تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 444 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کسی فیفا 13 اگه آنلاین زده بگه چرا واسه ما نمیشه ؟ توی لابی تا میخوام جوین بشم یا کسی منو اینوایت میکنه فقط همینو مینویسه : unable to join
    میدونم همتون انگلیسی فول هستید ، ترجمه نکنید . دلیلش رو میخوام
    لابی رو کلا بیخیال شو!!!!
    Season بازی کن،خیلی بهتر و هدفدارتر هستش..................
    البته نمیدونم با چی بازی میکنی..........
    اگه با کنسول بازی میکنی،راحت میتونی ایرانی ها رو ادد کنی و با ایرانیا بازی کنی...............
    اینجوری خیلی روونتر بازی میکنی و اعصابت کمتر خط خطی میشه

2. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این درسته . موافقم

هر کد همزمان با فروشش ایجاد میشه

فقط نیشه کد هایی رو پیدا کرد که از طرف EA فروخته شده به سایت هایی که سی دی کی میفروشن
    مثل همین سایت های ایرانی

فقط امکان -- شدن این کد ها هست
    اگه اشتباه نکنم این سایتها هم خودشون بعد از خرید ما از EA میخرن ییعنی کد اماده از قبل ندارن پس میشه همون ماجرا بالا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم این سایتها هم خودشون بعد از خرید ما از EA میخرن ییعنی کد اماده از قبل ندارن پس میشه همون ماجرا بالا

یعنی چجوری؟
    وقتی یه cd-key در اختیار یه فروشنده قرار داره، یعنی از قبل وجود داشته دیگه.
    من فکر نمیکنم همزمان براشون رمز ساخته بشه.
    راستی، جواب منو ندادین. مگه کسایی که میرن dvd بازی رو بصورت فیزیکی میخرن، همراهش cd-key نیست؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان به همگی توصیه میکنم:

1 فایل بازی که گروه منشر کننده منتشر میکنه را فقط بگیرید یعنی الکی فیفا از این ور و ان ور دانلود نکنید
    2 تو وب و http و سایتهای تقلبی که بنام گروه های شبکه است بدنبال کرک و..نگیرید فقط تروجان می گیرید
    3 همانطور که پنج شنبه خدمت دوستان عرض کردم این هفته RELOADED این بازی رو منتشر نمی کند منظور این نیست که کلید باشه روی دوشنبه
    4 این گروه ها اصلا تو http نیستند بی خود با سایتها و اخبارهای تقلبی دل خوش نببندید که همش تقلبی و منافع ان سایت را در بر می گیرد

6. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

لابی رو کلا بیخیال شو!!!!
    Season بازی کن،خیلی بهتر و هدفدارتر هستش..................
    البته نمیدونم با چی بازی میکنی..........
    اگه با کنسول بازی میکنی،راحت میتونی ایرانی ها رو ادد کنی و با ایرانیا بازی کنی...............
    اینجوری خیلی روونتر بازی میکنی و اعصابت کمتر خط خطی میشه
    مرسی مرسی. با پی سی بازی میکنم . میگم که چون اولین باره فیفا 13 رو انلاین کردم نمیدونم چی به چیه. سسیون رو امتحان میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی چجوری؟
    راستی، جواب منو ندادین. مگه کسایی که میرن dvd بازی رو بصورت فیزیکی میخرن، همراهش cd-key نیست؟
    ببخشید دوست من ولی وقتی EA میتونه با سیستم DRM پدر این کرکر ها رو در بیاره (حالا کار به این که پول گرفتن یا نه نداریم) مطمئن باش که اینقدر احمق نیست که فکرش به وارد کردن CD-Key تقلبی از طرف کاربران نرسه.حتما با یه راهی جلوش رو گرفته بود.
    بعد هم اگه به همین راحتی بود که شما میگی حتما کرکر ها زود تر به فکرشون میرسید.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یعنی چجوری؟
    نه شما از یک سایت ایرانی درخواست خرید CD KEY میدین... اونا میرن از خود EAخرید میکنن ... پس ازقبل کدی ندارن.. اونایی هم که dvd را میخرن هم کدی تولید شده و بفروش میرسه... موضوعش برمیگرده که قبلا توضیح دادم

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشید دوست من ولی وقتی EA میتونه با سیستم DRM پدر این کرکر ها رو در بیاره (حالا کار به این که پول گرفتن یا نه نداریم) مطمئن باش که اینقدر احمق نیست که فکرش به وارد کردن CD-Key تقلبی از طرف کاربران نرسه.حتما با یه راهی جلوش رو گرفته بود.بعد هم اگه به همین راحتی بود که شما میگی حتما کرکر ها زود تر به فکرشون میرسید.
    ربطی نداره.مشکل نشدن نیست، مشکل احتمال بسیار پایین پیدا کردن یه کد بطور اتفاقیه.وقتی احتمالش انقدر پایینه، دلیلی نداره سازنده به سیستم امنیتی دیگه ای فکر کنه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه شما از یک سایت ایرانی درخواست خرید CD KEY میدین... اونا میرن از خود EAخرید میکنن ... پس ازقبل کدی ندارن.. اونایی هم که dvd را میخرن هم کدی تولید شده و بفروش میرسه... موضوعش برمیگرده که قبلا توضیح دادمSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    خب پس dvd ای وجود داره که هنوز فروخته نشده ولی کدی داره که هنوز استفاده نشده.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب پس dvd ای وجود داره که هنوز فروخته نشده ولی کدی داره که هنوز استفاده نشده.
    خوب اره دیگه . کسی که بازی رو فیزیکی میخره هم کد رو توش داره . جور دیگه ای که نمیتونه کد رو بدست بیاره . کد از اول توی همون بسته هست .

این دیر اومدن کرک بدجور زده به سر بچه ها . بابا ول کنین دیگه این بحث Cd key رو . هیچ جور نمیشه مفتش رو گیر اورد . فوقش اگه کسی میخواد بازی کنه اکانت بازی رو بخره که موقتی میتونی ارجینال بازی کنی .

اقا من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد :
    میشه مثلا یه نفر یه اکانت داشته باشه و بده به مثلا 10 نفر و اون 10 نفر فقط افلاین وارد اکانت بشن و از امکانات انلاین استفاده نکنن و فقط صاحب اکانت انلاین وصل بشه . اینطوری یه لطفی هم به 10 نفر کرده و یه جورایی بدون کرک داره بازی رو انجام میده .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •