دوستان تهران نیرو هوایی سپاه داره؟اگه هست وضعش چطوره؟
دوستان تهران نیرو هوایی سپاه داره؟اگه هست وضعش چطوره؟
دوستان سلام. من آموزشی 01 بودم تموم شد.امروز رفتیم برگه امریه گرفتیم نوشته گروه 402 جنگال شهید رضا ولیخانی-لویزان.رسته اداری پرسنلی. کسی میدونه جاش دقیق کجاست؟ممکنه از اونجا باز تقسیم بشیم بیفتیم شهرستان؟چیکار میکنیم اونجا؟لباس نظامی باید بریم؟ساعتش چجوریه؟کلا اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
Last edited by farzin_silver; 22-12-2013 at 14:40.
سلام
از کجا باید بدونم کدوم شرکت امریه میده ؟ توضیح بدین . باید صفحه استخدامو رو بگردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا باید چی کار کنم![]()
سلام
من آموزشی 03 عجب شیر بودم که امروز تموم شد و امریه دادن که افتادم تیپ 40 مستقل پیاده اردبیل رسته رایانه گ1
لباس نظامی بگیرم؟ ساعتش چطوریه؟ و... کسی اگه اطلاعاتی از این تیپ داره ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
هرجا بخوای امریه بگیری باید بری قبلش باهاشون صحبت کنی
آقا سلام عرض شد..
دوستان امروز برگه های امریه ما رو دادن...
برای من زده بود رسته رایانه - اداره بهداشت و درمان آج - لویزان...
کسی اطلاعی داره راجع به اینجا؟ حالا هر چی بود بگه ممنونش میشم
مرسی
ما که صبح رفتیم برا اعزام بلیط تموم شد برا اراک بهمون برا فردا عصر بلیط دادن البته فک کنم اگه میرفتم تو صف عقبتر شاید حتی پسفردا میشد نوبتم
میگما اینجوری که دیر میبرنمون ایراد نمیگیرن؟به ضررم شد الان؟
سلام
در مورد افتادن به کدوم یگان تا اونجا که من فهمیدم شانسیه اما راه تغییرش که صددرصد جواب میده استفاده از یه بند پ درست درمونه
در مورد تفاوت بین درجه علمی بسته به این که کدوم یکی از یگان ها باشین و البته بستگی به شهر و محل خدمتتون فرق میکنه ولی کلیتش اینه که به هر حال بی تأثیر نیست و احتمالا راحت تره ولی نباید انتظار زیادی هم داشته باشید و همونطور که گفتم بسته به شرایط کاملا متغیره (یعنی شانسی)
سؤال سومتون رو بلد نیستم و اما در مورد چهارمی تا اونجایی که اطلاعات من یاری می کنه نسبت به یگان و شهر و محل خدمت متغیره (معمولا توی سپاه اینجوریه نیروی انتظامی خیلی بعیده ارتش هم نمیدونم) ولی به عنوان یه مثال ملموس خودم که مقاومت سپاه بودم همینجوری بودیم یعنی عصرا می رفتیم خونه به جز روزایی که پست نگهبانی بودیم
امیدوارم تونسته باشم به سوالاتون جواب مناسب بدم
Last edited by smohs; 22-12-2013 at 19:27.
سلام، من نيروي مازاد بودم، صبح رفتن نظام وظيفه همه بوق ليسانسها افتادن مالك اشتر اراك، بعد ساعت ٢ بعد از ظهر يكي از نظام وظيفه زنگ زد گفت اشتباه شده شما افتادين ٠١ ارتش!! كسه ديگه اي هم هست كه اينجوري باشه؟ عجايب هفت گانه جلوي كاراي اينا كم مياره! حالا الان من برم دم در ٠١ بگم سلام به من زنگ زدن گفتن بيام اينجا؟
سلام دوستان ما امروز رفتیم خضرایی نیروی هوایی ارتش پذیرش شدیم.
یکسری فرم پر کردیم تا ظهر بعد تا 3 بعدازظهر هم بهمون استحقاقیمون دادن شامل دو جفت جوراب دو جفت کلاه دو دست لباس یک اورکت کمربند سگک کمربند ! کوله واکس دمپایی یک جفت پوتین یکسری علائم و کش دو دست لباس زیر سفید رنگ . تا شنبه هم مرخصی دادن بریم باسه اندازه و چسبوندن علائم.
گفتن شنبه بیاین دستکش و زیرپوش پشمی و شلوار خواب و مسواک اینام بتون می دیم. کلن فقط شونه انکادر و قاشق و چنگال و لیوان و چند تا چیزه دیگه وردارین بیارین 5:30صبح بیاین تو یه نفرم با خودتون وردارین روز اول بیارین چیزای اضافه اوردین راه ندادیم تو بدین بش ببره. حالا از اون دو جفت لباس یکیش برای من مدیوم و یکی ایکس لارج . پوتینا 42 اندازه پامه لباسا هم ایکس لارجه به هم خورد ولی یکم گشاده منتها چون از زیر می پوشیم این فصل نیازی به عوض کردن نداره یه خورده گشاد باشه از اون ور کلاها برام کوچیکه. همین طور به صف کردن باسه هرکی هر جوری بود می دادن می گفتن یا با هم عوض کنین یا بیرون.
همون اول هم جیم بزنین قاطی جمع ورندارن روز اولی ازتون بیگاری بکشن. یه عده روخفت کردن باسه این ور اون ور بوردن استحقاقی ها و جمع کردن اشغال کارتن های باز شده. غذا هم خبری نیست روز اول یه نصفه ساندویچی کیکی با خودتون باشه.
باسه اعزام هم کسایی که شهریور هفته های اخر فرستادن خوردن برج 10 ! از 16 ابان به بعد رو زدن باسه برج 12 . باتوجه به این که اسفند می خوره تو عید متقاضی زیاده با توجه به تاریخ اعزامی که زدن فقط این هفته یا حداکثر هفته بعد رو باسه اعزام اسفند فرصت دارید اگه می خواید زودتر برید حتی یک روزم تاخیر نکنید. چون نیرو ندارن مدت خدمت رو می خوان بازم کش بدن و از لیسانس ها هم می خوان عین دیپلم استفاده کنن. دوره کد تو ارتش حتی نیرو هوایی هم زیاد کردن بخش نامه هم کردن براشون که درجه های لیسانس ها رو بیارن پایین تا حدی که دکتری بشه ستوان سوم انگار. خداییش حیف.
موفق باشید
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)