نه نه hacker13 جان باتریش عین مدل قبلی 4 سلولیدرباره ی شارژ ناراحت نباش چون توی قسمت nvidia control panel می تونی اون برنامه هایی رو که میخوای با گرافیک لپ تاپ اجرا بشه رو مشخص کنی (فتو شاپ ، گیم و....(
نه نه hacker13 جان باتریش عین مدل قبلی 4 سلولیدرباره ی شارژ ناراحت نباش چون توی قسمت nvidia control panel می تونی اون برنامه هایی رو که میخوای با گرافیک لپ تاپ اجرا بشه رو مشخص کنی (فتو شاپ ، گیم و....(
خوب اینجوری خیالم راحت شد خوب خیلی خوب میشه اینطوری هنوز هم نرم افزار مدیریت باتری مثل لنوو نداره؟؟؟باید بزاری تا 100 برسه بعد قطع کنه یا نه میشه خودت مشخص کنی که مثلا به 80 رسید قطع کنه؟؟؟؟
شرمنده می پرم وسط بحث!
چند وقت پیش همین جا یه بحثی با یکی از دوستان داشتم در مورد gtx850m و معلوم شد که حتی ddr3 هم قدرتی کمی بیشتر از gtx760m داره که به وضوح از gt750m روی jv بهتره اما اینکه ارزش صبر داره یا نه به خود فرد مربوط میشه
واسه کاربرد شما هر دو کافیه اما اگه عجله ندارید و میتونید 2-3 ماه صبر کنید خوب بد نیست نیم نگاهی به مدل های جدید داشته باشین
البته همزمان مدل های مثل lenovo y50 و msi ge60 هم در راه هستن که البته لنوو عرضه جهانیش هم کمی مشکل داشته انگار
این لب تاپ الان تک و توک موجود هست و بگی به نماینگی میاره و احتیاجی به 2-3 ماه صبر کردن نیست من 4گیگ غیر لمسی jk رو میخرم تا اخر خرداد بعد نقدش رو میزارم
در تایید فرمایش شما قطعا gtx 850m قوی تر هست هم یک نسل جدیدتر و هم gtx هست که کاملا قوی تر از مدل gt هست.متاسفانه این لپ تاپ حباب قیمتی خیلی زیادی داره و قیمت جهانی 1000 دلار الان داره 4300 فروخته میشه.اما قیمت jk با اینکه 1100 دلاره نسبت به jv بهتره وحباب کمتری داره.قبلا هم عرض کردم اگر بتونید مدل 2 گیگ و غیرلمسی رو تهیه کنید خیلی بهتره.
این مدل jk که الان زده 4 و غیر لمسی . اما خیلی به مشخصاتش اعتمادی نیست چون زده بک لایت کیبرد نداره!
برای بازی هم بله اگر سرعت پیشرفت بازیها تغییر چندانی نکنه به نظر بنده حتما روی low تا 3 سال حتی شاید کمی بیشتر جوابگو هست.
برای مشاهده نتایج عملکرد گرافیک ها هم میتوانید از این سایتها استفاده کنید:
gpuboss.com
videocardbenchmark.net
اینم یه لینک مقایسه دوکارت 765 , 850
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای باتری هم که فرمودید به احتمال زیاد مصرف انرژی این کارت از سری قبل بیشتر هست اما چقدر رو بنده اطلاع ندارم.
موفق باشید
Last edited by ghm122; 14-05-2014 at 16:25.
خوب....درباره ی نرما افزار مدیریت فکر نکنم داشته باشه یا شایدم داشته باشه ولی درباره ی اینکه حتما به صد برسه اجباری نیست میتونی روی 15درصدم قطع کنی.....برای باتری مشکلی پیش نمیاد یا در واقع بهش فشار نمیاد
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال خیلی خیلی عجیب دارم ازتون چرا 765 قویتر از 850 به نظر میرسه تو این تست ها ؟؟؟ شاید من اشتباه میکنم نه؟؟؟؟
و سوال دوم باید بگم اگه گرافیکش بخواد هر دقیقه کار کنه مصرف زیادی خواهد داشت و دیگه هنوز از خونه نرفتی بیرون شارژش تموم میشه من تا اخر خرداد یه لبتاپ بین JV و JK میخرم و تنها دلیل تردیدم به خاطر باتری این لبتاپ هست چون حس میکنم اصلا ایده ال نخوهاد بود .
نگران نباش gtx 850m قویتره.............در ضمن گرافیک این لپ تاپ از asus n550jv فویتره..............در رابطه با تست قدرت..اجتمالا gtx 765m از ddr5 یا gddr5 بهره میبره وگرنه در هر صورتی حساب کنیم gtx 850m قوی تره..........در راطه با کار کردن گرافیک که بالا گفتم از طریق nvidia control panel میتونی تنظیمش کنی....در خرید asus n550jk لحظه ای تردید نکن که خیلی قویه....ما قبلا می گفتیم خاک بر سر ایسوس n56jr رو زد کیفیت و گرافیک بیست ولی قیافه بد ولی برعکس گرفیک و سخت افزار ضعیف ولی قیافه 20..............جالا که این این ایسوس حرف دله مارو شنیده قبل از اینکه فرصت از دست بره بهتره بگیریمش..........راستی یه چیز دیگه یک تعداد بازی های معدودی(انگشت شماره) رو اون بازی ها سریع میرن چون باری اون کارت گرافیک توصیه شدن........در کل از همه نظر و همه نظر asus n550jk عالیههههههههههههه
باتری هم زیاد فرقی با ایسوس ان 550 جی وی فرقی نباید داشته باشه.....
پس دیگه نگرانی رو بنداز تو سطل آشغال و کار درست رو انجام بده........
موفق باشی
Last edited by wrath of god; 14-05-2014 at 19:47.
[QUOTE=wrath of god;8222069]نگران نباش gtx 850m قویتره.............در ضمن گرافیک این لپ تاپ از asus n550jv فویتره..............در رابطه با تست قدرت..اجتمالا gtx 765m از ddr5 یا gddr5 بهره میبره وگرنه در هر صورتی حساب کنیم gtx 850m قوی تره..........در راطه با کار کردن گرافیک که بالا گفتم از طریق nvidia control panel میتونی تنظیمش کنی....در خرید asus n550jk لحظه ای تردید نکن که خیلی قویه....ما قبلا می گفتیم خاک بر سر ایسوس n56jr رو زد کیفیت و گرافیک بیست ولی قیافه بد ولی برعکس گرفیک و سخت افزار ضعیف ولی قیافه 20 در asus n550jv..............جالا که این این ایسوس حرف دله مارو شنیده قبل از اینکه فرصت از دست بره بهتره بگیریمش..........راستی یه چیز دیگه یک تعداد بازی های معدودی(انگشت شماره) رو اون گرافیک ها سریع میرن چون بازی برای اون کارت گرافیک توصیه شدن........در کل از همه نظر و همه نظر asus n550jk عالیههههههههههههه
باتری هم زیاد فرقی با ایسوس ان 550 جی وی فرقی نباید داشته باشه.....
پس دیگه نگرانی رو بزار کنار و کار درست رو انجام بده........
موفق باشی
[/QUOTE
ببینید این یه مسئله طبیعی هست .نحوه کدبندی تو سری جی فرس به این صورت هست که رقم اول نسل و سری تولید و دو رقم بعدی به نوعی قدرت کارت رو نمایش میده .تغییر نسل و پیشرفت اون هم تا حدی در افزایش قدرت موثره اما نه چندان زیاد و اصلا در حد دو رقم انتهایی نیست.
اما خوب خیلی هم فاصله بینشون نیست شاید حدود 8-10 درصد .
این کارت سری 8 چون جدیده هنوز خیلی ازش تست رو نت نیست مثلا نوت بوک چک سری ddr5 رو تست کرده که اون از 765 قوی تر هم هست حتی شاید حدود 10 درصد. نمیدونم ایسوس اگه اینو ddr5 میذاشت چش میشد؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=214&gameselect[]=204&gameselect[]=202&gameselect[]=142&gameselect[]=131&gpu_fullname=1&codename=0&architecture=0&pixe lshaders=0&vertexshaders=0&corespeed=0&shaderspeed =0&memoryspeed=0&memorybus=0&directx=0&technology= 0&daysold=0
اما به هر حال برای نیاز شما این کارت پاسخگو هست انشالله.
این یه مقایسه بین 850 ddr3 و 750 ddr5 که توی بازیها حدود 30 تا 40 درصد اختلاف هست بینشون و منطقا اگر 750 ddr3 بود این اختلاف اندکی بیشتر هم میشد
همون طور که حدس زده بودیم مصرف سری جدید بیشتر هست حدود 10 درصد ولی از اونجا که اکثر کارهای عادی بجز بازیها با گرافیک انبرد انجام میشه نگرانی خاصی در این باره نباید داشت برای بازی هم اگر می خواهید از حداکثر قدرت دستگاه استفاده کنید حتما باید دستگاه به برق متصل باشه.
مصرف 750 ddr3 حدود 35-40 وات و مصرف 850 ddr3 به میزان 45 وات هست.
اینم یه سری لینک دیگه که میتونه مفید باشه
ببینید در رابطه با باتری شما هم مثل من و خیلی دیگه از افراد ، دوست دارید همه موارد با هم یکجا جمع بشه اما متاسفانه نمیشه .اگه بنا باشه دستگاهی کانفیگ قوی داشته باشه یعنی مصرف بالا و اگه بنا باشه ضخامتش زیاد نباشه یعنی باتری کوچک پس در نتیجه این دو مانع از عمر باتری طولانی میشه ولی با توصیفاتی که من توی فرومهای خارجی و داخلی خوندم به نظرم میاد عملکرد باتری این دستگاه خوبه وقابل قبول.
امروز هم یه مقدار کاهش قیمت داشته تو لینک اول.دیگه وقتی قیمت رو به باد هوا میسپرن همین میشه یه روز گرون میکنن یه روز ارزون میکنن و البته در کل نیتی ندارن بجز خالی کردن جیب خلق ا... .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)