تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 191 از 328 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

کلا فکر میکنم توی ازدواج کسی بیشترین سود رو میکنه , دخترها ( همون خانم ها ) هستن.
    میری خواستگاری ... خانواده دختره میپرسن . خب پسرتون ماشین داره ؟ خونه داره ؟ شغلش چیه ؟ درآمدش چیه ؟ و.....
    بعد شما فکر میکنی این ازدواج به خاطر عشق است ؟
    یعنی پسر اون چیزها رو داشته باشه دیگه حله ؟

تازه این یک روی سکه است ...
    باز از اون ور همون قضیه اهرم فشار ( مهریه ) هم طرف دیگه ی سکه است ...
    یعنی ازدواج تماما به ضرر آقایون هستش با این شرایط ...تا میاد حرف بزنه میگه من طلاق میخوام :| ...

تازه یکی از دلایل اصلی و اصلی کاهش آمار ازدواج همین سرد شدن پسرها هستش که باز مقـــصر اصلی هم آداب و رسوم ( مســخره ) و شرایط غیرمنصفانه خانواده دختر و پسر هستش .
    Last edited by OMiD.1080p; 06-01-2015 at 01:15.

2. 14 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شرایط یه جوری شده که دیگ کمتر کسی میتونه اون همسر مورد علاقش رو پیدا بکنه دیگه مجبورن با یه نفر که بتونه خرج زندگیو بده بسازن.
    منظورم دخترا هست.خب مشخصم هست احتمال به مشکل خوردن خیلی میره بالا.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرایط یه جوری شده که دیگ کمتر کسی میتونه اون همسر مورد علاقش رو پیدا بکنه دیگه مجبورن با یه نفر که بتونه خرج زندگیو بده بسازن.
    منظورم دخترا هست.خب مشخصم هست احتمال به مشکل خوردن خیلی میره بالا.
    چرا؟(برای پاراگراف اول)
    شرایط دقیقا چجوری شده ؟
    شرایط شده؟
    Last edited by 1376MAXIMUM; 06-01-2015 at 10:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه موقعی معیار خوب و ساده بود تحصیلات و خانواده بود. ولی اینا مال قبل از اینکه پول و مایه بود.ولی الان دخترا قشنگ میدونن با کی ازدواج کنن. دختر چیه اینا ماشین حسابن

یه دختر عمو دارم خیلی توقعش زیاده گفته خواستگارم یا باید خیلی پولدار باشه یا دکتر باشه تا بله بگم. االان 30 سالشه هنوز شوهر نکرده.چنتا خواستگار داشت رد کرده.چون پولدار نبودن و تحصیلات عالیه نداشتن.
    Last edited by javad34; 06-01-2015 at 10:34.

6. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟
    چیزی رو درون ازدواج نمیبینم که نتونم خارج از اون داشته باشم.

ویرایش : البته اگر در ایران ماندنی باشم برای احترام به سنت های مرسوم اجتماع احتمالا بین 30 تا 35 سالگی ازدواج کنم.
    Last edited by Captain_America; 06-01-2015 at 11:44.

8. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببین منظور من این نیستش که پول داشته باشی خوشبخت میشی. کاری به دعواهای ازدواج و طلاق ندارم .

منظور من اینه که تو این دوره زمونه اینا که تو سریال نشون میدن تو همین سریال همه چیز آنجاست

هیچ دختری هزار سال نمیاد مثل این الهام حمیدی تو خونه بشینه بچه داری کنه! تو این دوره زمونه باید دخترو ببری بیرون ببری کنسرت بابک جهانبخش ببریش رستوران نایب ببریش آنتالیا

این دوره زمونه حداقل ماهی 3 میلیون خرج خونته.

میگم من کار ی به دعوا تو زندگی و طلاق ندارم .اصلا اونا بحثای روانشاسیه باید یه مشاور بیاد وسط بگه چرا 2 تا جوون نمیتونن با هم بسازن .

این الهام حمیدی رو میبینی؟ اینا همش فیلمه بشینه تو خونه تا شب شوهرش بیاد بهش شام بده نه بابا حداقل باید ماهی 1 میلیون به زنت بدی بره بازار پول خرج کنه.بره کشف کنه چه خوراکی جدیدی اومده.

زنا خیلی موجودات جالبی هستن بهشون 200 هزار بدی صبح میرن بازار شب با 2 تا کیسه خرید عجق وجق بر میگردن.
    مسئله همونه كه گفتم بايد بگردي زن(دختر باكره خوب)پيدا كني،كه اين دوره واقعا سخت گير مياد...گيرمياد ولي بايد حسابي بگردي...البته تقصير شوهر بي غيرتش هم هست،وقتي پول نداري غلط ميكني ازدواج ميكني و از اول شرايطت را نمگي يا چرا اينقدر رو ميده به طرف كه خواسته هاي نامعقول با جيب شوهر ميده!!!!پول خرج كردن كه جالبي و هنر نميخاد!!!اتفاق ميشه آشغالترين جنسها را به همين زنها به بالاترين قيمت انداخت كه مشاغلي كه فروش و خدماتشون به زنها مربوطه همين موضوع و سودآوري را نشون ميده..مواد غذاي و آرايش و لباس نمونه اش

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

چرا؟(برای پاراگراف اول)
    شرایط دقیقا چجوری شده ؟
    شرایط شده؟
    خب تو جامعه هر کسی کار و شغل نداره با درامد خوب.دخترا معمولا اول کسی رو که درامد ایده الی و شغل مناسبی داشته باشه رو قبول میکنن.چون میترسن دیگه همچین کسی گیرشون نیاد.یه جورایی به امید ایجاد علاقه بعد ازدواج هستن که اینم همیشه جور نمیشه.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب تو جامعه هر کسی کار و شغل نداره با درامد خوب.دخترا معمولا اول کسی رو که درامد ایده الی و شغل مناسبی داشته باشه رو قبول میکنن.چون میترسن دیگه همچین کسی گیرشون نیاد.یه جورایی به امید ایجاد علاقه بعد ازدواج هستن که اینم همیشه جور نمیشه.
    پس شرایط خیلی چیزیش نیست ادماش راحت طلب شدن و حاضر نیستن زحمت بکشن وقتی نیست خوب میخواهد چیکار کنه خوشم میدونه نیست چرا فشار روانی ایجاد میکنه؟ حالا که نیست پس خودشم زحمت بکشه برای زندگیش حقوق ماهی ۳-۴ ملیون تومان که حقوق تقریبا بالایی حساب میشه مال یه جوون ۲۷-۲۸ ساله یا ۳۰ ساله نیست فوقش ۱.۵-۲ بتونه بگیره اگر هم کسی گرفته خوش شانس بوده و استسنا بوده
    البته بازم بر میگرده به اقتصاد بیخود کشور که نمیتونه مثل بقیه کشور ها امکانات فراهم کنه و مردم زندگی در حد اونا داشته باشن
    یه خورده این دوتا پست اخرم رو خودم دوست ندارم نمیدونم چرا
    Last edited by 1376MAXIMUM; 06-01-2015 at 15:39.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یک دختر خاله دارم تا الان که 33 سالشه شاید نزدیک به 100تا خواستگار رو رد کرد معیارش هم اینه که باید دکتر باشه یا فوق لیسانس وضع مالیش خوب باشه کچل نباشه دماغش زشت نباشه قدش هم کوتاه نباشه بعد این همه سال توقعش کم نشده ... اما نکته جالب اینجاست که اگه یک نفر یکی از این خصوصیات را نداشت ردش میکنه فقط میخواستم اینو بگم ادم اگه بی دلیل ایراد بگیره سرش میاد الان دو تا برادر داره دوتاشون دارند کچل میشن بعد در اینده اینا نمیخوان زن بگیرند اگر همین ایراد ها را از شما بگیرن چقدر ناراحت میشید؟ چقدر تحمل میکنید بخدا 100تا خواستگار رد کردن کم نیست...

13. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

انتخاب هر کس نشانه مستقیم چارچوب فکری و لیاقت و خصوصیات اون فرد هست.

15. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •