این مشکله 810 -800-700 هستش
با هک کردن میشه
من انجام ندادم
تاپیکش هست تو کلوپ سونی اریکسون
این مشکله 810 -800-700 هستش
با هک کردن میشه
من انجام ندادم
تاپیکش هست تو کلوپ سونی اریکسون
اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
یا باید خودت هکش کنی که آموزشش رو دوستان گذاشتن یا با 4-5 تومن تو علائدین انجام میدن !اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
دوست عزیز گوشی شما چینی است ؟ من چند تا گوشی چینی رو دیدم این طور شده (حتی وقتی میخواستن
عکس بگیرن همین پیام رو میداد) اگر همه را ها رو رفتی و جواب نداد مموریت رو فرمت کن شاید درست شد
احتمالا شما inboxات رو با برنامه یmyphoneexplorer پاک کردی...چیز مهمی نیست حالا...یه جند بار ارور می ده که پر شده و این حرفا...بگذار یه مدت بگذره با خود گوشیdelet all کن ایشالله حل شه![]()
اگه مشکل از اریکسونه پس چرا من با اینکه خیلی از گوشی استفاده میکنم (یک ماهه خریدم بیش از 1500
عکس گرفتم هر شب هم با هندزفری هاش آهنگ گوش میدم) 7 . 8 روز یه بار باتری رو شارژ میکنم
just iran جان سلام
یعنی شما واقعا هفته ای یه بار گوشیتونو شارژ می کنید؟
ممکنه مشخصات باتری گوشیتونو بنویسید و بگید که گوشیتون دارای چه گارانتیه ؟
ممنون
راستی چه قدر می گیرن برام فیرمورش رو عوض کنن ؟؟؟؟
گوشیم رجیستر دستی هستش .
البته گویا شما دوست عزیز کمی جو گیر شدی!!!چون اگه از اسمان وحی هم نازل شه که یه باطری که حتی یک ثانیه با گوشی کار نشده و با این شرط 7-8 روز دوام اورده من باور نمی کنم!!!چه برسه به اینکه با گوشی کار هم کنی!!
چون ظرفیت باطری و مشخصات باطریه 810 معلومه و همه هم می دونن حداکثر دوامش چقدر هست دیگه
Last edited by mostafa_khan; 09-03-2007 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)