كمال جان به خاطر برنامه ها كلي ممنون.راستش من نميدونم شما چطور سرچ ميكني كه اينقدر خوب و سريع پيدا ميكني.ما كه هر چي سرچ مكنيم يا تريال مياد يا اصلا نيست.مثلا الان حدود 6.7 ماهه كه دنبال يه برنامه فيلم برداري براي panasonic X800 ميگردم ولي چيزي پيدا نكردم.اگه بتوني اينم برام پسدا كني تا اخر عمر غلامتم.توضيح بدم كه گوشيم simbiyan os(7 هست ولي هيچكدوم از برنامه هاي فيلمبرداري و عكسبرداريه سيمبين روش نصب نميشه در صورتي كه با برنامه هاي ديگه اصلا مشكلي نداره.بازم ممنون.توضيح در مورد چگونگيه سرچت يادت نره.نوشته شده توسط kamal_iut
بابا یکی نمیتونه برام یه mp3 پلیر جاوا بزاره؟
منم لازم دارم اگه پیدا کردید حتما بزارید (mp3 player ) جاوا
نقشه تهران براي gps گوشي ETEN G500 - windows mobile 5
اگه اسم برنامه رو بهم بگی میتونم برات پیدا کنم. ولی دیگه فرصت اینو ندارم که برم و توی فروم های خارجی مطلب بخونم که ببینم آیا اصلا چنین برنامه ای هست که سما میخوای یا نه!نوشته شده توسط vafa1353
سلام .آقا يه برنامه ميخوام كه wma رو بخونه روي ان 70 هم كار كنه . آخه wma plus روي ان70 كار نميكنه.
سلام به دوستان با معرفت يك برنامه دوربين فيلمبرداري 6600 فوري فوتي نياز دارم. كمممممممممممممممممممممممم مممك عزيزانم
فقط هر چه سریع تر
1- برنامه ای برای 7610 که بتوان کانال تلوزیون را عوض کرد
2- یک نقشه جاوا برای 6230i
3- یک قرآن جاوا برای 6230i
هرچه سریع تر دمتان گرم
نوشته شده توسط Ali-Bahal
سلام . .
دوست گرامي براي استفاده از گوشي بجاي كنترل تلويزيون بايد گوشيت درگاه مادون قرمز داشته باشه . . مثل 6600
كه متاسفانه گوشي شما يعني 7610 اين قابليت رو نداره ..![]()
موفق باشي![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)