تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 600 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 5996

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

فعلا ک کارشناس فرستادن قراره تا 10 روز آینده بکشن ولی فعلا خبری نشده
    بلوار طاقبستان
    آها. من شهرک نجفی هستم. امروز زنگ زدم 2020 برای تانوما و VDSL یه شماره ازم گرفت کفت همکارمون زنگ میزنه. ولی جایی که ما هستیم فیبر نداره. فعلاً هم که فیبر نوری انحصارش دست مخابرات هست و شرکت های خصوصی نمیتونن روش اینترنت ارائه کنن. مخابرات هم که اینترنتش افتضاح هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

من مشهد هستم کسی در جریان هست که بالاخره تکلیف چیه فیبر میدن نمیدن چجوریاس؟

فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

آها. من شهرک نجفی هستم. امروز زنگ زدم 2020 برای تانوما و VDSL یه شماره ازم گرفت کفت همکارمون زنگ میزنه. ولی جایی که ما هستیم فیبر نداره. فعلاً هم که فیبر نوری انحصارش دست مخابرات هست و شرکت های خصوصی نمیتونن روش اینترنت ارائه کنن. مخابرات هم که اینترنتش افتضاح هست.
    تمام isp های ایران از زیرساخت اینترنت میگیرند پس اینکه بیای بگی فلان شرکت خوبه یا بده اشتباهه چون همشون یه نت رو دارن و مسیر هاشون از زیرساخت تعیین میشه
    مخابرات هم به شخصه تست کردم از تمام isp های خصوصی بهتره از لحاظ پایداری و سرعت

4. این کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مشهد هستم کسی در جریان هست که بالاخره تکلیف چیه فیبر میدن نمیدن چجوریاس؟

فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
    مشهد پروژه کنسله انگاری

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این مقدار VLAN که در زمان ساخت پروفایل باید وارد کرد ، دقیقا کدوم VLAN هست ؟ به من 3 تا VLAN متفاوت دادن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این مقدار VLAN که در زمان ساخت پروفایل باید وارد کرد ، دقیقا کدوم VLAN هست ؟ به من 3 تا VLAN متفاوت دادن
    یعنی چی 3 تا VLAN ؟!

VLAN ID فقط یه عدد میدن مثلا 70

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای محلی که هنوز فیبر نیومده کار خاصی میشه کرد؟
    Last edited by hesamavr; 19-09-2019 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .

10. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای محلی که هنوز فیبر نیومده کار خاصی میشه کرد؟
    باید توی اون محل یه 20-30 نفر جمع کنی درخواست بدن در غیراینصورت هیچ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
    کدوم شهر و چه محله ای. و هزینه هایی که دادی چیا بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •