تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1911 از 4428 اولاول ... 911141118111861190119071908190919101911191219131914191519211961201124112911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,101 به 19,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من سرویس یک مگ محدود دارم و تو این 11 روزی که از 15 شهریور میگذره متوجه این موضوع شدم که وقتی برای دو سه شب دانلودی انجام نمیدم یا فقط نزدیک صبح بیدار میشم و دانلود کمی انجام میدم به مرور زمان سرعت شبانم بالاتر میره.
    شاید فقط این یه موضوع تصادفی باشه و شاید هم واقعا دارن سیاست استفاده عادلانه رو اجرا میکنن.
    اینم دانلود دیشب که اولش شک کردم درسته یا نه اما با مراجعه به IDM فهمیدم اشتباهی نبوده و این میزان دانلود واقعیه البته فقط حدود 100 مگ با دانلود IDM اختلاف داشت که اونم به وبگردی خودم از 6 تا 7 صبح مربوط میشه.

از اون فایل اولی حدود 150 مگش رو روز قبل دانلود کرده بودم و بقیه مال دیشبه.یعنی من تقریبا به ازای هر 3 شب 3 گیگ دانلود دارم.
    Last edited by csssaeed; 16-09-2012 at 09:27.

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من میخواستم یه نکته ای رو به همتون یادآوری کنم:
    دو سه ماه پیش چند نفر از دوستانی که از وضع دانلودشون ناراضی بودن تو این تاپیک با هم قرار گذاشتن تا از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پارس شکایت کنن و همشون رفتن تو سایت و شکایتشونو ثبت کردن و حتی کد پیگیری هم گرفتن تا شکایتشون پیگیری بشه.سازمان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییهم خودش اعلام کرده که با شرکتهایی که قوانین رو رعایت نکنن و سرویس نا محدود به کاربرا ارائه ندن برخورد میکنه.همون موقع من و یکی دو نفر از کاربرای دیگه از این دوستان خواستیم تا خیلی به این کارشون ادامه ندن چون میدونستیم وضع ممکنه بدتر هم بشه و این دانلودی که الان داریم هم بپره.ما میگفتیم پارس بده و شرکتهای دیگه بدتر و ما از بین بد و بدتر سراغ همین پارس اومدیم اما بعضی از اون دوستان ما رو متهم به طرفداری کورکورانه از پارس کردن و بعضیا پا رو جلوتر هم گذاشتن و ما رو به همکاری و بازاریابی برای پارس متهم کردن.حالا نتیجش این شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پارس آنلاین رو مجبور کرد تا سرویسهای نامحدود رو تو لیست کاربری همه مشترکینش قرار بده و در عوض پارس هم تلافی این کار رو با کم کردن ساعات رایگان و تغییر ساعت در آورد. من اون موقع ها اگه یه شب کمتر از 3 گیگ دانلود میکردم تمام روز اعصابم خورد بود که چرا سرعتم اینقدر کمه !!!!! اما حالا اگه یه شب بتونم بالای 3 گیگ دانلود کنم باید برم تو خیابون شیرینی پخش کنم !!!!!!!!!!!!
    متاسفانه دوستانی که اون موقع صبح تا شب از شکایت دم میزدند حالا که وضع دانلود همه افتضاح شده ساکت و آروم نشستن و مثل اینکه تنها خواستشون از پارس این بود که وضع دانلود ما رو هم افتضاح کنه تا همه سرعتها یه یک اندازه افتضاح باشه.
    فقط میخواستم از اون دوستانی که با شاهکارشون وضع ما رو از اون روزای خوب به این روز انداختن کمال قدردانی رو داشته باشم.
    Last edited by csssaeed; 16-09-2012 at 09:39.

4. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا الان یه من سرویس 512 دارم حجمی 3 ماه ماهی 2 گیگ اینو که همه الان با شبانم مشکل داریم هیچ.

اما یه سرویس داره با نام POL-512-U که نامحدوده و 90 هزارتومان پولشه و هر سرویسی از 128 تا 2مگ این نامحدود رو توش داره اینو که می دونیم.

الان من این نامحدود رو بگیرم مگه 24 ساعته نمی دونم دانلود کنم هر چی می خوام ؟؟؟؟؟؟ طبیعتا نامحدوده و باید تا اخر ماه سرعت بده قبول که دارید مثله سرویس های چند سال پیش که نامحدود بود و هر چی می خواستی دانلود کنی با توجه به سرعتت

من این تایپک هم دیدم که یکی از دوستان 256 نامحدود گرفته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این گفته 30 گیگ دانلود کنی بیشتر سرعتت برمی گرده رو 30 کیلو بایت

خوب پس با این اوصاف سرویس 512 باید 60 گیگ بیشتر نگیری و اگه بیشتر بگیری سرعت دانلودت میاد رو 60 چون 2 برابر سرویس 256 هست و حالا سوالم اینه که سرعت اومد رو 60 همین طوری تا آخر ماه 60 رو میده یا سرویسی که گرفتی قطع میشه کلا و تا 60 گیگ بیشتر بهت نمیده؟

چون اگه سرویس قطع نشه و 60 کیلو بده ما 24 ساعته همین طوری دانلود بزاریم روزی 4 گیگ می تونیم بگیریم

و اگه روزای اول هم سرعت بالا بده تا 60 گیگ رو که روزای اول می گیریم و بعدش هم اگه قرار باشه همین طوری سرعت 60 بده مابقیه ماه می تونیم روزی 4 گیگ هم اینور بگیریم و کلا حدودا 120 گیگی میشه دانلود و این خوبه ادم با 90 تومان بگیره.

حالا کسی می دونه یا نه که آیا کلا 60 گیگ می ده یا ادامه داره ولی رو سرعت 60 کیلو ثابت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اونروز که گرفتم زنگ زدم گفتن به این میگن نامحدود یعنی اسمش نامحدوده ولی در واقع ترافیک داره
    قضیه اینجوریه که این 256 که من گرفتم 2 نوع سرعت داره
    یکی سرعت بالاس که همون 190 هست میشه باهاش 30 گیگ تو ماه دانلود کرد این 30 گیگ رو که دانلود کنی سرعت برمیگرده به سرعت اصلی سرویس یعنی 30 با اون هر قدر بخوای میتونی دانلود کنی سرویس قطع نمیشه
    این دقیقا چیزی بود که به من گفتن حالا برای اطمینان بیشتر میتونید زنگ بزنید قسمت فروش

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دو سه ماه پیش چند نفر از دوستانی که از وضع دانلودشون ناراضی بودن تو این تاپیک با هم قرار گذاشتن تا از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پارس شکایت کنن و همشون رفتن تو سایت و شکایتشونو ثبت کردن و حتی کد پیگیری هم گرفتن تا شکایتشون پیگیری بشه.سازمان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییهم خودش اعلام کرده که با شرکتهایی که قوانین رو رعایت نکنن و سرویس نا محدود به کاربرا ارائه ندن برخورد میکنه.همون موقع من و یکی دو نفر از کاربرای دیگه از این دوستان خواستیم تا خیلی به این کارشون ادامه ندن چون میدونستیم وضع ممکنه بدتر هم بشه و این دانلودی که الان داریم هم بپره.ما میگفتیم پارس بده و شرکتهای دیگه بدتر و ما از بین بد و بدتر سراغ همین پارس اومدیم اما بعضی از اون دوستان ما رو متهم به طرفداری کورکورانه از پارس کردن و بعضیا پا رو جلوتر هم گذاشتن و ما رو به همکاری و بازاریابی برای پارس متهم کردن.حالا نتیجش این شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پارس آنلاین رو مجبور کرد تا سرویسهای نامحدود رو تو لیست کاربری همه مشترکینش قرار بده و در عوض پارس هم تلافی این کار رو با کم کردن ساعات رایگان و تغییر ساعت در آورد. من اون موقع ها اگه یه شب کمتر از 3 گیگ دانلود میکردم تمام روز اعصابم خورد بود که چرا سرعتم اینقدر کمه !!!!! اما حالا اگه یه شب بتونم بالای 3 گیگ دانلود کنم باید برم تو خیابون شیرینی پخش کنم !!!!!!!!!!!!
    متاسفانه دوستانی که اون موقع صبح تا شب از شکایت دم میزدند حالا که وضع دانلود همه افتضاح شده ساکت و آروم نشستن و مثل اینکه تنها خواستشون از پارس این بود که وضع دانلود ما رو هم افتضاح کنه تا همه سرعتها یه یک اندازه افتضاح باشه.
    فقط میخواستم از اون دوستانی که با شاهکارشون وضع ما رو از اون روزای خوب به این روز انداختن کمال قدردانی رو داشته باشم.
    دوست عزیز الان شما باید به همون سازمان مقررات شکایت کنی که چرا پارس سرویساشو اینطوری کرده و قیمت ها رو هم غیرقانونی بالا برده
    پارس آنلاین بپه نیست که برای تلافی کاری بکنه......تغییر ساعت دانلود فقط برای پوشوندن باگ سیستمشون بود
    من خودم در حال تنظیم یه شکایت هستم...هر کسی هم مشکلی داره یا با خود شرکت درمیون بزاره یا بره شکایت کنه

7. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز الان شما باید به همون سازمان مقررات شکایت کنی که چرا پارس سرویساشو اینطوری کرده و قیمت ها رو هم غیرقانونی بالا برده
    پارس آنلاین بپه نیست که برای تلافی کاری بکنه......تغییر ساعت دانلود فقط برای پوشوندن باگ سیستمشون بود
    من خودم در حال تنظیم یه شکایت هستم...هر کسی هم مشکلی داره یا با خود شرکت درمیون بزاره یا بره شکایت کنه
    همه حرف من اینه که اون دوستانی که قبلا مصرانه خواستار شکایت بودن حالا چرا حرفی در این باره نمیزنن.من از اون سرویس محدودی که داشتم راضی بودم و ماهی 20 تومن میدادم و نزدیک 80 الی90 گیگ در ماه دانلود داشتم.اون موقع پارس چیزی به اسم سرویس نامحدود نداشت و در عوض برای کاربراش این امتیاز رو قائل بود که با سرویس محدود بتونن دانلود قابل قبولی داشته باشن اما بعضی از دوستان اون زمان از شکایت حرف میزدن ولی برام عجیب و متحیر کنندس که الان که هم کیفیتش افت کرده و هم قیمتها رو بالا برده چرا اون دوستان هیچ اعتراضی ندارن.اون موقع با اعتراضشون نون ما رو آجر کردن ولی حالا دست رو دست گذاشتن و ساکتن.
    Last edited by csssaeed; 16-09-2012 at 10:47.

9. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همه حرف من اینه که اون دوستانی که قبلا مصرانه خواستار شکایت بودن حالا چرا حرفی در این باره نمیزنن.من از اون سرویس محدودی که داشتم راضی بودم و ماهی 20 تومن میدادم و نزدیک 80 الی90 گیگ در ماه دانلود داشتم.اون موقع پارس چیزی به اسم سرویس نامحدود نداشت و در عوض برای کاربراش این امتیاز رو قائل بود که با سرویس محدود بتونن دانلود قابل قبولی داشته باشن اما بعضی از دوستان اون زمان از شکایت حرف میزدن ولی برام عجیب و متحیر کنندس که الان که هم کیفیتش افت کرده و هم قیمتها رو بالا برده چرا اون دوستان هیچ اعتراضی ندارن.اون موقع با اعتراضشون نون ما رو آجر کردن ولی حالا دست رو دست گذاشتن و ساکتن.
    دوست عزیز؛مشکل رو پارس آنلاین ایجاد کرده نه اونها
    شما میگی اونها باید سرویس افتضاح رو تحمل می کردن تا شما دانلود خوب داشته باشی
    شاید اونها با این تغییرات یکم وضعشون بهتر شده و راضی شدن
    شاید دیدن وضع بدتر شده کلا تصمیم گرفتن برن

11. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز؛مشکل رو پارس آنلاین ایجاد کرده نه اونها
    شما میگی اونها باید سرویس افتضاح رو تحمل می کردن تا شما دانلود خوب داشته باشی
    شاید اونها با این تغییرات یکم وضعشون بهتر شده و راضی شدن
    شاید دیدن وضع بدتر شده کلا تصمیم گرفتن برن
    دوست خوبم من بعيد ميدونم با اين شاهکار جديد پارس حتي يه نفر هم از وضع دانلودش راضي باشه.ساعات دانلود رايگان قبلا بيش از 6 ساعت بود.بعضيا ميگن باگ بود و رفع شد اما پارس براي 2 سال اجازه داد کاربرا از ترفند استفاده کنن.
    من فقط ميخوام بدونم اون دوستاني که قبلا تو صف معترضين و شاکيا بودن الان چه وضعي دارن و با اين سرعتاي پايين و قيمتاي جديد چکار ميکنن؟ آخه اون موقع هميشه کاربرا رو به شکايت تشويق ميکردن ولي الان که هم سرعتها کم شده و هم قيمتا بالا رفته و هم ساعات رايگان کم شده ديگه اعتراضي از اون دوستان نميبينم.
    من هيچ وقت نميخواستم کسي سرعت افتضاح رو تحمل کنه و چيزي نگه.من اونموقع هم از دوستان خواهش کردم که هر کس ناراضيه قراردادشو فسخ کنه و پول مفت به پارس نده.اما برخي دوستان اصرار عجيبي داشتن که پارس بايد همين سرعتهاي روزانه (190 کيلوبايت و 220 کيلوبايت) رو حفظ کنه و سرويسهاشو نامحدود کنه.کاري که هيچ شرکتي انجام نميده.در نهايت پارس سرويسهاي نامحدود رو به پنل کاربرا اضافه کرد و اتفاقي که نبايد ميفتاد افتاد.

13. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

خیلی هم خوبه این پارس آنلاین
    از سر هممونم زیاده ، ما ها آدمایه طمع کاری هستیم واقعا
    که حال روزمون باید این باشه
    غر غر زیادی نکنین که همین بدتر میشه ، از وایمکس تا دی اس ال مخابرات بفیه ISP ها من همه رو داشتم اما مورد قبول ترینشون همین پارسه چون نه سرعت رو زیاد انگولک میکنه نه دزدیش خیلی زیاده ...

15. 3 کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

شما چقدر خوش بینی که فکر می کنید تو ایران کسی پاسخگو هست!

ما اعتراض کردیم و اونها هم حتما!!! پیگری کردند و به نتیجه رسانده اند!

17. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیلی هم خوبه این پارس آنلاین
    از سر هممونم زیاده ، ما ها آدمایه طمع کاری هستیم واقعا
    که حال روزمون باید این باشه
    غر غر زیادی نکنین که همین بدتر میشه ، از وایمکس تا دی اس ال مخابرات بفیه ISP ها من همه رو داشتم اما مورد قبول ترینشون همین پارسه چون نه سرعت رو زیاد انگولک میکنه نه دزدیش خیلی زیاده ...
    منم موافقم!
    ولی خدایی دیگه ببینید سرعت بقیه چجوریه که پارس بهتر از بقیس ! البته خداییش راست هم میگن ایشون همین هم از سرمون زیاده واقعا !
    ----

والا این مردم سرعت بیشتر از این میخوان چیکار ؟ برید آقا برید تو همون فیس بوک خراب شده هی 37 بزنین ؛مطمئن باشین واسه ارسال 37 ،24؛45 و حتی 99 هم به بیشتر از این سرعت نیازی نیست با کمتر از این هم جواب میده. برید خوش باشید.

پ.ن: تازه دارم میرسم به حرف اونی که گفت 128 واسه استفاده خانگی ایرانی ها زیاد هم هست؛خوب شناختن ملت رو!
    Last edited by Masoud-Susa; 16-09-2012 at 14:48.

19. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •