سلام
من یه هارد 120 که ماله elite بود رو 83 تومن خریدم(البته دست دوم)
به نظرتون خوب گرفتم؟
سلام
به نظرتون خوب گرفتم؟
نه به نظرم اصلا خوب نگرفتی دوست من یکی یک سال پیش خرید60تومن الانم کار نمیکنه حالا من الان از قیمتا چیزی نمیدونم شایدم خوب گرفتی
ولی به نظرم نه خوب نبید![]()
با توجه به وضعیت بسیار بد بازار ارز در ایران ، فعلا از خرید کنسول و هر چیزی که از خارج از کشور وارد میشه چشم پوشی کنید .
ببین این Error میگه که یا Memory ها تو فعالیتشون با مشکل مواجه هستند یا اینکه Ball Solder ها از Mother Board کمی فاصله گرفتن (همون برداشتن Heat sink که گفتم با چسبندگی سیلیکون همراه است) .
اگه مشکل از Ram ها باشه مربوط به بهم خوردن sensitivity مربوط به گرما میشه که با دادن گرمایی در حد سشوار خانگی اونو از این حالت در آورد که بدین صورت باید کمی به Memory های کناری GPU گرما بدی (سشوار خانگی) بعد دستگاه رو روشن کنی و بعد از 5min دوباره خاموشش کنی , بعد دوباره بعد از 30min روشنش کنی
در مورد BallSolder ها هم اگه مشکل از اونا باشه حتما باید Reball بشن که اینجا دیگه کار شما و وسایل خانگی نیست . سشوار صنعتی میخواد و لحیم کاری حرفه ای.
شده ولی هنوز آماده نشده فایلش.
بله میشه ولی 40 تومن خرج داره !! باید یک عدد KVM خریداری کنید تا بتونید یک Monitor رو به چندین دستگاه وصل کنید.
البته هرچی تعداد Port ها بیشتر بشه مسلما قیمتش هم بالا میره.
Last edited by SamGun; 06-10-2010 at 09:18.
سلام ببخشید احتمالا سوالم تکراریهولی خب من دوتا بازی
assasin 2 و NBA 2K11 رو خریدم ولی هردو رو وقتی گذاشتم فقط لوگوی ایکس باکس اومد.بعد از دوستان و اینترنت فهمیدم باید سیدی بوت بخرم.وقتی خریدم اول گذاشتم تو دستگاه که یه چند تا نوشته اومد.بعد از سی ثانیه سیدی بازی رو گذاشتم ولی باز کار نکردحالا باید چیکار کنم؟آیا طرز کار سیدی بوت فرق داره یا مشکل جای دیگه هست؟
Last edited by cj-afshin; 05-10-2010 at 23:34.
سلام. شما باید فریم ویر دستگاتونو اپدیت کنید.سلام ببخشید احتمالا سوالم تکراریهولی خب من دوتا بازی
assasin 2 و NBA 2K11 رو خریدم ولی هردو رو وقتی گذاشتم فقط لوگوی ایکس باکس اومد.بعد از دوستان و اینترنت فهمیدم باید سیدی بوت بخرم.وقتی خریدم اول گذاشتم تو دستگاه که یه چند تا نوشته اومد.بعد از سی ثانیه سیدی بازی رو گذاشتم ولی باز کار نکردحالا باید چیکار کنم؟آیا طرز کار سیدی بوت فرق داره یا مشکل جای دیگه هست؟
اگه از دست خریدی گرونه اگه از مغازه دار خریدید حدودا همین قیتاستسلام
به نظرتون خوب گرفتم؟
کدوم قسمتو دقیق توضیح بدم وقتی اپدیت نباشه فریم ویر دستگاتون این مشکل پیش میاد...هیا چیه
خوب این به چه درد میخوره میشه دقیق بگید
سلام ببخشید احتمالا سوالم تکراریهولی خب من دوتا بازی
Last edited by joykiller360; 05-10-2010 at 23:59.
با توجه به ریختن ارز در بازار توسط بانک مرکزی نرخ ان سیر نزولی پیدا کرده است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد![]()
ممنون دوست عزيز.قبل از اين كه شما بگي اين كارارو انجام دادم ولي نشد.
حالا هم بايد بدم بيرون برام تعميرش كنن.
در كل اطلاعات بسيار بالايي داريد و خيلي به من كمك كرديد.Tnx
نكته اخلاقي:حتي با نيت خير هم هيچ وقت كنسول دوست خود را باز نكنيد.
کسی تو ایران ترجیها تبریز این اسلیم رو ه&ک میکنه
سوال كلا پاك كردم....ببخشيد
ما كه سه چراغ شديم رفت....![]()
Last edited by TFK; 06-10-2010 at 17:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)