تریبال بازان خفن پروفشنال ..... ایول ...
    چرا ؟چی شده مگه

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون Zed2 جان ، طرف از اول بازی به من گیر داده !!
    پس اگه من سیترش بشم میتونم با نیرو های اون به دشمن حمله کنم و بعد با نوبل من خودم برم روستا رو فتح کنم !! یا اینکه از طرف اون برای خودم ریسورس بفرستم ...
    حالا پیشنهادش رو قبول کنم یا نه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترفندی هست که وقتی حمله Scout می کنن کاری کنیم که نتونم چیزی بفهمن ؟
    اگر توی روستات اسکات داشته باشی اسکات های طرف رو میکشی.
    باید دو برابر اسکات های طرف اسکات داشته باشی تا همشون رو بکشی.

مثلا اگر توی روستات 1000 تا اسکات داشته باشی و کسی 500 تا اسکات بفرسته همه ی اسکات هاش کشته میشن.به Morale و Luck و Wall هم ربطی نداره.

حتی اگر یه دونه از اسکات های طرف زنده بمونه تعداد یونیت های روستا رو گزارش میده.
    اما اگر اسکات لول 2 باشه برای اینکه لول ساختمون ها رو گزارش بده باید حداقل 70% اسکات ها سالم برگردن.
    برای اینکه آمار یونیت های خارج از روستا در بیاد .باید اسکات تا لول 3 ریسرچ شده باشه و حداقل 90% زنده بمونن.
    علاوه بر توضیحات مصطفی اینم اضافه میکنم که اگر مورد حمله اسکات قرار گرفتی و آنلاین بودی یونیتاتو بفرست به نزدیک ترین دهکده,اگر هم ترایبی بود که خوبه اگر نبود بفرست به یه دهکده بن شده(همون خاکستری).شاید شانس بیاری و اسکاتاش لول 2 بودش چون اسکاتای لول 2 نمیتونن امار یونیتای خارج از دهکده رو دربیارن(من تا حالا یه چند باری این شانسو آوردم ولی همیشه تضمین نیستش).فقط بزار اسکاتات داخل دهکده باشن.
    تا 50 دقیقه دیگه نوبلای کایزلینا میرسه.
    قرار شده اون بشه سیتر من تا تابستون.تک دهکدمو اداره میکنه و گفته برام روستاهای بیشتری از قبل میگیره

در آغاز فعالیت Mohammad101's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سلام kolang، شرمنده از بي ربطي موضوع

سلام kolang
    شرمنده اينجا تونستم گيرت بيارم
    چند ماه پيش يه سري از دكلمه هاي پريش رو براي دانلود گذاشته بودي ، دانلودشون كردم خيلي باحال بودن
    مي خواستم ببينم مي توني يه سري كامل براي دانلود برام بزاري، بازم شرمنده، اميدوارم موفق باشين.
    از همه دوستان هم عذر خواهي مي كنم.

دلم ز پرده برون شد كجايي اي مطرب
    بنال هان كزين پرده كار ما به نواست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امضام رو عوض کردم ......
    جنگ خونین در 13 ....!
    البته خیلی دیر آپگرید میشه ئلی خوب دیگه بالاخره میبینین چه خبره !

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 سئوال

سلام

1.ترایبها رو بر چه اساسی تو رنکینگ (k ranking) قرار میدن؟
    تو کانتینت (61) ترایب ما با 110.406 پوینت تو رده 17 هست اما یه ترایب دیگه با 32.839 پوینت تو رده 6!
    اما تو رنکینگ کلی ما 206 هستیم اونا 337

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اعضای شما تو اون کانتیننت کم هست واسه اون رنکتون کمتر از اوناست

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتره من توی یه ترایبی که تو کانتیننتم وضعیتش بهتره عضو باشم یا تو یه ترایبی که وضعیت کلی اش بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه va2hid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون Zed2 جان ، طرف از اول بازی به من گیر داده !!
    پس اگه من سیترش بشم میتونم با نیرو های اون به دشمن حمله کنم و بعد با نوبل من خودم برم روستا رو فتح کنم !! یا اینکه از طرف اون برای خودم ریسورس بفرستم ...
    حالا پیشنهادش رو قبول کنم یا نه ؟
    نکنی یه وقت اینکارو! خیلی راحت Ban می شی! تو و Account که سیت کردی نمی تونین Coordinate Attack داشته باشین! یعنی اینکه به یه Target خاص جفتتون با هم حمله کنین! حتی با اون Fake هم نباید بفرستی به target ای که با Account اصلیت بهش حمله کردی تا 24h بعد از اتمام AS(account Sitting (:

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

نکنی یه وقت اینکارو! خیلی راحت Ban می شی! تو و Account که سیت کردی نمی تونین Coordinate Attack داشته باشین! یعنی اینکه به یه Target خاص جفتتون با هم حمله کنین! حتی با اون Fake هم نباید بفرستی به target ای که با Account اصلیت بهش حمله کردی تا 24h بعد از اتمام AS(account Sitting (:
    سلام

هه هه !
    دوباره این آواتاره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •