تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 300 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

در آغاز فعالیت Lord VøľĐęmÕřţ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    من از دیروز صبج استارت چمپیون رو زدم! الان کاپم 2850 هست ..ایشالا تا فردا یا پس فردا میرسم چمپیون ...اتک هم با گولم میزنم ..ولی یخورده طول میکشه و رو اعصابه ...

واسه اون دوستانی که بقیه بچه هارو از رفتن به مستر منصرف کردن باید عرض کنم که شما خیلی مستر رو سخت گرفتین ! مستر چیزی نیست !
    من وقتی تان هالم هفت بود رسیدم مستر! تو چهار روز! با یه اکانت دیگه که هالم تازه هشت شده بود تو دو روز رسیدم!
    الان با این اکانت تان هال نه هم تو هشت ساعت رسیدم! البته باراکس هارو بوست کردم! یکی دوبار!
    ولی میخام بگم که حتی تا چمپیون و بالاتر از اونم تان هال یبرون پیدا میشه اما خییییلی بیش از حد کمه!
    اما تا مستر راحت میشه با زدن هال رسید! من و خیلی از بچه ها تو تان هال هفت به مستر رسیدیم!
    فقط همیشه کمپتون پر باشه ! تان هال هایی که مشکوک هستن و کنارشون فضای خالی هست به احتمال بالا تسلا لول هفتو هشت هست که لازمه کمپتون فول باشه تا با زحمت بزنین!
    اسپل هیل بسازین همیشه! هال هایی که کنارشون دفاعی زیاده رو هم به هیچ وجه نزنین! چون اگه منفی بگیرین زحمت یکی دو ساعتتون به هدر میره!
    موفق باشین ...
    میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزيز خيلي ببخشيد اما به اين موضوع فكر نكردي كه لابد همه اون ليگايي كه شما ميگي رفتم و از سر ديوانگي نيست كه سيلور موندم :/
    ضمناً محض اطلاع لوت زدن تو همه تان هال ها دو مدل داره، يكي نيرو ساختن براي رسيدن به قلب بيس حريفه و زدن مخازنش،يكي هم فقط بربر آرچر ميزنه مثل من كالكتور ميزنه
    اونجايي كه شما اشاره كردي براي نوع اول فارمينگ مناسبه
    موفق باشيد

پ.ن : هرگز ديگران رو احمق نشمريد.
    عجب

حرفی میزنید بی مدرک،یعنی توی کریستال دو کلکتر پر وجود نداره؟ اصلا تجربه نداری اینو میگی مطمئن باش
    نقل قول :

بعد از آخرین آپدیت بازی فقط تو این کاپ لوت درست حسابی پیدا میشه کرد.

هیچوقت از چیزی مطمئن نیستید با تاکید نگید من اینو میگم نمیگم لوت خوب نیست

پ.ن : هرگز ديگران رو احمق نشمريد.

برداشت شما بوده من اینو نگفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شدیدا تایید میشه واقعا لوتهایی که تو کاپهای پایین هست بی نظیره به راحتی و با زدن کالکتورها میشه لوت زد
    من تان هفت هستم الان حدود 90 میلیون گلد زدم دیوارها هم تقریبا همه رو رسوندم به لول هفت
    در حالی که تو کلنمون چند نفر تان هشت داریم هنوز 60 میلیون گلد نزدن دیوارها هم همه صورتی
    چرا چون اقا واسه کلاس گذاشتن رفته کریستال
    بحـٍث تاوون ده هست که اصلا با هفت و هشت خیلی فرقشه مقایسه اشتباه نکنید

داره خودمونی میشه mohammad20014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحـٍث تاوون ده هست که اصلا با هفت و هشت خیلی فرقشه مقایسه اشتباه نکنید
    آنچنان فرقی هم ندارن

تفاوت اصلی برای تاون هال 11 هست...

داره خودمونی میشه mohammad20014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کینگ لول 35 رو کجا بذارم بهتره؟

1.کنار تاون هال
    2.کنار آرمی کمپ
    3.کنار گلد ماین
    4. کنار کلن کستل

6. این کاربر از mohammad20014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین
    اینو امتحان نکردم!
    اما مپم چون قویه با خیال راحت از بازی میام بیرن! تاحالا حداقل صدتا کاپ مثبت گرفتم از دیروز صوب تا الان! دیوارام هم همه 9 هست چندتا هم 10 که تازه شروع کردم به اپ ...
    با ریونج هم خیلی خوب میشه کاپ جمع کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بهترین راه واسه بدست اوردن جم چیه جم مجانی

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بهترین راه واسه بدست اوردن جم چیه جم مجانی

Sent from my iPhone using Tapatalk
    منتظر بشید تا درخت ها و علف هرزهای زمین در بیاد بعد بچینیدشون تا جم بگیرید.

جم مجانی اصلا وجود نداره. تازه مجانی که سهله من والا گیفت کارت هم خریدم بعد که دکمه خرید جم رو زدم پول رو کم کرد جم نداد. اصلا خرید جم هم خطرناکه باید کسی که بلده بدی بخره . وگرنه پولت رو هم میگیره جم هم نمیده.

از من که 40 دلار خورد این بازی.حرومش باشه .100 بار هم نامه زدم به clash میگن پولی نرسیده زمان ترنسکشن و خرید هیچ پولی نرسیده به ما.

فقط باید بدی کسی که بلده بخره قبلا خریده و موفق بوده

10. این کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بعضا به اکانت های میام اتک بدم میبینم که دور تا دور مپ پر جعبه کادو هست اینا چین چرا به من نداد

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

منتظر بشید تا درخت ها و علف هرزهای زمین در بیاد بعد بچینیدشون تا جم بگیرید.

جم مجانی اصلا وجود نداره. تازه مجانی که سهله من والا گیفت کارت هم خریدم بعد که دکمه خرید جم رو زدم پول رو کم کرد جم نداد. اصلا خرید جم هم خطرناکه باید کسی که بلده بدی بخره . وگرنه پولت رو هم میگیره جم هم نمیده.

از من که 40 دلار خورد این بازی.حرومش باشه .100 بار هم نامه زدم به clash میگن پولی نرسیده زمان ترنسکشن و خرید هیچ پولی نرسیده به ما.

فقط باید بدی کسی که بلده بخره قبلا خریده و موفق بوده
    به خاطر تحریم گوگل اگه هر لحظه متوجه بشه که شما از ایران دارید خرید میکنید خرید شما خراب میشه
    باید خیلی ریز کاری ها رو رعایت کنید در کل به سایت های خرید جم اعتماد کنید بهتر البته در صورتی که کامل مطمئن نیستید توان خرید دارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •