یادتون نره !! همینطور که آشغالترین جنسها مطعلق به چین هست از اون ور هم بهترین ها باز در اختیار خودش هست !!
یادتون نره !! همینطور که آشغالترین جنسها مطعلق به چین هست از اون ور هم بهترین ها باز در اختیار خودش هست !!
ممنون دوست عزیز منظورم هارد 360 بود بببخشید
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظره من از اقا میثم بخرید که در این تاپیک هم فعالیت میکنن. خیلی از بچه ها ازشون خرید داشتن و خیلی هم راضی بودن و بسیار هم قابل اعتماد هستند.
اینم پروفایلشون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟
دوست عزیز در نظر بگیرید که فقط ۱۶ گیگ از هارد اکسترنال رو میتونید استفاده کنیدآقا یه مدل خوب هارد اکسترنال که هم کاراییش تو pc خوب باشه هم با xbox 360 جواب بده معرفی میکنین؟
بله همینه اگه هارد ۶۰ گیگ بخرید ارجینال هست که اونم نو پیدا نمیشه. هارد ۱۲۰ ارجینال خیلی خیلی کم پیدا میشه من خودم تو این ۱ سال فقط یه دونه پیدا کردم واسه فروش. اگه کسی هم زیاد داشته باشه باید بهش شک کنید چون چیزی نیست که تعداد باشه و خیلی خیلی تک هست.من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟
Last edited by joykiller360; 06-10-2010 at 22:16.
حالا مگه هارده اصلش چیه که اینقدر دنبالشین!!؟
بارها و بارها گفته شده همین هاردهای در اصطلاح ه ک شده لپ تاپ از بهترین برند هارد در دنیا یعنی WD هست!
قبلا خیلی حرف بود که این هاردها به درد نمیخوره چون اگه برین توی LIVE بن میشید اما حالا دیگه این مشکل نیست و در محیط LIVE دیگه بن نمیشید!
من خودم روی یکی از کنسولهام یه هارد 250 از همین ه ک شده ها دارم و یه Elite هم با هارد 120 اوریج ولی هیچ گونه تفاوتی بین این دو تا به الان ندیدم!!
Last edited by shab_2008; 06-10-2010 at 22:59.
خب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.
الان تهران هارد ۱۲۰ ه ک شده قیمتش نزدیک به ۷۸ تومن رسیده. نمیدونم چه جوری هارد که کم کم ۱۰۰ تومن میارزه ۷۵ میده. البته ه ک شده هم باشه بازم ۷۵ می ارزه. در کل تفاوت خاصی ندارنخب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.
ببینید الان دیگه به تازگی هاردهایی اومده که ساخت چین هست و در جعبه قرار داره و لیبل و ... هم داره و و مثل این ها نیست که فروشنده های ما خودشون بیان و هارد های ه ک شده رو در قاب هارد اوریج جا ساز کنن!!
قیمت هارد 120 اوریج در خارج حدودا 90 دلاره ( حالا حسابشو کنید اگه بیاد ایران چقدر میشه!) و چون قیمته این هاردها کمی بالاست یه سری تولید کننده چینی اومدن و دارن این هارد های جدید را که کیفیتشون هم خدایی خوبه تولید میکنن و با قیمته کمتری نسبت به نمونه اصلی به فروش میرسونن!
اینم یه نمونه از همین نوع هاردها :
اما جعبه هارد اصل این طوریه :
در کل هارد اصل و ه ک شده هیچ فرقی با هم ندارن! ( البته اگه هارد ه ک شده سالم باشه!)
چه شما از اون هارد نوع اول بگیرید و چه ازین نوع اصل کاراییشون یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارن!
Last edited by shab_2008; 07-10-2010 at 00:25.
دوستان من سوالی داشتم : آیا این درسته که میگن اگر این دستگاه رو به صورت شبکه
وصل کنیم و بازی هایی رو انجام بدیم اول اینکه باید به اینترنت وصل باشه و دوم اینکه شرکت
مایکروسافت متوجه این امر میشه و دستگاه رو قفل میکنه؟
در کل میخوام توضیحی در مورد شبکه کردن Xbox بهم بدین ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)