خوب پس از یه مرکز و از یه شرکت هستین حتما مشکلتون از پورت هایی هستن که ازش سرویس دارین
خوب پس از یه مرکز و از یه شرکت هستین حتما مشکلتون از پورت هایی هستن که ازش سرویس دارین
همسایمون که مشکلی نداره...
باید چیکار کرد؟
Last edited by Iloveu-ALL; 24-02-2014 at 20:22.
باید زنگ بزنین شرکت تعویض پورت براتون انجام بدن
از کجا معلوم مشکل از پورت باشه؟ و از سیم کشی نباشه؟
شرکتی که ازش نت دارم اندیشه ست که چند وقته کمبود پورت داره و از بقیه شرکت ها پورت میگیره فکر نکنم انجام بدن
پس اول باید از دم در تست کنید.من فکر کردم از دم در تست کردین.اگر از دم در تست نکردین باید پریز که سیم مخابرات روش وصله رو تعویض کنین و سیم رو تمیز کنین.ببینید نتیجه چی میشه/
احتمال هم داره که تعویض پورت انجام نده با این اوضع شرکت
یادمه قبلا یکی تو همین تاپیک بود که مشکل داشت
مشکلشم یه ربطی به آنتن هوایی داشت
شما بودی ؟
بگذریم
ببین شما میگی سیم روکش نداره
پس می شه گفت مورد استاندارد نیست!
سیم باید حتما روکش داشته باشه تا از عواملی همچون رطوبت + بارون و .... در حفاظت کامل باشه
شما جهت حل مشکل سیم ها اقدامی انجام دادی؟
من قبلا گفته بودم که سیم تلفن 4متر از کنار کابلی که به آنتن هوایی وصله عبور میکنه
الان سیمی که به مودم وصله 4جاش به طول 3-4 سانت روکش نداره... جالبش میدونی کجاست؟ امروز سیم سالم رو جایگزینش کردم داغون شد هی قطع میشدم!! بالای 40 بار با این سیم قطع شدم امروز بعد رفتم دوباره همون سیم داغونه رو وصل کردم خوب شد! باور میکنی؟
بالا پشتبوم هم یه نگاهی کرده بودم یه جاش سیم به طرز خیلی بدی به هم وصل شده!
من بیشترین احتمالی که میدم همین سیم کشی خونه باشه...
خیر تا حالا اقدام نکردم شما قبلا گفته بودی راه های دیگه (بردن مودم به دم در) رو امتحان کنید منم بیخیالش شده بودم
Last edited by Iloveu-ALL; 25-02-2014 at 00:30.
از همسایه ها کی ADSL داره؟
Last edited by Armin.Computer; 25-02-2014 at 18:35.
سلام فامیلمه ...
نتش هم مشکلی نداره
دوستان این مشخصات خط من هست ... از پارس آنلاین سرویس دارم . الان چراغ لینک ثابته ولی میخوام نویز کمتر بشه ....
جالب اینکه وقتی اسپلیتر نصب میکنم نویز خط بیشتر میشه
ADSL Parameters Downlink Uplink SNR Tolerance(db) 8.4 19.7 Attenuation(db) 41.0 21.0 Rate(Kbps) 4095 508
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)