خیلی ممنون حالا از لحاظ فاکتورهای دیگه چی؟
و eset یه قابلیتی داره که arp spoofing posoinig رو اخطار میده و مثلا میگه فلان آی پی
به کامپیوتر شما داشت حمله میکرد البته مطمئنا کومودو هم داره ولی میخوام ببینم اعلام هم میکنه
خیلی ممنون حالا از لحاظ فاکتورهای دیگه چی؟
و eset یه قابلیتی داره که arp spoofing posoinig رو اخطار میده و مثلا میگه فلان آی پی
به کامپیوتر شما داشت حمله میکرد البته مطمئنا کومودو هم داره ولی میخوام ببینم اعلام هم میکنه
اتفاقا من اون بخش از سوال شما را که مربوط به eset و Comodo میشد را جواب ندادم..... اگر قصد دارید بین این محصول یکی را انتخاب کنید فکر میکنم در تاپیک بحث و گفتگو و انتخاب آنتی که داریم مطرح بکنید دوستان کمک میکنند.
با نسخه جدید eset کار نکردم و طبیعتا صلاحیت اینکه در موردش حرف بزنم را ندارم.
اما یه اشاره کوچیک داشته باشم در مورد اون قابلیت که در eset فرمودی: اگر مبنای کار Detection از روی تحلیل پکتها باشه کومودو بنابه دلایلی از اون بهره نمیگیره.(فایروال به اندازه کافی قدرتمند بود که حملات را دفع کنه به همین علت دیده شده بود که این قابلیت ماحصلش افزایش فالس در فایروال هست، البته در سالهای آینده احتمال اینکه برگرده هست، ولی تا زمانیکه نیازش احساس بشه و کاربر را دچار فالس نکنه) و فعلا اعطای اونو به لقاش بخشیده. حالا اینکه چقدر این قابلیت در نود درست و حسابی کار میکنه رو باید کاربراش نظر بدن....اساس کار فایروال کومودو بر NIPS استوار هست. یکسری تعاریفی براش تعیین شده که بر مبنای اون کار میکنه. از Detection خبری نیست. حتی Anti-ARP spoofing در کومودو چون تعریف دیگری براش شده که کارکردش بر مبنای تشخیص نیست بنابراین پیغامهای آنچنانی هم ازش دریافت نمیکنیم.
درود علی جان :
خسته نباشی ..
من یه مشکل با استثنا کردن فلش مموریم دارم..با اینکه خود فلش و زیر پوشه هاشو توی لیست استثنا گذاشتم اما هر بار سیستم که ریست میشه باز انتی ویروس پیغام میده و با اینکه اضافه کردن دائم به استثنائات رو میزنم اما اولا بازم با لاگین بعدی پیغام میده واینکه توی استثنائات برای اونها هیچ قانونی تعریف نشده...
خواستم بپرسم این بخاطر ماهیت فلش و فایل سیستم فت32 هست یا من فقط این مشکل رو دارم...
چون این فلش مموریم پر از نرم افزاره خامه با کرک و کیژنهای زیاد تعداد پیغامها کلافه کننده میشه...
ممنون.شاد و پیروز باشید استاد
سلام حمید خان.
ظاهرا کومودو با فلش مموری رابطه خوبی نداره....
میتونید کرکها را بزارید توی یک فولدر و با WinRAR فشرده کنید، به پسورد هم نیازی نیست.
سلام علی آقا
خوبی؟
یه سوال
چطوری میتونم برنامه CCE رو به برنامه اصلیش (خود آنتی ویروس) بشناسونمش که نیازی نباشه خودش دانلود کنه؟
آخه من خودم جداگونه دانلودش کردم برا همین پرسیدم
CCE را اکسترکت کن و وارد پوشه اکسترکت شده شو و بعد تمام فایلها و دم و تشکیلاتشو در فولدر نصب CIS کپی کن! عواقبش هم پای خودت!!
آخر خلاقیت بود!
---
از طرق CIS دریافتش کن ، دقیقا نمیدونم CIS برای دریافت CCE چند مگ دانلود میکنه، 7 /8 مگ شاید،
با سلام
ویندوز 8 نصب دارم با کومو اینترنت سکوریتی الان حدود 10 روزی میشه hips همش اجازهر دسترسی این مسیر رو میخواد البته اگه اجازه ندم با ارور ویندوز مواجه میشم و خواستم ببینم این مسیر مشکوک هستش یا پروسه ویندوز هستش عکس اتچ رو لطفا نگاه کنید
سلام علی جان
خوبی؟
یه چندتا سوال دیگه دارم
میشه بگی تو Comodo و تو تنظیمات پیکربندی گزینه های
1. Comodo Internet Security
2. Comodo ProActive Security
3. Comodo Firewall Security
برا چی هستن و هر گزینه چه کارایی انجام میده؟
و اینکه در صفحه اصلی آنتی ویروس، قسمت آنتی ویروس رو کدام گزینه بزارم که از لحاظ شناسایی و جستوجو در داخل فایل ها برام قدرتمندتر باشه؟ حداکثر یا بهیته؟
و اینکه اتو سندباکس رو، رو چه گزینه ای تنظیم کنم؟ کاملا مجازی یا محدودیت کم یا حداکثر یا مسدود؟ فرق اینا چی هستن؟
Last edited by Captain; 23-07-2013 at 10:44.
این سوال مشکلی نداره و باید allow کنید, احتمالاً شما کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کردین
رو سیستم خود منم این مورد وجود داره ولی سوالی نمیکنه و نکته عجیب برای من اینه چرا فایل System رو ناشناخته میدونه در حالی که کمودو این فایل رو امن میدونه !
سلام دوستان عزیز چندتا سوال داشتم
1-خیلی از عکسهای پستهای صفحه اول که پست های راهنما هستند اصلا باز نمیشن
2-تنظیمات نسخه 6 انگار با 5 فرق داره چون توی نسخه 6 جایی رو با نام Computer Security Policy پیدا نمیکنم یا
3-توی قسمت D+ و protected objects و
add که توی protcted files هست گزینه ای به نام select from وجود نداره این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا
4-فایروال رو که گفتن روی حالت کاربر قرار بدیم همچین گزینه ای
نداره و فقط حالت امن و تمرینی و... داره و
5-گزینه Block all incommming connections کجا هست و block icp ... که
چندتا هستند اینا رو کدومش رو باید علامت بزنیم
لطفا از تنظیمات ورژن 6 هم بذارید کلا با ورژن 5 یه کم فرق داره و
6-کومودو رو چطور میشه فارسی کرد؟ چون دانلود کردم ولی انگلیسی هست. لطفا به همه سوالات جواب بدید ممنون میشم
انشاءالله سربلند باشید
Last edited by hamidrezaj; 23-07-2013 at 18:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)