ایول داداشی پس همه درسته و حله دیگه میریم برای دانلود
ایول داداشی پس همه درسته و حله دیگه میریم برای دانلود
سلام من چه طوری میتونم توی بازی وقتی سوار موتور , ماشین و یا هر چیز دیگه ای میشم فایل موسیقی رو از خود کامپیوتر اجراء کنم درست مثل Gta 4
در ضمن من برنامه ای میخواستم که --- --+18 روی اون باز بشه من چند تا فایل و توی همین تاپیک دیدم اما کار نمیکرد
یک شورتکات از فایلها توی اب فولدر User Track Players توی فولدر GTA San Andreas User Files بگیر، بعد برو توی آپشن بازی- تنظیمات صدا- یوزر ترک پلیر آپشنز-اسکن یوزر ترکز.سلام من چه طوری میتونم توی بازی وقتی سوار موتور , ماشین و یا هر چیز دیگه ای میشم فایل موسیقی رو از خود کامپیوتر اجراء کنم درست مثل Gta 4
در ضمن من برنامه ای میخواستم که --- --+18 روی اون باز بشه من چند تا فایل و توی همین تاپیک دیدم اما کار نمیکرد
آخرین رادیو میشه فایلهای تو. با اف پنج موزیکهاتو رد کن.
+18 نمیدونم چه تصوری داری، باید پیشرفتت با دوست دخترات 100% باشه، یکیشون رو برداری ببری که خوب تفریح کنه، بعد ازت میپرسه بیا قهوه بخور میگی باشه. بعدش خودت میبینی. باید ورژنهای مختلف Hot Cofee رو حین اجرای بازی اجرا کنی و اگه نوشته سانسوره بزنی وضعیت سانسور رو برعکس کنه. من ورژن 1.2 هات کافی رو پیشنهاد میکنم.
دوتا فایل اسکریپت اصلی داره بازی، Script.img رو کپی کن اونوقت وضعیت سانسور رو برعکس کن.
سلام
چرا 100 % ؟
20 تا 30 % هم این پیشنهاد رو میده!!
سلام دوستان
سیو گیم مرحله آخر این بازی رو میخوام!!
به طوری که تمام شهر-خونه ها - مغازه ها و ... باز باشه!!!
![]()
![]()
آقا من سر این مرحله ی $ سبز رنگ که باید یه دختر رو تقیب کنی بعد میره توی لباس فروشی من لباس مشکی میپوشم بعد پیش خونش نگه میداره میره خونش من باید چی کار بکنم!؟}╙*¡
![]()
![]()
برو به لینک زیر چند تا سیو گذاشته ... من نتونستم تستشون کنم چون بازی رو سیستمم نصب نیست ...
امیدوارم کارتو راه بندازه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رفت در خونش یکمی باید صبر کنی ، بعد میبینی یه آدمی میاد که یه چیزه خیلی بدی دستشه !!!!!
چون اسمش رو نمیگم رنگش رو میگم که صورتیه !!!!
بعد اونو میکشی و اون چیز صورتیه رو میگیری و میری داخل خونه .
میری یکمی آب میخوری و میای میبینی که مرحله رد شده !!!!!!
سلام کدا کوشن؟؟؟؟؟؟؟*PINK PANTHER*
Oracle_Eldorado عزیز ایم مرحله به نحو زیره:
شما باید برای به دست آورد نقشه کازینو اونو تعقیب کنید. بعد اون مرد رو می کشین و dodo رو ور میدارین و زنگ میزنین. وقتی اومد به 2 روش میشه عمل کرد:
1 - بکشیشو بری تو!
2 - اونو بهش بدی باید دستت باشه و باهاش صمیمی شی و رو نقشه رو بهت بده!
که 2 زمانای دیگم بدرد میخوره!!!( اون تو وزارت امنیتکار میکنه) فکر کنم.
شایدم مرحله کاتالینا باشه یه ذره بیشتر توضیح بده ببینم!
تمامی مراحلی که دوستان واسه کمک مطرح میکنند تو این تاپیک بارها توضیح داده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)