من دارم روی مودم استفاده می کنم . Huawei e5577s-321 هست و میخوام مشخصات سیگنال رو روی مودم ببینم . گوشیم هم آیفون هست .
من دارم روی مودم استفاده می کنم . Huawei e5577s-321 هست و میخوام مشخصات سیگنال رو روی مودم ببینم . گوشیم هم آیفون هست .
اون نرم افزار های روی اندروید نصب میشه و سیگنال بعضی مودمهای هواوی رو نشون میده. از اپل اطلاعی ندارم
سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون
دوستان يه سوال . كانكتور Ts 9 رو چه مغازه هايي دارن؟ من تبريز هستم اگه جايي ميشناسيد راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگر
ca mode =yes
نوشته بود تجمیع می کنه و الا نه
Last edited by ak313; 30-01-2017 at 13:44.
ممنونم.تو تستی که شما تو آپارات گذاشتین دیدم ca mod yes رو.خوبه اطلاع رسانی کردین وگرنه من الان پونصد و نود میدادم آخر پشیمون میشدم.من نمیدونم چرا سایتایی مثه دیجی کالا که ی قدم جلوتر از بقیه س مودم cat6 نمیاره.
یعنی راستین بازار 61a اورده؟!
جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد ، جالبه قیمت بالاست گارانتی یکسالست و انلاک اپراتور استرالیاست یعنی انلاک فکتوری نبوده و مستقیم از شرکت هواوی خریداری نشده .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by amirbrad; 30-01-2017 at 14:18.
بله خودشون میگن ادغام میکنه دوتا فرکانسو.خودشونم زحمت میکش بالاخره میرن میارن خب عزیز نسخه کاملشو بیار.اگه قرار باشه عادی باشه با دویست تومنم میشه مودم خرید.
کسی اگه میدونه لطفا جواب بده جوابش برام مهمه![]()
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید.
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 698x635px.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)