تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 212 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همینا رو به منم گفت ،ازش پرسیدم کی جشنواره میزارید گفت واحد فروشمون باید تصمیم بگیره مشخص نیست. من خودمم کرج هستم . شما از خط رو از نصرآبادی گرفتی؟ من رو مودمم میبینم بیشتر از 10 مگ نمیتونم سرعت داشته باشم برای همین از همون اول 8 مگ گرفتم الانم شده 81750 ماهی. فاصله حجمیش خیلی زیاده یکی 40 گیگ اون یکی یک ترا.
    یکی دو تا دوستام گفتن تخلیه کن برو مخابرات بگیر که من فکر نمیکنم درست باشه چون پشتیبانیشون که افتضاحه.

- - - Updated - - -
    نه مرکز طالقانی

Last edited by George Shelly; 28-03-2020 at 20:15.

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pars1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2020
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همینا رو به منم گفت ،ازش پرسیدم کی جشنواره میزارید گفت واحد فروشمون باید تصمیم بگیره مشخص نیست. من خودمم کرج هستم . شما از خط رو از نصرآبادی گرفتی؟ من رو مودمم میبینم بیشتر از 10 مگ نمیتونم سرعت داشته باشم برای همین از همون اول 8 مگ گرفتم الانم شده 81750 ماهی. فاصله حجمیش خیلی زیاده یکی 40 گیگ اون یکی یک ترا.
    یکی دو تا دوستام گفتن تخلیه کن برو مخابرات بگیر که من فکر نمیکنم درست باشه چون پشتیبانیشون که افتضاحه.

- - - Updated - - -
    مخابرات که هم حجمی هم قیمتی داغونه ، پینگ هاش هم افتضاحه ، طرح های شرکت های دیگه رو من رو سایتشون چک کردم تصمیم گرفتم همین دیده بان بمونم و تمدید کنم

4. این کاربر از pars1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته گرون کرده ولی انصافا خیلی بهتر شده کیفیت ، من دیروز کل بازی read dead رو از استیم دانلود کردم 108 گیگ بود حتی یه ثانیه هم افت نداشت ، 7 صبح دیروز زدم دانلود 5 صبح فرداش تموم شد سرعتم چک کردم تو لاگ اصلا افت نداشت کل تایم دانلود ثابت رو 1.8 مگ بود!!!!!!!
    از این لحاظ خیلی خوب شده و واقعا راضیم ....

6. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pars1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2020
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته واقعا کیفیتش خوب شده ، بالای 1 هفته ده روزه که اصلا قطعی نداره ، پینگ عالیه ، سرعت دانلود خوبه و افت سرعت شب ها دیگه اونقدری محسوس نیست اون هم تو این شرایط که همه خونه نشین هستند و مصرف اینترنت خونگی بالا رفته اینقدر خوب شده پس اوضاع ان شالله عادی بشه باز بهتر از همین هم خواهد شد. فقط مشکل الان قیمت هاست که البته همه یکی بیشتر یکی کمتر بالا بردند و حجم های طرح های زیر 50 تومنش هم که افتضاح در حد حجم بسته سیمکارته

8. این کاربر از pars1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته گرون کرده ولی انصافا خیلی بهتر شده کیفیت ، من دیروز کل بازی read dead رو از استیم دانلود کردم 108 گیگ بود حتی یه ثانیه هم افت نداشت ، 7 صبح دیروز زدم دانلود 5 صبح فرداش تموم شد سرعتم چک کردم تو لاگ اصلا افت نداشت کل تایم دانلود ثابت رو 1.8 مگ بود!!!!!!!
    از این لحاظ خیلی خوب شده و واقعا راضیم ....

از چه برنامه‌ای برای مانیتورینگ استفاده میکنید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از چه برنامه‌ای برای مانیتورینگ استفاده میکنید؟
    یه نرم افزار خیلی ساده و خوب به نام net speed monitor ، میاد پایین task bar و راحت هنگام کار میشه چک کرد چقدر داره میکشه

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یه نرم افزار خیلی ساده و خوب به نام net speed monitor ، میاد پایین task bar و راحت هنگام کار میشه چک کرد چقدر داره میکشه

سلام خوب هستید؟ ببخشید چطور میشه فهمید mtu بین مسیر داریم؟ و اینکه آیا در سرعت و کیفیت هم تاثیر میذاره؟ من هر وقت مودم رو روشن میکنم، چراغ اول تا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد کلا خاموش میشه بعد دوباره چشمک میزنه و در نهایت ثابت میشه و مودم آی پی رو دریافت میکنه. این یکی از نشانه های mtu بین مسیر هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خوب هستید؟ ببخشید چطور میشه فهمید mtu بین مسیر داریم؟ و اینکه آیا در سرعت و کیفیت هم تاثیر میذاره؟ من هر وقت مودم رو روشن میکنم، چراغ اول تا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد کلا خاموش میشه بعد دوباره چشمک میزنه و در نهایت ثابت میشه و مودم آی پی رو دریافت میکنه. این یکی از نشانه های mtu بین مسیر هست؟
    اگه اشتباه توسط شرکت ست شده باشه که معمولا اتفاق نمی افته یه سری اپ ها و بازی ها مشکل پیدا می کنن ، مثلا باز نمیشن یا قطعی پیدا می کنن چون پکت باید به صورت قابل قبولی ارسال بشه ولی کلا من فک کنم پیشگامان ( همون دیده بان ) مشکل بین مسیری داره چون تو روتر که ست می کنم یه سری سایتا مث یوتیوب و تلگرم رووت نمیشن ولی بقیه میشن ، یه چند ماهی پارسال درست شده بود باز برگشت ، الان من میخوام تو روترم چیز پی ان ست آپ کنم مجبورم ovpn استفاده کنم که سرعتش نصف هست و نمی تونم از L2TP با ماکسیمم سرعت استفاده کنم چون یوتیوب رو تو تی وی باز نمی کنه ...
    یکی از دلایل دیر ثابت شدن لینک میتونه عدم سازگاری مودم با تجهیزات شرکت باشه واس منم پیش اومده تو های وب ، یه دلیل دیگشم تنظیمات درون کنسول مودم هست که باید تغییر بدید مثلا بزارید رو annex a و ... تست کنید

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون

همین برنامه لاگ سرعت رو به شما میده؟ برنامه‌ای که من دارم خیلی راضیم ولی اونطوری لاگ نمیده که مثلا در چند ساعت گذشته سرعت چقدر بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •