برای بازی بعدی غیرازفرهادمجیدی مامحروم دیگه ای نداریم و امیدوارم سیاوش اکبرپوربتونه بازی کنه .وماراازنگرانی دربیاره .
برای بازی بعدی غیرازفرهادمجیدی مامحروم دیگه ای نداریم و امیدوارم سیاوش اکبرپوربتونه بازی کنه .وماراازنگرانی دربیاره .
اگربه آماری که ازبازیهای بعدازنیم فصلش گذاشتم دقت کنی می بینی چیزی برای ترسیدن نداره .فقط ذهنیت غلطی ازپیکان داریم همین![]()
سلام
از بدست اوردن 3 امتیاز خیلی خوشحالم ولی از بازی مون نه
استقلالی که من میشناختم اینجوری نبود
ولی بهرجهت الان قهرمانی مهمه نه خوب بازی کردن ...الان فقط باید امتیاز جمع کنیم
بگوويچ:
بخت با استقلال يار بود
سرمربي تيم پاس همدان گفت: با وجود شكست مقابل استقلال از عملكرد بازيكنانم راضي هستم.
به گزارش ايسنا وينگو بگوويچ در جمع خبرنگاران اظهار كرد: پس از بازي ناراحت نبودم چرا كه يك بازي خوب و باكيفيت انجام داديم و معتقدم كه بخت با استقلال يار بود كه توانست بازي را ببرد. ما در نيمه نخست موقعيتهاي خوبي داشتيم اما در نيمه دوم بازي به طور كامل در كنترل پاس بود كه متاسفانه نتوانستيم گل بزنيم.
وي افزود: ميدانستيم استقلال براي كار با توپ ضعف دارد و تلاش كرديم با اقداماتي بر روي خط دفاع آنها بازي را بيشتر در اختيار بگيريم كه فكر ميكنم موفق شديم اما در ضربات آخر دقت نداشتيم و بخت با ما ياري نكرد.
بگوويچ ادامه داد: در اين فصل در بسياري از بازيها اين مشكل را داشتهايم و نتوانستهايم از فرصتها استفاده كنيم.
بگوويچ ادامه داد: براي ما مشكل بود كه در اين فصل بخواهيم يك بازيكن نوك حمله خوب بياوريم چرا كه بازيكنان باكيفيت قيمتشان بسيار زياد است البته در مجموع ما فرصتهاي زيادي در بازيها داشتيم كه اگر شانس ياري ميكرد و تبديل به گل ميشد اكنون موقعيت بهتري داشتيم. در اين بازي هم دو مهاجم ما و مجيد غلامنژاد فرصتهاي زيادي از دست دادند، البته من از تمامي آنها راضي هستم.
وي ادامه داد: از تمامي بازيكنان پاس تشكر ميكنم چرا كه تاكتيكهاي تيم را به خوبي اجرا كردند.
بگوويچ درباره تعويضهاي ديرهنگام خود نيز گفت: معتقدم در كل شرايط تيم بسيار خوب بود و زماني كه بازيكنان دارند كار خود را انجام ميدهند نيازي به تعويض در تيم نيست ضمن آنكه اكثر بازيكنان روي نيمكت تيم پاس نيز با زيكنان 18 ساله بودند.
بگوويچ درباره ناراحتي "كردجهان" از تعويض نيز گفت: در هر صورت يك بازيكن حرفهاي نبايد به اين مسائل فكر كند.
وي در پايان اظهار كرد: معتقدم استقلال نزديكترين شانس براي قهرماني در ليگ برتر دارد. البته بايد صبر كنيم و ببينيم در 6 بازي آينده اين تيم چه كار ميكند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)