دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریه
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریه
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
تعرفه ها بسیار خوب چیده شده .
دم ایرانسل گرم . جالبه که برای دانلودر ها هم تعرفه گذاشته و از 2 شب تا 7 صبح . با 24 گیگابایت ترافیک![]()
ایرانسل اگر همین زرنگی رو بکنه و حرفی از سرعت نزنه ، همه چی حل میشه. یعنی مثل قبل فقط تعرفه را بر حسب ترافیک مشخص کرده و تمام...
به نظر شما ایرانسل شهرهای که تحت پوشش وایمکس هست LTE ارائه میده ؟؟! یا اینکه وایمکس رو LTE ارتقا میده؟؟!
من امروز میدان شریعتی (بهار - احمد آباد) امام خمینی و .... (مشهد) رو تست کردم ولی نه تنها هیچ اثری از نسل ۳ نبود بلکه اج هم قطع بود.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
Sent from my lumia using Tapatalk
Last edited by bsireza; 23-08-2014 at 12:48.
دوستان توجه کنن هر وقت که 3G و EDGE باهم قطع میشه به این معنیه که اون BTS نیار به آپگرید اساسی داره و برای همین نسل 2 و 3 رو باهم باید به روز رسانی کنن که در این حالت فقط GPRS در دسترس خواهد بود !!
متوجه هستم، از امضای ایشون معلوم بود.
برای همین تاکید کردم اندروید.
چون نرم افزار یکسان هست گفتم شاید مشکلشون حل بشه.
من امروز جای پارک ملت رو تست میکنم خبر میدم +فرامرز عباسی+سجاد و...
دوست من شما ستاره ۵۵۵ مربع رو بزن دیگه اثری از اون طرح ۲۴ گیگ نیست اگه بود که خیلی خوب بود کلی کار می شد باش انجام داد
حکایت پشتیبانی ایرانسل واسه من شده مثله پشتیبانی پارس آنلاین یه مشت آدم بیسواد شدن کارشناس
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا تو کرج منطقه ما شاهین ویلا و بنیاد اثری از تری جی نیست کی قراره تحت پوشش قرار بگیره طرف با یه لحن بد میگه هر وقت علامت تری جی اومد رو گوشیت یعنی اون منطقه تحت پوشش قرار گرفته!!!! منم با همون لحن خودش گفتم زنیکه یعنی خودم اینو نمیدونستم منتظر بودم تو به من بگی!!طرف کپ کرد گفت بی ادب قطع کرد''' فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم خخخخ
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
با عرض پوزش شما محاسباتتون کشکه!
اینترانت که برای شرکت ها زیر گیگی 1000ریال در میاد
اینترنت هم که خودشو ن دارن میگن گیگی 3700 که مخابرات میده 23 برابر قیمت اولیه است
شما احتمالا تو محاسباتت یه صفر گذاشتی جلوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)