اینترنت همراه اول دو تا مشکل مهم داره :
1. گاهی اوقات (و برای من چندین بار) پیش آمد که با فرستادن 0 به 8080 اعلام نمیکنه که حجم مصرف شدهات تا اون لحظه چقدره و یک حجم تکراری را اعلام میکنه! و بعد از چند ساعت اعلام میکنه که چند ساعت قبل حجمات تمام شده! و البته بقیه ترافیک مصرف شده را آزاد پایات حساب می کنه!
راه حل : یک قسمت در گوشی هست که تعیین میکنی که تا چه حجمی میخواهی مصرف کنی و بعد وقتی که به حجم تعیین شده رسید آلارم میدهد و یا حتی اینترنت را قطع میکند! اگر این قسمت در گوشیتان هست فعالاش کنید (data usage) یا به دنبال نرم افزاری بگردید که این کار را برایتان انجام بدهد
2. همه بسته های همراه اول حتی آنهایی که در سایتشان اعلام کرده بصورت خودکار تمدید نمیشود، بصورت خودکار تمدید میشود!
اگر فکر میکنید با فرستادن 8 به 8088 تمدید خودکار قطع میشود بدانید که نمیشود!
(همین طور که برای من دو بار بسته اینترنت را تمدید کردند و وقتی 8 را به 8088 میفرستادم اعلام میکرد که بسته شما بصورت اتوماتیک تمدید نخواهد شد اما وقتی بسته تمام میشد اعلام میکرد که بسته شما در این ساعت تمام شد و مجدداً تمدید شد!)
تنها راه برای قطع کردن تمدید خودکار این است که بروید مخابرات (نه دفتر خدمات ارتباطی) و شکایت کتبی کنید (کاری که من امروز کردم)
و با شکایت قطعی بالاخره تمدید خودکار بسته قطع شد و پیامکش برایم آمد که بسته شما غیرفعال شد!
البته پول آخرین بستهایی که بصورت خودکار تمدید کرده بودند و استفاده نکرده بودم در قبض میان دورهام آمده!