سلام
تا چند روز آینده می خوام یه رینتر لیزری بگیرم
تا 100 تومن هم بودجه
اساتید چه پیشنهادی دارند برای ما
ممنون
سلام
تا چند روز آینده می خوام یه رینتر لیزری بگیرم
تا 100 تومن هم بودجه
اساتید چه پیشنهادی دارند برای ما
ممنون
تو قسمت تنظیمات تو کامپیوتر که می خوای پرینت کنی نوع کاغذت رو عوض کن
آقا جواب ما چی شد. کسی نیست به من مشاوره بده؟
سلام من 1 روز پرينتر hp 4483 خريدم هيچ چيز رنگي هم باهاش چاپ نكردم فقط حدود 10 برگ A4 متن مشكي چاپ كردم اما كارتريج رنگيش نصف شده سياهش هم فقط يكم كم شده. آيا مشكلي تو تنظيماتش هست؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
من یک پرینتر 4 کاره (پرینتر اسکنر به همراه فاکس ) میخام بگیرم با کیفیت خوب و بدون دردسر
چه مارک و مدلی بهتر از بقیه است ؟؟؟
از دوستان و اعضا اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم. با ذکر مارک و مدل و قیمت . مرسی
اگه لیزری سیاه و سفید میخای یه سری به ghahremanimehdI PM بزن ، بعد یه PM به من بزن ...![]()
Last edited by aliaskon; 28-05-2009 at 23:00.
سلام دوستان
یک تاپیک زدم نمی دونم چی شد !!! تایید نشده هنوز !
مشکلم رو اینجا می گم
یه مدل hp 1006 دارم که واقعا ازش راضی هستم . یکبار پودرش ( ببخشید خیلی ابتدایی می گم ) تموم شد و دادم برام شارژش کردن . بعد از اون هم خوب بود و پررنگ و بدون مشکل چاپ می کرد و حدود 100-150 صفحه رو بدون مشکل برام چاپ کرد . ولی حالا متاسفانه روی صفحه ای که چاپ می کنم خطهایی ایجاد می شه ( اطراف صفحه ) . این هم عکس که خطها در سمت چپ کاغذ معلوم هستن : ( ممنون می شم کمکی بکنید ، تشکر )
![]()
Last edited by ahmadn73; 29-05-2009 at 12:22.
با این شرایط اصلا از پرینترتون استفاده نکنین.ممکنه کل کارتریج از بین بره.حتما بدین همون کسی که شارژش کرده یه نگاهی بهش بندازه.
اقا یه برنامه ای چیزی نمیشناسین که نشون بده که داخل کارتریج هنوز جوهز هست یا نه مدل پرینتر epson r290
زاستیتش مشکل اینجاس که میگه کارتریج سیاه تموم شده ولی من 10 صفحه هم پرینت نکردم حالا میخوام ببینم مشکل از اینه یا پرینتر خرابه بعد قیمت کارتریج هاشون چنده اینم مدلش T0821
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)