تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1910 از 2365 اولاول ... 9101410181018601900190619071908190919101911191219131914192019602010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,091 به 19,100 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید میخوام ساب گلیدنrs12بخرم ولی میترسم باامپ epx4 بریج راه نیوفته بنظرتrs12 بگیرم یاm12کدوم بهتر مچ میشه با امپم.شما میتونی برام بگیری بفرستی
    سلام
    نه متاسفانه کامل درایو نمیشه.بهتره M12 بگیرید. اونم صدای خیلی خوبی داره. بله میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.
    تو pmخدمتتون عرض میکنم.

بله داشت.
    والا برای امپ فقط عرض کرده بودین یک هفته اول صدای پخش از ۳۰ بیشتر نبریم!
    سلام
    تو واتس آپ صحبت کردیم

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/

چین هست ولی درجه یک هست / ایفون هم چین میزنه /

کندس واقعا آمپ های خوبی داره تو خریدش شک نکن نسبت به قیمت کارایی خوبی داره مخصوصا سری های جدیدش
    ینی یک برند چینی هستش کدنس؟ کیفیت این امپ xa400.1 چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ا سلام وخسته نباشید

میخواستم بپرسم برای بستن بلند گو به پخش فابریکی تیبا فلش خوراگر از بلندگوی هلیکس مدل بلو 5x در جای فابریکی خود تیبا استفاده کنم صدای بهتری میگیرم یا طافقچه رو برش بدم و از بلندگوهای خربزه ای در همین رنج قیمت استفاده کنم ؟ مثلا سونی مدل 6938 ؟

واینکه بین باندهای زیر 150 تومن شما کدومشو معرفی میکنین؟

Hertz DCX690 وSony XS-N6940 وJVC CS-HX6948 وHector He-6938 وPioneer TS-A6975S

Kenwood KFC-6934a

و اینکه آیا پخش فابریکی تیبا آمپیلی خور هست یا نه؟ و اگر نه یه پخش خوب و ارزون به من معرفی کنین؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان آیا همیشه اگه بیشتر از یک آمپ تو سیستم باشه (مانند موقعی که برای ساب یه آمپ مونو جداگانه بسته میشه)، باید خازن بست؟ شیوه ی به دست آوردن ظرفیت خازن سیستم چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ینی یک برند چینی هستش کدنس؟ کیفیت این امپ xa400.1 چطوره؟
    سلام ببخشید جسارت میکنم اصلا طرف کدنس و این چیزا نرو تمام جنسای کدنس تو بازار فیک هستن و همراه با افت کیفیت در مرور زمان.
    شما میخوای چیز ارزون بخری نهایتن از کنوود و پایونیر و جی وی سی خرید کن و اگه بودجه داری و دنبال چیزی هستی که هم به پولی که میدی بیارزه برو دنبال برند هایی مثه الپاین راکفورد گلیدن ماسکونی ادیو سیستم mtx . Dls . و هلیکس و گرند زیرو .
    بازم حرف آخر همه چی بر میگرده به خودتون
    یاعلی

7. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود. بله بسیار ممنون از تمامی اعضای انجمن و اشخاصی مثل شما که واقعا راهنمایی میکنید چون خود بنده بدون هیچ اطلاعاتی حتی نشناختن کامپوننت و ندونستن وجود اون تونستم با کمک های دوستان عزیز خصوصا حمید اقا، صاحب سیستم خوب و عالی ای بشم. نوع خودرو ۲۰۶ هاچ بک هستش و کامپوننت های جلو در داخل درب ها نصب شده. البته کمی هم برش داده شد چون فابریک ۱۵.۵ هست و کامپوننت ما ۱۶.۵ بود. عقب هم که اگه اشتباه نکرده باشم ۱۲ هستش و اصلا جا نمیشه بخوایم داخل درب ها نصب کنیم. البته خود حمید اقا هم عرض کردند که روی طاقچه باشه مشکلی نخواهد داشت.
    سلام ببخشید تو بحثتون شرکت میکنم
    راستش من خودم قبلا بیشتر تاکیدم رو 2 استیج بود کلا حمید اقا میشناسه منو اما دیگه بعد از چندسال تجربه الان رسیدم به 3way و تک استیج در جلو .
    صدا اینقدر لذت بخش و با کیفیت تر شده که واقعا با داشتن 2 استیج نمیتونی همچین صدایی بگیری.
    داشتن دو استیج یه مزایا داره و یه معایب
    مزایا اینکه شما حجم صدات بیشتره هیچ مزایای ویگه نداره به نظرم .
    معایب : یکی بحث تایم کارکشن هستش
    یکی هووم انداختن تو صدا
    یکی صدای اصلی کامپ رو شما نمیشنوی اینطوری
    از کیفیت کاسته میشه
    اینا چیزایی بود که من تجربه کردم .
    نکته بعدی در مورد جاگذاری تیوترا اینجوری که شما نصب کردی امواج میخوره به شیشه و یه شکست ایجاد میشه و کلا هم صدای تیوتر عوض میشه. این تفکری هم که شما دارین میگین اگه ضربدری باشه صدا به گوش زودتر میرسه این کاملا اشتباهه.
    اصلا به نظر من نباید ضربدری شما تیوترا رو زاویه بدی باید وسط سقف ماشین رو بگیری بین دونا صندلی بهترین حالته که من جدیدن بهش رسیدم بعد ساخت فایبر و زاویه دادن و وقت 55 روزه ای که روش گذاشتم
    قطعاتتون واقعا عالی هستن حیفه به نظرم همچین قطعاتی رو با پایونیر بستین به فکر یه پخش خوب باشید صداتون خیلی تغییر میکنه.
    ببخشید اگه جسارتی کردم.

9. 4 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ا سلام وخسته نباشید

میخواستم بپرسم برای بستن بلند گو به پخش فابریکی تیبا فلش خوراگر از بلندگوی هلیکس مدل بلو 5x در جای فابریکی خود تیبا استفاده کنم صدای بهتری میگیرم یا طافقچه رو برش بدم و از بلندگوهای خربزه ای در همین رنج قیمت استفاده کنم ؟ مثلا سونی مدل 6938 ؟

واینکه بین باندهای زیر 150 تومن شما کدومشو معرفی میکنین؟

Hertz DCX690 وSony XS-N6940 وJVC CS-HX6948 وHector He-6938 وPioneer TS-A6975S

Kenwood KFC-6934a

و اینکه آیا پخش فابریکی تیبا آمپیلی خور هست یا نه؟ و اگر نه یه پخش خوب و ارزون به من معرفی کنین؟
    سلام دوسته من خوبی ؟
    منم خوبم
    شما بودجه رو سقفشو مشخص کن تا ما مصالح رسیدن به درجات عرفان و کمال رو برای شما معرفی کنیم.

11. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حمید جان آیا همیشه اگه بیشتر از یک آمپ تو سیستم باشه (مانند موقعی که برای ساب یه آمپ مونو جداگانه بسته میشه)، باید خازن بست؟ شیوه ی به دست آوردن ظرفیت خازن سیستم چیه؟
    سلام من حمید اقا نیستم ولی خب ببخشید دیگه جوابتون رو میدم
    والا اصلا الزامی به داشتن خازن نیس چون خازن خودش یه مصرف کننده ای و میتونه لحظه ای برق رو تامین کنه.
    شما چه دوتا امپ چه 3تا امپ هم بزاری باید برقت و کابل برقت قوی باشه اگه اتصالات و برق و کابلها قوی باشه شما اصلا به خازن نیاز نداری و در نهایت میتونی اگه خیلی دوست داری بیگ تری رو انجام بدی ولی یه کم خطرناکه باید حتما از وارنیش حرارتی استفاده بشه و هم مزیت داره هم معایب.
    مزیت اینه که اصن برق کم نمیاری
    معایب هم خطر آتش سوزی و کار کردن مداوم دینام و از عمرش کم میشه.
    یا علی

13. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت `RAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان
    ts_c172prs
    )
    کامپونت پی ار اس پایونییر چطوره از لحاظ تفکیک صدا و
    قدرت و سوال دوم اینکه کدام یک از دو پخش توانایی تنظیم جدا گانه استیج جلو وعقب را به صورت جدا گانه دارند
    1- کنوود 7056
    2- پایونییر 9650
    با تشکر

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید جسارت میکنم اصلا طرف کدنس و این چیزا نرو تمام جنسای کدنس تو بازار فیک هستن و همراه با افت کیفیت در مرور زمان.
    شما میخوای چیز ارزون بخری نهایتن از کنوود و پایونیر و جی وی سی خرید کن و اگه بودجه داری و دنبال چیزی هستی که هم به پولی که میدی بیارزه برو دنبال برند هایی مثه الپاین راکفورد گلیدن ماسکونی ادیو سیستم mtx . Dls . و هلیکس و گرند زیرو .
    یاعلی
    درود و ممنون از پاسختون.
    البته این امپی ک من مدلش رو عرض کردم چند سال پیش خریداری شده و پس از دو ماه از روی خودرو باز شده و توی اصلی بودنش شکی نیست.واقعیتش چون من ی دانشجو بیش نیستم بودجم آنقدری نیست ک بتونم از برند هایی مثل audiosuon. آلپاین. ناکامیچی و... خرید داشته باشم. خرد خرد میخام ی چیزی بخرم ک با بودجم هم جور در بیاد.بخاطر همین بودجم ک جور بشه میام اینجا و از راهنمایی های دوستان و آقا حمید استفاده میکنم تا در حد بودجم به ی صدای مطلوب برسم.

آقا حمید آگه این امپ xa400.1. رو بگیرم سابی ک ن مثل پایونیر تقه ای باشه ن ویبره ای و خوش صدا باشه چی میتونم بگیرم. میخام صدا دلنشین و پر باشه. قیمتشم بگید ممنون

- - - Updated - - -

یاعلی
    درود و ممنون از پاسختون.
    البته این امپی ک من مدلش رو عرض کردم چند سال پیش خریداری شده و پس از دو ماه از روی خودرو باز شده و توی اصلی بودنش شکی نیست.واقعیتش چون من ی دانشجو بیش نیستم بودجم آنقدری نیست ک بتونم از برند هایی مثل audiosuon. آلپاین. ناکامیچی و... خرید داشته باشم. خرد خرد میخام ی چیزی بخرم ک با بودجم هم جور در بیاد.بخاطر همین بودجم ک جور بشه میام اینجا و از راهنمایی های دوستان و آقا حمید استفاده میکنم تا در حد بودجم به ی صدای مطلوب برسم.

آقا حمید آگه این امپ xa400.1. رو بگیرم سابی ک ن مثل پایونیر تقه ای باشه ن ویبره ای و خوش صدا باشه چی میتونم بگیرم. میخام صدا دلنشین و پر باشه. قیمتشم بگید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 43 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 43 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •