میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین
میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین
عجب
حرفی میزنید بی مدرک،یعنی توی کریستال دو کلکتر پر وجود نداره؟ اصلا تجربه نداری اینو میگی مطمئن باش
نقل قول :
بعد از آخرین آپدیت بازی فقط تو این کاپ لوت درست حسابی پیدا میشه کرد.
هیچوقت از چیزی مطمئن نیستید با تاکید نگید من اینو میگم نمیگم لوت خوب نیست
پ.ن : هرگز ديگران رو احمق نشمريد.
برداشت شما بوده من اینو نگفتم
بحـٍث تاوون ده هست که اصلا با هفت و هشت خیلی فرقشهمقایسه اشتباه نکنید
آنچنان فرقی هم ندارن
تفاوت اصلی برای تاون هال 11 هست...
![]()
کینگ لول 35 رو کجا بذارم بهتره؟
1.کنار تاون هال
2.کنار آرمی کمپ
3.کنار گلد ماین
4. کنار کلن کستل![]()
اینو امتحان نکردم!
اما مپم چون قویه با خیال راحت از بازی میام بیرن! تاحالا حداقل صدتا کاپ مثبت گرفتم از دیروز صوب تا الان! دیوارام هم همه 9 هست چندتا هم 10 که تازه شروع کردم به اپ ...
با ریونج هم خیلی خوب میشه کاپ جمع کرد!
بهترین راه واسه بدست اوردن جم چیه جم مجانی
Sent from my iPhone using Tapatalk
منتظر بشید تا درخت ها و علف هرزهای زمین در بیاد بعد بچینیدشون تا جم بگیرید.
جم مجانی اصلا وجود نداره. تازه مجانی که سهله من والا گیفت کارت هم خریدم بعد که دکمه خرید جم رو زدم پول رو کم کرد جم نداد. اصلا خرید جم هم خطرناکه باید کسی که بلده بدی بخره . وگرنه پولت رو هم میگیره جم هم نمیده.
از من که 40 دلار خورد این بازی.حرومش باشه .100 بار هم نامه زدم به clash میگن پولی نرسیده زمان ترنسکشن و خرید هیچ پولی نرسیده به ما.
فقط باید بدی کسی که بلده بخره قبلا خریده و موفق بوده
بعضا به اکانت های میام اتک بدم میبینم که دور تا دور مپ پر جعبه کادو هست اینا چین چرا به من نداد
به خاطر تحریم گوگل اگه هر لحظه متوجه بشه که شما از ایران دارید خرید میکنید خرید شما خراب میشه
باید خیلی ریز کاری ها رو رعایت کنید در کل به سایت های خرید جم اعتماد کنید بهتر البته در صورتی که کامل مطمئن نیستید توان خرید دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)