تو my computer برید اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشده
Sent from my LT25i
تو my computer برید اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشده
Sent from my LT25i
یعنی کجاش؟
اینا رو میپرسم واسه این که فردا 3372 به دستم میرسه و میخام هم انلاک هم اپدیت کنم
![]()
دوستانی که به دنبال انتن برای مودم های huawey بودن این سایت با قیمت خیلی کمتر میفروشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم خسته نباشين
اين سايت امازون انگلستان هست
يه اسران چيزي نميقرسته! اگه قرار به خريد از خارج باشه كه از سايتهاي چيني ارزون پيدا نميشه كه
سلام
مرورگر اصلیتون کروم هست؟
با فایرفاکس یا کروم حالت ناشناس این لینک رو باز کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های شبانه 20 گیگ و صبح ها 6-12 پنج گیگ که قبلا بود برداشته شده متاسفانه
در حال حاضر فقط طرح های ساعتی توی این بازه وجود داره یک ساعتی دو ساعتی و سه ساعتی.
سلام
چند روز پیش داشتم از یه محلی رد می شدم که یه دکل ایرانسل اونجا بود
دیدم چند تا آنتن مایکروویو روش نصب بود که نسبتا بزرگ هم بودن
ظاهرا دکل نسل 3 و بدون RRU هم بود
نسل 4 رو نمی دونم
ولی جالب این بود که پایین سکتور ها یه سکتورهای دیگه ای بود نصف سکتور های موبایل
پشت هر کدومشون هم دستگاه هایی مانند RRU بود
شبیه یه تجهیزات وایمکس
این رو هم بگم که شهر ما فقط تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست و فقط مبین نت آنتن میده
به نظرم یکی از دو حالت زیر ممکنه باشه:
1-نصب تجهیزات TD-LTE
2-تجهیزات وایمکس مبین نت
به نظرتون کدومه؟
امازون و ebay نمیفرستن. من چندین بار همین انتن رو از dhgate و علی اکسپرس خریدم . حدود 150 تا 200 در میاد. دادم یک سایتی که از چین خرید میکنه برام به ادرس خودم خرید. حدود 20 و 22 روز هردوش اومد. البته انتن اولمو یکی از دوستان همین انجمن زحمتشو برام کشید.
Last edited by amirdiba; 08-02-2016 at 11:19.
لطف می کنید تجربه استفاده از آنتن رو بفرمایید چقدر تاثیر گذاشت؟ سیگنالتون چند بود و چند شد؟
مدتی توی منطقه ما سرعت روی 16 مگابیت بسته شده علی رغم دروغهای پشتیبانی ایرانسل! مناطق دیگه چطوره ؟
یک سوال چطور میشه این ویدئو رو مستقیم توی همین پست با اینسرت وارد کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 08-02-2016 at 17:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)