دوستان تو become legend پست وینگر چپ رو انتخاب کردم، باید چه فاکتورهایی رو تو تمرینات بهبود ببخشم؟ و چه skill ـی رو انتخاب کنم؟
( خودم سرعت و و شوت و یه خورده دریبل رو بردم بالا)
دوستان تو become legend پست وینگر چپ رو انتخاب کردم، باید چه فاکتورهایی رو تو تمرینات بهبود ببخشم؟ و چه skill ـی رو انتخاب کنم؟
( خودم سرعت و و شوت و یه خورده دریبل رو بردم بالا)
سلام یه سوال دارم
بهترین رزولوشن برای این بازی چند در چند هست؟
الان من روی 1440 در 900 بازی میکنم ولی صفحه از بالا و سمت راست مقداری کم داره و سیاهه
باید رزولویشن از طریق کارت گرافیک روی چند دستی بزارم تا صفحه کامل بشه کارت گرافیکم 9400 و مانیتورم 15 اینچ
این عکسو ببینید فضاهای خالی سیاه رنگ در بالا و سمت راست روی چه رزولوشنی از بین میره و صفحه کامل نمایش داده میشه؟
![]()
Last edited by computer-times; 25-11-2014 at 21:15. دليل: گذاشتن عکس
شما آنلاین می تونید بازی کنید؟
این یه مشکل بزرگ تو پیس15 هستش که تقریبا خیلیا از جمله خودم دارم باش دست و پنجه نرم میکنم....هنوز علاجی براش پیدا نشده
برای انلاین بازی کردن چه کرکی لازمه؟
میشه راهنمایی کنید
با تشکر
ولی تو مانیتور 20 اینچ تصویر کامله فقط تو مانیتور های 19 اینطوریه... مشکل کجا میتونه باشه؟؟؟
سلام چرا pes تیم دورتموند نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کی نحوه پنالتی زدن رو با دسته بگه
چجوری میشه پست یه بازیکن رو عوض کرد ؟ مثلا از فورواد کردش ss یا از ss به cf تغییر داد ؟
بعدش کسی آنلاین ps3 بازی نمیکنه ؟ نصف ثانیه لگ داره و کنده
کسانی که می خوان از بازی بیشتر لذت ببرن مثل من از دوربین player or player2 استفاده کنن اولش یکم سخته اما با چند دست بازی کزدن حس بودن در ورزشگاه رو میده خیلی باحالتره میشه بازی اینطوری
پنالتی زدن چیز خاصی نداره
یک طرف رو انتخاب و به مقدار لازم قدرت پُر میکنی
اگر قدرت رو کم پر کنی شبیه چیپ و بقل پا میزنه و اگر زیاد کنی روی پا میزنه
مقدار دسته دهی هم قلقی هستش
یعنی اگر همینطوری یک کله جهت راست رو نگه داری میزنه بیرون اما اگر یک کمی نگه داری و ول کنی و همینطوری انجام بدی میزنه اون طرف .
برو توی تمرینات و تست کن و قلق گیری کن
من خودم اینطوری میزنم مثلا بازیکن پای راست باشه راست پایین رو میگیرم و یک مقداری پر میکنم و بعد سریع چپ پایین رو میگیرم . میزنه گوشه گوشه
پست بازیکن رو هم توی ترکیب اونجایی که دستی بازیکن رو میبری سمت چپ یا راست ( فکر کنم ادیت پوزیشن بود ) اونجا اگر مربع ( دکمه شوت ) رو بزنی پست هایی که توی اون ناحیه قابل به کار گیریه نشون میده
در مورد ps3 هم نمیدونماما توی آنلاین همه کند هستن
Last edited by Meysam Raz; 26-11-2014 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)