نه مرکز طالقانی
نه مرکز طالقانی
Last edited by George Shelly; 28-03-2020 at 20:15.
مخابرات که هم حجمی هم قیمتی داغونه ، پینگ هاش هم افتضاحه ، طرح های شرکت های دیگه رو من رو سایتشون چک کردم تصمیم گرفتم همین دیده بان بمونم و تمدید کنم
درسته گرون کرده ولی انصافا خیلی بهتر شده کیفیت ، من دیروز کل بازی read dead رو از استیم دانلود کردم 108 گیگ بود حتی یه ثانیه هم افت نداشت ، 7 صبح دیروز زدم دانلود 5 صبح فرداش تموم شد سرعتم چک کردم تو لاگ اصلا افت نداشت کل تایم دانلود ثابت رو 1.8 مگ بود!!!!!!!
از این لحاظ خیلی خوب شده و واقعا راضیم ....
درسته واقعا کیفیتش خوب شده ، بالای 1 هفته ده روزه که اصلا قطعی نداره ، پینگ عالیه ، سرعت دانلود خوبه و افت سرعت شب ها دیگه اونقدری محسوس نیست اون هم تو این شرایط که همه خونه نشین هستند و مصرف اینترنت خونگی بالا رفته اینقدر خوب شده پس اوضاع ان شالله عادی بشه باز بهتر از همین هم خواهد شد. فقط مشکل الان قیمت هاست که البته همه یکی بیشتر یکی کمتر بالا بردند و حجم های طرح های زیر 50 تومنش هم که افتضاح در حد حجم بسته سیمکارته
از چه برنامهای برای مانیتورینگ استفاده میکنید؟
یه نرم افزار خیلی ساده و خوب به نام net speed monitor ، میاد پایین task bar و راحت هنگام کار میشه چک کرد چقدر داره میکشه
![]()
سلام خوب هستید؟ ببخشید چطور میشه فهمید mtu بین مسیر داریم؟ و اینکه آیا در سرعت و کیفیت هم تاثیر میذاره؟ من هر وقت مودم رو روشن میکنم، چراغ اول تا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد کلا خاموش میشه بعد دوباره چشمک میزنه و در نهایت ثابت میشه و مودم آی پی رو دریافت میکنه. این یکی از نشانه های mtu بین مسیر هست؟
اگه اشتباه توسط شرکت ست شده باشه که معمولا اتفاق نمی افته یه سری اپ ها و بازی ها مشکل پیدا می کنن ، مثلا باز نمیشن یا قطعی پیدا می کنن چون پکت باید به صورت قابل قبولی ارسال بشه ولی کلا من فک کنم پیشگامان ( همون دیده بان ) مشکل بین مسیری داره چون تو روتر که ست می کنم یه سری سایتا مث یوتیوب و تلگرم رووت نمیشن ولی بقیه میشن ، یه چند ماهی پارسال درست شده بود باز برگشت ، الان من میخوام تو روترم چیز پی ان ست آپ کنم مجبورم ovpn استفاده کنم که سرعتش نصف هست و نمی تونم از L2TP با ماکسیمم سرعت استفاده کنم چون یوتیوب رو تو تی وی باز نمی کنه ...
یکی از دلایل دیر ثابت شدن لینک میتونه عدم سازگاری مودم با تجهیزات شرکت باشه واس منم پیش اومده تو های وب ، یه دلیل دیگشم تنظیمات درون کنسول مودم هست که باید تغییر بدید مثلا بزارید رو annex a و ... تست کنید
ممنون
همین برنامه لاگ سرعت رو به شما میده؟ برنامهای که من دارم خیلی راضیم ولی اونطوری لاگ نمیده که مثلا در چند ساعت گذشته سرعت چقدر بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)