امیر جان بالاخره جواب ندادی قطعات سیستمت رو میشه بگی که چی بستی؟
امیر جان بالاخره جواب ندادی قطعات سیستمت رو میشه بگی که چی بستی؟
سلام
خیر نیاز نیست.
همونطور که امیر حسین گفت ابتدا اکسسوری قوی و استاندارد نصب کنید.حتما از برندهای خوب که از جنس مس اون اطمینان داشته باشید.
بعد باطری و دینام قوی و سالم.
خازن جبران کننده لحظه ای افت ولتاژ هست.تو موزیکاهی کیک بیس دار کاربرد داره ولی اگر رپ و هیپ هاپ گوش میدین کاربردی نداره.
ضمنا سیستم اگر مجموع توان RMS ش از 1000 وات بالارفت استفاده از خازن خوب فقط 1 فاراد پیشنهاد میشه نه بیشتر. یعنی هر 1000 وات RMS یک فاراد خازن
سلام
172 جزو کامپوننتهای اورجینال ژاپنی و کیفیتی هست. اما با توجه به 50 واتی بودن قدرت خوبی نداره.کیفیت صدای خوبی داره متریال خوب و کیفیت ساخت بالا.من با A4 و Matrix MX4 و سورس P99 شنیدم تفکیک خیلی خوبی داشتو البته میدرنجش هم بود 062
در کل اون هیجان یه کامپوننت 150 واتی رو که باید مید بیسهاش آدم رو دیوونه کنه رو نداره.به نظر من با 1600-700 که این کامپ رو میفروشن یه گلیدن ZERO PRO165.2DC اگر کسی سفارش بده براش بیارن خیلی صدای قویتر و با کیفیت تری خواهد داشت.
منظورتون از قسمت دوم سوالتون چیه؟
شما با آمپلیفایری که نصب میکنید به صورت جداگانه هر استیج رو تنظیم میکنید.
اگر منظورتون از خود پخش هست که باز گزینه FADER موجوده و از این طریق فقط میتونید استیج رو به سمت جلو یا عقب ببرید.تنظیمات برای همه اسپیکرها انجام میشه.
تو کن وود میتونید سایز اسپیکرتون رو هم بدین اما تو پایونیر این امکان موجود نیست.
سلام
به نظر من هم کدنس نگیر. من صدای کیفیتی ازش نشنیدم.
ساب ووفرهای گلیدن به نظر من از M line که پائین ترین رده هست به بالا واقعا عالی هستند.کوبش دقیق بیس نرم و عالی همه چیز تمومه.
M12
RS12
هر دو عالی هستند.مسلما RS یه پله بالاتر هست ولی M هم واقعا خوبه.
سلام محمد جان.
چی شد گلیدن نمیگیری؟
برای محمد که تقریبا به نوعی پیش خرید کرده بودن:
آمپ ماسکونی As100.4
آمپ گلیدن RS150C2
دو جفت کامپوننت Zero 165
ساب باکس SQX10VB
پک برق ZNX21K
کابل RCA HI END گلیدن
کابل اسپیکر گلیدن آلمان اصل 2*2.5
کابل ساب ووفر گلیدن آلمان اصل 2*4.0
گرفتم.
ممنون. فقط ی چیزی آقا حمید. RS12 فری ایر نیست؟
اصلا این فری ایر بودن یا نبودن چقدر تاثیر داره روی صدا. چون من میخام روی باکس ببندم.بعد صداش پر قدرت هست؟ این امپ کدنس رو زمانی ک نصب بود با ی ساب کنوود ک مدلش رو نمیدونم صداش رو شنیدم صداش بد نبود.300 وات روی 4 اهم میده و425 وات روی 2 اهم. آیا یتمونه این ساب رو صداشو مطلوب در بیاره؟
آگه ن ی ساب دیگه برای این مشخصات امپ معرفی کنید. فعلا بودجه برای خرید امپ مونوی بهتر ندارم.
معذرت بابت سوالات مکرر و ممنون بابت پاسخ به سوالاتم.
Last edited by farzin.jm; 26-10-2015 at 23:49.
سلام محمد جان خوبی؟
ببخشید کوتاهی از من بود .
والا چیزی که من دارم نسبت به سیستم های دوستان به چشم نمیاد اصن
کامپوننت dls up36 3way
هدیونیت : clarion dxz776usb
امپ مونو : dls cad11
امپ 4کانال : gladen rs100 c4
ساب : gladen sqx 12
اکسسوری : کابل 0 گرندزیرو - rca connection
باکس هم دست ساز mdf 16mm خام 61 لیتر تیون 36
قاب ستون ال90 هم واسه تیوتر و میدرنج دست ساز خودم با فایبر زدم
همینا ....
یه فکرایی در سر دارم برای پیدا کردن یه هدیونیت 4way خوب و خوش قیمت
شما به کجا رسیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
باسلام خدمت همه اساتید
من یه پخش 7450 دارم با یه جفت باند 6975 که فک کنم طرحه
الان میخوام یه امپ و بومباکس و یه جفت باند بگیرم سقف پولمم 900 تومنه چی پیشنهاد میدین.اینم بگم زیاد سررشته ندارم و اینکه بیس خیلی دوس دارم
برا باند خودم 6995 پایوننر نظرمه
از راهنماییتون ممنون یه کوچولو عجله دارم اگه زودتر پاسخ بدین ممنون میشم
سلام مجدد خیلی ممنون از احوال پرسیتون امیر خان
والا من زیاد بودجه ندارم در حدود 300 تومن
ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه یه جای مطمئن معرفی کنید که سیستممو ببندن چون من سررشته ندارم نمیخام سرمو کلاه بزارن
میشه آمپیلی ببندم به ضبط فابرکی تا صدا ش قوی بشه؟
سلام و عرض ادب. اختیار دارید شما استاد ما هستید...
والا امیرحسین جان من خودم در مورد سیستم و این مسائل در حد صفر بلد هستم! تا حالا به کمک حمید اقای عزیز یه چیزهایی یاد گرفتیم ولی خب چیز زیادی بلد نیستیم. در مورد تیوتر ها بله حق با شماست و حتما جاشو تعویض خواهیم کرد. در مورد پخش هم بله باز هم کاملا حق با شماست و بحثی هم با حمید اقا در راجبش داشتیم و انشاالله اون هم تعویض خواهیم کرد.
فعلا مهم قطعات بود که تونستیم درستش کنیم انشاالله بقیه مسائل با تجربه و انتقاد و راهنمایی شما عزیزان درست میشه
بازم ممنون از انتقادت امیرحسین جان خیلی خوشحال شدم که نظرتون رو راجب سیستم گفتید. همینطور از بقیه دوستان دیگه ای که قبلا انتقاد کردن یا پیشنهادی دادن :-)
Last edited by trasilverspeed; 27-10-2015 at 03:41.
من یه پخش 7450 دارم با یه جفت باند 6975 که فک کنم طرحه
الان میخوام یه امپ و بومباکس و یه جفت باند بگیرم سقف پولمم 900 تومنه چی پیشنهاد میدین.اینم بگم زیاد سررشته ندارم و اینکه بیس خیلی دوس دارم
برا باند خودم 6995 پایوننر نظرمه
از راهنماییتون ممنون یه کوچولو عجله دارم اگه زودتر پاسخ بدین ممنون میشم[/QUOTE]
دوستان باندامو چند جا نشون دادم میگن اصله ولی خب چهار سالی کار کرده خودم ازاول دلچرکی بودم ازشون.ولی درکل اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید که اینارم با 6995 عوض کنم یا نه همینو نگه دارم پولشو جای دیگه هزینه کنم.برا امپیلی و باکسم یه راهنمایی کنید برا تیبا میخوام ببندم گفتم شاید لازم باشه بدونید تورو خدا زود جوابمو بدین بعداز ظهر میخوام برم ببندم.میترسم یه امپ و باکس الکی بره تو پاچم مرسسسی
سلام مخلصم.
والا با این بودجه شما نمیسه زیاد جای مانور نداره من نظرم یه جفت باند 6965 v2 پایونیر هست و اگه میتونید بیشتر هزینه کنید که چه بهتر ولی اگه دیگه نمیخوای چیز دیگه اضافه کنی مثلا یه جفت باند دیگه و ساب و این چیزا ارزونترین پخش الان فکر میکنم پایونیر x175 باشه .
من پخش تیبا رو ندیدم نمیدونم امپ بست یا نه.
اما به نظرم ارزش نداره با این پول مخش رو عوض کنین یه جفت باند بزارین با همین پخش بعد که یه کم پولا جمع شد یه پخش بهتر بخرین مثلا x400 کنوود .
- - - Updated - - -
سلام مخلصم.
والا با این بودجه شما نمیسه زیاد جای مانور نداره من نظرم یه جفت باند 6965 v2 پایونیر هست و اگه میتونید بیشتر هزینه کنید که چه بهتر ولی اگه دیگه نمیخوای چیز دیگه اضافه کنی مثلا یه جفت باند دیگه و ساب و این چیزا ارزونترین پخش الان فکر میکنم پایونیر x175 باشه .
من پخش تیبا رو ندیدم نمیدونم امپ بست یا نه.
اما به نظرم ارزش نداره با این پول مخش رو عوض کنین یه جفت باند بزارین با همین پخش بعد که یه کم پولا جمع شد یه پخش بهتر بخرین مثلا x400 کنوود .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)