ولی چرا مدلهAdaروننوشتن من ویکی رو هم گشتم فقط نوشته بود کی صداشو دراورده
ولی چرا مدلهAdaروننوشتن من ویکی رو هم گشتم فقط نوشته بود کی صداشو دراورده
به نظرم Ada چيز خاصي تو قيافش نداره كه مدل بخواد
چون همه ي كاراكترهاي بازيهاي ژاپني كلا تو همين مايه هست قيافشون. از Fatal Frame بگير تا انواع و اقسام فاينال فانتزي و غيره. حتي تو خود همين اويل هم ولنتاين خيلي شبيه Ada هست كلا موهاي كوتاه و مشكي يا تيره و چشم بادومي كه ديگه لازم نيست از روي كسي ساخته بشه توي ژاپن هست ماشالا فت و فراوون !!!!!!
باز ---- چهرش طوري هست كه به نظر جديد بياد و بشه گفت تخيلي نيست و از روي مدل واقعي هستش.
از نظر تيپ و لباس هم كه طراحان لباس دستشون درد نكنه و مدلا و مانكن ها
در ضمن من آخر بازي هم فقط ديدم اسم مدل ---- و اشلي بود (كه مدل اون رو هر چي اسمش رو سرچ مي كنم تو گوگل جواب نميده) ==»» البته تا جايي كه يادمه
Last edited by yellow storm; 13-08-2007 at 02:10.
ولی من که از تیپ و قیافش خیلی خوشم میاد. جناب Resident گفت که عکس های مدل Ada رو داره. اگه می تونین عکس هاش رو اینجا بزارین.
ببخشيد يك تاپيك وجود نداره كه در مورد تمامي ورژن هاي رزيدنت اويل باشه مثلا فيلم ها شو هم نقد كنند !
اگه اون تاپيك همين جا هستش لطفا به من بگيد فيلم جديد رزيدنت اويل
( هموني كه عكسشو تو امضا گذاشتم)
چطوري بود؟![]()
كي از فيلم جديد اين بازي خبر داره ؟
آيا نسخه ي dvd اين فيلم به ايران اومده ؟
من كه فقط نسخه ي پرده رو ديدم.
ميدونم كه اينجا جاش نيست كه اينا رو بگم ولي يه تاپيك واسع اين موضوع پيدا نكردم![]()
مطمئنی فیلمش دراومده ولی فکرنکنم هنوز روپرده رفته باشه چون تازه 21 september توی آمریکا میخواد اکران شه
منظورتون اینه که قسمت سوم این فیلم ساخته شده.چه عجب!
بله درسته 21 سپتامبر تازه می ره رو پرده !
یه مشکل هست .... اینکه ما اگه بخوایم در باره ی Resident Evil ... هم فیلم ها و هم بازی ها صحبت کنیم ... باید کجا رو بگردیم ؟ اگه هم بخوایم تاپیک بزنیم ... کجا بهترین جاست ؟تاپیک فیلم ها ؟ بازی ها؟
شخصاً ذره ذره ی جونم داره برا سومین سری Resident Evil تحلیل میره !! فکر نکنم تا 21 سپتامبر طاقت بیارم.
راستی موضوع فیلم چیه چون فکر نمیکنم باز هم راجع به راکون سیتی باشه چون در قسمت دوم فیلم راکون سیتی با بمب اتمی نابود شد. ایندفعه تو کدوم شهره.
بابا شما كجاي كار هستيد !
من ميگم اين فيلمو ديدم شما ميگيد 21 سپتامر !
اين فيلم توي نيويورك اتفاق ميفته يه عكس از فيلم هم توي امضاي من ديده ميشه !
خب اگه مدير انجمن اجازه بده من اينجا كل فيلمو همراه با عكس و ديگر چيز هاش مينوشتم ولي مي ترسم
اكانتم رو ببندن!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)