تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 197 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

صادقیان که فصل گذشته بازیکن سنی زیر 21 سال باشگاه ذوب آهن بوده و نامش در لیست 27 بازیکن بزرگسالان و زیر 23 سال ذوب آهن نبوده، همچون امید عالیشاه و میلاد غریبی سهمیه لیگ برتری محسوب نمی‌شود.
    با این تفاسیر ما 3 سهیمه از 6 سهمیه لیگون رو استفاده کردیم؟(سید صالحی-میثم حسینی و کفشگری)
    حدادی فر هم که فعلا خبری نیست!!!

2. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر سنجی سایت ورزش سه در ساعت 1 بامداد شنبه

4. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

رویانیان در پرسپولیس ماندنی شد / کامبوزیا فقط عضو جدیدی از هیات مدیره است

ورزش > مدیریت ورزش - محمد رویانیان در سمت مدیرعاملی پرسپولیس ابقا شد.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از ایسنا؛پس از جلسه امروز صبح (شنبه) هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، محمد رویانیان به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باقی ماند.

چندی پیش از برکناری رویانیان و احتمال جانشینی محمد جعفر کامبوزیا،‌ رییس فدراسیون شطرنج ایران اخباری منتشر شده بود که این اتفاق با مخالفت جمع زیادی از پیشکسوتان پرسپولیس و هواداران روبرو شد.کامبوزیا از این پس به عنوان عضو جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کند و مدیریت وی در این باشگاه منتفی است.

روحانی متشکریم

6. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی خبر خوبی بود خیلی خیلی
    واقعاً تیم داشت از هم می پاچید

8. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خوش خبر باشی. باید همه از علی دایی ممنون باشیم که مردونه وایساد...
    راستی این بابا تو هیات مدیره چکار میکنه

10. 2 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

این چند روز خیلی ظلم در حق تیم کردند البته این چیزا داره عادی میشه.از اون زمانیکه همه علیه دو قطبی بودن فوتبال ایران صحبت میکردند باید یه چنین روزایی رو پیش بینی میکردیم.
    امسال تیم با کمترین حاشیه از فرصت‌هاش بهترین استفاده رو کرد.سرمربیش رو سریع شناخت بازیکنهاش تا حدود زیادی جذب شدند و تمرینات شروع شد.
    اول از همه تعویق لیگ رسید این چند روز هم که با روح و روان و اعصاب همه پرسپولیسی ها بازی شد.

باز هم خدا رو شکر که سردار موندنی شد تا تیم به آرامشی هر چند نسبی برسه.

12. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آرزویم پوشیدن پیراهن تیم پرسپولیس است ؛ به استقلال نمی‌روم

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «اگر هرجا و هرکجای دنیا بازی کنم آرزویم این است که یک بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بپوشم.»

جام ورزشی؛ کریم انصاری‌فرد که هنوز تکلیف خود را با پرسپولیس مشخص نکرده اظهار داشت: «با وجود برخی نوشته ها من هیچ وقت به دنبال بازار‌گرمی و اینگونه مسائل نیستم و به همین دلیل سعی می‌کنم کار خودم را دنبال کنم.»

وی افزود: «من چهار جلسه با پرسپولیسی‌ها برگزار کردم و همه جوره کوتاه آمدم اما شرایط مهیا نشد و هرگونه سعی کردم اما این اتفاق نیفتاد که با پرسپولیس قرارداد امضا کنم.»

انصاری‌فرد در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد به سپاهان، تراکتور‌سازی یا استقلال بروی گفت: «من به استقلال نمی‌روم البته احترام خاصی برای این تیم خوب ایرانی قائلم.»

وی یادآور شد: «باور کنید من هواداران پرسپولیس را دوست دارم و هرگز یادم نمی‌رود که چطور در شرایط سخت من را حمایت کردند و مثل کوه پشت سر من بودند. مگر می‌شود آن حمایت‌ها را فراموش کنم.»

وی افزود: «هرجایی که بروم آرزویم این است تا خدا به من این عزت را بدهد که یک بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بپوشم. هرکجای دنیا چه داخل و چه خارج از کشور بروم این آرزو را دارم.»

وی در جواب به این پرسش که بالاخره می‌خواهی در کدام تیم بازی کنی گفت: «همه چیز دست خداست و من هم گذاشته‌ام تا تکلیف مشخص شود بعد اعلام کنم اما این احتمال وجود دارد که به خارج از کشور بروم. انشاءالله همه چیز در چند روز آینده مشخص خواهد شد و باید ببینیم خدا برای من چه می‌خواهد.»

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پنجعلی در جمع هواداران:
    حدادی‌فر را پرسپولیسی بدانید/ او با ما قرارداد دارد
    محمد پنجعلی در جمع هواداران پرسپولس اعلام کرد: قاسم حدادی‌فر با این تیم قرارداد امضا کرده است.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حدود 50 هوادار تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز پس از شنیدن خبر حضور حدادی‌فر در ذوب‌آهن بسیار ناراحت بودند و در تمرین پرسپولیس به هر طریقی که توانستند ناراحتی خود را نشان دادند اما محمد پنجعلی با حضور در جمع هواداران به آنها گفت: حدادی‌فر با هیچ تیمی قرارداد نبسته و زیاد نگران نباشید.
    وی افزود: او پرسپولیسی است و خبرهایی که شنیده می‌شود، چندان مهم نیست. ان‌شاءلله اگر اتفاقی پیش نیاید او تا چند روز آینده به تمرینات ما خواهد آمد. فقط مشکل کوچکی بوده که ذوب‌آهنی‌ها می‌خواهند او را نگه دارند اما او با ما قرارداد دارد.
    این در حالی است که باشگاه ذوب آهن امروز اعلام کرده بود که قرارداد قاسم حدادی‌فر تمدید شده است.

16. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض درخواست دايي از هواداران و حركات منحصر به فرد نیلسون

تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که هواداران این تیم در مقابل درب ورزشگاه درفشی‌فر از مالکی تقدیر کردند.

جام ورزشي؛ تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 17:36 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان بدن‌های خود را گرم کردند سپس در سه گروه به آقا وسط پرداختند که با سوت‌های دایی باید جای خود را عوض می‌کردند. در مرحله بعدی نیز به حفظ توپ و پرسینگ در سه گروه در گوشه‌ای از زمین پرداختند.

* در تمرین امروز مولایی مربی بدنساز پرسپولیس غایب بود.

* حدود 40 هوادار که پس از ماندن رویانیان در پرسپولیس مقابل این باشگاه جمع شده بودند امروز به تمرین آمدند و ضمن تقدیر از مالکی از عملکرد او در ماندن رویانیان تقدیر کردند.

* در ابتدای تمرین یک هوادار با دیدن دایی به سمت او دوید تا سرمربی سرخ‌ها را ببیند که با مساعدت دایی دقایقی با این هوادار صحبت شد. دایی به هواداران گفت خواهش می‌کنم اگر کسی حرفی یا کمکی می‌خواهد بنویسد تا آن را بررسی کنیم. فرصت نمی‌کنم با همه صحبت کنم چون وقت تمرین گرفته می‌شود.

* فریادهای دایی در حاشیه تمرین امروز که اعلام می‌کرد باید بیشتر به یکدیگر کمک کنید به جای اینکه به دنبال استراحت باشید از نکات جالب بود. البته کریم باقری نیز امروز با فریادهای بلندش بازیکنان را راهنمایی می‌کرد.

* با دستور دایی؛ کادر فنی پرسپولیس در گروه‌های مختلف تقسیم و پا به توپ شدند.

* محمد پنجعلی پس از 15 دقیقه در کنار زمین حضور پیدا کرد و با اجازه دایی محل تمرین را ترک کرد.

* دروازه‌بان‌ها زیر نظر غلامپور به تمرین پرداختند.

* در تمرین امروز عباس‌زاده و پولادی غایب بودند.

* علی دایی در حاشیه تمرین امروز هر وقت احساس می‌کرد که بازیکنان به دلخواه او بازی نمی‌کنند تمرین را نگه می‌داشت و خودش پا به توپ می‌شد. او اصرار زیادی داشت که بازیکنان به دنبال دویدن در هنگامی که صاحب توپ نیستند، باشند.

* در مرحله پایانی بازیکنان در قالب دو تیم در زمین هندبالی به فوتبال دسته جمعی پرداختند که در این دیدار یونس شاکری برای تیم سفید هت‌تریک کرد. همچنین عابدزاده نیز از ناحیه مچ دست دچار مصدومیتی جزئی شد و از زمین بازی بیرون رفت.

* در حاشیه این تمرین علی دایی نیز با زدن ضربات ایستگاهی دو بار دروازه نیلسون را باز کرد. همچنین محمد دایی نیز با زدن پنالتی به امیر عابدزاده دروازه او را برای سه بار باز کرد.

* در حاشیه تمرین امروز دایی بارها به بازیکنان و مخصوصاً ملی‌پوشان تذکر می‌داد. او دقایقی نیز با رضا حقیقی اختصاصی به گفتگو پرداخت.

* کارهای آکروباتیک نیلسون نیز در تمرین امروز جالب بود. او با توپ روپایی می‌زد و سپس به زدن ضربات قیچی می‌پرداخت. بهزاد غلامپور نیز در هنگام فوتبال دست‌گرمی با سایر بازیکنان پا به توپ شد.

* هواداران نیز با گل‌زنی بازیکنان بارها آنها را مورد تشویق قرار می‌دادند و به خوشحالی می‌پرداختند.

18. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس

عکاس: جاوید نیک‌پور

تاریخ: ۹۲/۴/۸

(برای دیدن عکس ها در اندازه ی اصلی روی آن ها کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •