با سلام
استرالیا را امتحان کنید شاید جواب داد ، بهر حال باید سیستم کشورهای مختلف را بزنید تا جواب بگیرید
با سلام
استرالیا را امتحان کنید شاید جواب داد ، بهر حال باید سیستم کشورهای مختلف را بزنید تا جواب بگیرید
سلام دوستان
آیا می توان با استفاده از ----- معمولی یا کارت ----s معمولی مثل SKYSTar2
امواج ----t را در یافت نمود
خير! اساسا متفاوت است
با سلام به دوستان
می خواستم ببینم بین این 4 تا گیرنده دیجیتال کدوم بهتره؟ و کیفیت بالاتری داره ...اگه hdmi هم داشت که چه بهتر...
STB236HD ( DENAY) - 1
2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XDVB-111
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- استرانگ ( مدلش رو نمی دونم )
4- FMA MILAD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من تو سایت دیگه ای خوندم که : مارك denay انگار تصاوير خروجي رو پردازش مي كنه ( چون نسبت به ايكس ويژن تصوير شارپ تري خروجي ميده )
یعنی این مارک از بقیه بهتره؟
سایت دیگه ای به نظر رتبه بندی ای رو تو کلاس های مختلف انجام داده ( TYPE)که B بهتر از بقیه هست...
در کل نظر دوستان چه مدلی هست و چرا؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از دوستانی که جواب میدن .
Last edited by dooste.man83; 12-08-2010 at 00:28.
سلام،
آقا ما یه ----T مارک پروویژن مدل T-7+ گرفتیم،
همه چیش خوبه، فقط یه مشکل داره اینه که وقتی فلش رو میزارم برای ضبط یه برنامه یه حالتی مثل کاهش سیگنال پیدا میکنه ( حالت شطرنجی و سی دی خش دار ) که البته بیشتر رو 6 کانال اول اینجوریه، کسی علتشو میدونه؟
یه سوال دیگه در مورد تنظیم صداش داشتم:
تو منوش زده Digital Audio : PCM & RAW این دوتا چه فرقی دارن و رو کذوم ست کنم؟
ممنون![]()
اين سايت بر چه مبنايي رتبه بندي كرده ؟! گيرنده "برايت" هنوز وارد ايران نشده ولي توي اين سايت رتبه بندي هم شده ! جالبه گيرنده "جم" كه همه ديگه ميدونن در چه حد پاييني كيفيت داره ، رتبه بالا بهش داده !
دوست عزير ، گيرنده "برايت Bright" رو شركت سوني داره وارد ايران ميكنه و به زودي مياد به بازار . بر خلاف ساير برندها كه اول فروختن بعد رفتن سراغ تاييديه تكتا ، "برايت" با اينكه وارد ايران نشده اما تاييديه تكتا رو گرفته و روي سايت تكتا قرار داره
اما فعلا بهترين دستگاه ، همون پروويژن هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز باید بگم که این سایت مجوز رسمی واسه رتبه بندی داره و باید معتبر باشه ... حالا تا چه حد خدا داند..
پرو ویژن هم که کلا تعطیل هست و چندین جا دوستان مقایسه کردن و گفتن ایکس ویژن کیفیت تصویر بالاتری داشته من دنبال یک مدل از ایکس ویژن بهتر بودم که اینجا سوال کردم...
کسی نیست مرا هلپ دهد؟![]()
سلام
شبکه های دیجیتال از روز 4 شنبه قطع شده و سیگنال نمیده
مدل دستگاه هم فیلیپس هستش
مطمینم مشکل از دستگاه نیست از دوستان اگه کسی میدونه مشکل از کجاس یا راه حلی اگر هست بگه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)