تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 942 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کمکت خیلی ممنون
    ولی از کجا باید بفهمم که ماله سونی اریکسون هست یا نوکیا
    ممنون
    نوکیا دو تا کابینت به اندازه یخچال قهوه ای رنگ داره که بالای سرشون سفید رنگه , یک کابینت سفید رنگ بلند تر هم کنارشون هست ( مال تغذیه برقه ) در مجموع سه تا کابینت
    اریکسون نه سونی اریکسون یکی یا دوتا کابینت سفید رنگ و پهنه ( یه ذره خپل به نظر میاد ) ابعاد خیلی بزرگتری داره , متاسفانه عکسی توی اینترنت از اینها پیدا نکردم ولی عکس نوکیا رو قبلا گذاشته بودم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا جی پی آر اس من خود به خود بدون اینکه چیزی دانلود کنم کیلوبایت میندازه.وقتی تووی سایت هستم هم همینطور.ماله شما هم اینجوریه؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

آقا جی پی آر اس من خود به خود بدون اینکه چیزی دانلود کنم کیلوبایت میندازه.وقتی تووی سایت هستم هم همینطور.ماله شما هم اینجوریه؟
    گوشیتون چیه ؟ برنامه ای که از اینترنت استفاده میکنه رو باز نذارید !

در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .
    حتما کنترل نامحسوس گذاشتن !
    تهران ، امروز ظهر که اصلا انگار تعطیل بود شبکه ولی الان درست شده !

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض اگهی ایرانسل

دفتر ایرانسل توی چهار باغ عباسی هم اگهی استخدام حسابدار زده بود.مث اینکه تا اواخر اردیبهشت رسمی افتتاح میشه
    Last edited by meshkiposh2200; 05-05-2007 at 20:00.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو خیابون آذربایجان می شینم. افتضاحه جیگر. و چاره ای جز Divert نداری.
    از عکست معلومه کی خز!!؟
    حتما تاکسی خطی داری که از اول تا آخر میری.
    آره ایرانسل به درد امثال تو می خوره!!!
    تاکسی خطی داشتن بهتر از ...... است. تاپیکو به گند نکش خوب بلدم جوابتو بدم. تا چشمت کور شه از ایرانسل استفاده میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا اونجايي كه تو اخبار شنيدم ميگن دور جديد محدوديت زماني نداره!

دور جديد يعني چي؟ تا الان كه يه دوره بيشتر ثبت نام نكردن همون رو هم هنوز واگذار نكردن؟
    راستي كسي اطلاع نداره واگذاري سيم اعتباري دولتي از كي شروع ميشه و كجا بايد بريم بگيريم سيم رو؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
    من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
    به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.
    مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.
    احتمالا آقا مسعود شما بودی !!!!!!!!!!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

6

يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
    من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
    به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.
    مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.
    احتمالا آقا مسعود شما بودی !!!!!!!!!!!
    بله دقیقا خود من بودم ... درست از وقتی این نامه را فرستادم این جایی که من هستم آنتن ایرانسل فول شده و ایراد آنتن دهی برطرف شده .

داره خودمونی میشه mani_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جنگل اسفالت

پيش فرض

تو مشهد هم به تعهداتشون عمل نکردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •