تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1912 از 3195 اولاول ... 912141218121862190219081909191019111912191319141915191619221962201224122912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,111 به 19,120 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

معمولا از ظاهرش نميشه فهميد و بايد حتما امتحان كني و سرعت و بقيه مشخصات رو به عينه ببيني!
    خصوصا در ايران كه خريد اينترنتي ريسك زيادي داره و حتي سايتهاي خيلي معتبر هم قابل پيگيري نيستن و اگه هم باشن گرونتر از بيرون ميدن.
    در كل خريد از اينترنت بر مبناي اعتماده.
    از هرجا خريديد حواستون باشه همه هاردهاي اكسترنال خوب حداقل يكسال گارانتي كامل دارن.
    نكته اخلاقي(!):چيني ها تبحر خاصي در ساخت محصولات تقلبي دارند (مثل من يه N95 قلابي بهتون نندازن.)
    یادتون نره !! همینطور که آشغالترین جنسها مطعلق به چین هست از اون ور هم بهترین ها باز در اختیار خودش هست !!

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

معمولا از ظاهرش نميشه فهميد و بايد حتما امتحان كني و سرعت و بقيه مشخصات رو به عينه ببيني!
    خصوصا در ايران كه خريد اينترنتي ريسك زيادي داره و حتي سايتهاي خيلي معتبر هم قابل پيگيري نيستن و اگه هم باشن گرونتر از بيرون ميدن.
    در كل خريد از اينترنت بر مبناي اعتماده.
    از هرجا خريديد حواستون باشه همه هاردهاي اكسترنال خوب حداقل يكسال گارانتي كامل دارن.
    نكته اخلاقي(!):چيني ها تبحر خاصي در ساخت محصولات تقلبي دارند (مثل من يه N95 قلابي بهتون نندازن.)
    ممنون دوست عزیز منظورم هارد 360 بود بببخشید

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

سلام من میخوام هارد بخرم کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بخرم اینترنتی اخه نمتونم بیام تهران که کلاه بردار نباشن و واسم هارد رو ندازن
    تو رو خدا هر کی میدونه بگه قابل اعتماد هم باشه . و اینکه چطوزی میشه تشخیص داد که هارد اصل هست یا از اون کلابی
    ممنون
    کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

به نظره من از اقا میثم بخرید که در این تاپیک هم فعالیت میکنن. خیلی از بچه ها ازشون خرید داشتن و خیلی هم راضی بودن و بسیار هم قابل اعتماد هستند.

اینم پروفایلشون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظره من از اقا میثم بخرید که در این تاپیک هم فعالیت میکنن. خیلی از بچه ها ازشون خرید داشتن و خیلی هم راضی بودن و بسیار هم قابل اعتماد هستند.

اینم پروفایلشون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آقا یه مدل خوب هارد اکسترنال که هم کاراییش تو pc خوب باشه هم با xbox 360 جواب بده معرفی میکنین؟
    دوست عزیز در نظر بگیرید که فقط ۱۶ گیگ از هارد اکسترنال رو میتونید استفاده کنید

من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟
    بله همینه اگه هارد ۶۰ گیگ بخرید ارجینال هست که اونم نو پیدا نمیشه. هارد ۱۲۰ ارجینال خیلی خیلی کم پیدا میشه من خودم تو این ۱ سال فقط یه دونه پیدا کردم واسه فروش. اگه کسی هم زیاد داشته باشه باید بهش شک کنید چون چیزی نیست که تعداد باشه و خیلی خیلی تک هست.
    Last edited by joykiller360; 06-10-2010 at 22:16.

8. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حالا مگه هارده اصلش چیه که اینقدر دنبالشین!!؟

بارها و بارها گفته شده همین هاردهای در اصطلاح ه ک شده لپ تاپ از بهترین برند هارد در دنیا یعنی WD هست!

قبلا خیلی حرف بود که این هاردها به درد نمیخوره چون اگه برین توی LIVE بن میشید اما حالا دیگه این مشکل نیست و در محیط LIVE دیگه بن نمیشید!

من خودم روی یکی از کنسولهام یه هارد 250 از همین ه ک شده ها دارم و یه Elite هم با هارد 120 اوریج ولی هیچ گونه تفاوتی بین این دو تا به الان ندیدم!!
    Last edited by shab_2008; 06-10-2010 at 22:59.

10. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله همینه اگه هارد ۶۰ گیگ بخرید ارجینال هست که اونم نو پیدا نمیشه. هارد ۱۲۰ ارجینال خیلی خیلی کم پیدا میشه من خودم تو این ۱ سال فقط یه دونه پیدا کردم واسه فروش. اگه کسی هم زیاد داشته باشه باید بهش شک کنید چون چیزی نیست که تعداد باشه و خیلی خیلی تک هست.

خب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

خب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.
    الان تهران هارد ۱۲۰ ه ک شده قیمتش نزدیک به ۷۸ تومن رسیده. نمیدونم چه جوری هارد که کم کم ۱۰۰ تومن میارزه ۷۵ میده. البته ه ک شده هم باشه بازم ۷۵ می ارزه. در کل تفاوت خاصی ندارن

13. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید الان دیگه به تازگی هاردهایی اومده که ساخت چین هست و در جعبه قرار داره و لیبل و ... هم داره و و مثل این ها نیست که فروشنده های ما خودشون بیان و هارد های ه ک شده رو در قاب هارد اوریج جا ساز کنن!!

قیمت هارد 120 اوریج در خارج حدودا 90 دلاره ( حالا حسابشو کنید اگه بیاد ایران چقدر میشه!) و چون قیمته این هاردها کمی بالاست یه سری تولید کننده چینی اومدن و دارن این هارد های جدید را که کیفیتشون هم خدایی خوبه تولید میکنن و با قیمته کمتری نسبت به نمونه اصلی به فروش میرسونن!
    اینم یه نمونه از همین نوع هاردها :

اما جعبه هارد اصل این طوریه :

در کل هارد اصل و ه ک شده هیچ فرقی با هم ندارن! ( البته اگه هارد ه ک شده سالم باشه!)

چه شما از اون هارد نوع اول بگیرید و چه ازین نوع اصل کاراییشون یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارن!
    Last edited by shab_2008; 07-10-2010 at 00:25.

15. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من سوالی داشتم : آیا این درسته که میگن اگر این دستگاه رو به صورت شبکه
    وصل کنیم و بازی هایی رو انجام بدیم اول اینکه باید به اینترنت وصل باشه و دوم اینکه شرکت
    مایکروسافت متوجه این امر میشه و دستگاه رو قفل میکنه؟
    در کل میخوام توضیحی در مورد شبکه کردن Xbox بهم بدین ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •