تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 308 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي: احساس خوبي دارم

ستاره آرژانتيني بارسلونا اعلام کرد که براي ديدار مقابل پاري‌سن‌ژرمن در دور رفت مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا احساس خوبي دارد.

ليونل مسي تساوي مقابل سلتاويگو در رقابت‌هاي لاليگا را بي‌اهميت دانست و عنوان کرد که تيم تنها بر روي بازي فردا شب مقابل پاري‌سن‌ژرمن در دور رفت مرحله يک‌چهارم ليگ قهرمانان اروپا تمرکز کرده است.

به گزارش فارس،وي در صفحه شخصي خود در شبکه اجتماعي نوشت: تيم 2 امتياز در لاليگا از دست داد اما اختلاف همان قدر باقي ماند.

مسي ادامه داد: مسابقه مقابل سن‌ژرمن سخت خواهد بود اما من احساس خوبي دارم.

وي تأکيد کرد که بازيکنان به شدت بر روي بازي در پاريس تمرکز کرده‌اند.

ستاره آرژانتيني بارسلونا در ويگو گفته بود با توجه به اينکه بازي سه‌شنبه شب مي‌تواند پاياپاي باشد، تيم براي آماده شدن از لحاظ بدني به استراحت نياز دارد.

2. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری - یک موزه مربوط به زندگی و دوران فوتبالی لیونل مسی در روساریوی آرژانتین، زادگاه وی تاسیس خواهد شد.

بنا به گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های امریکای جنوبی، یک موزه برای نمایش تمام افتخارات فوق ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا، در زادگاه وی افتتاح خواهد شد.

این پروژه که هنوز مراحل اولیه را طی می‌کند، تا 2 سال آینده آماده خواهد شد.

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

طرفداری - مدافع راست بارسلونا در مصاحبه با Goal.com گفت که چند نتیجه بد به این معنا نیست که دوران طلایی بارسلونا به پایان رسیده است.

دنی آلوز، مدافع برزیلی بارسلونا به انتقادهایی که در پی نتایج و بازی‌های نه چندان رضایت‌بخش بارسلونا در 2 ماه اخیر از این تیم شده است و بارسلونا را یک تیم رو به نزول خوانده‌اند، پاسخ داد.

گرچه مردان تیتو ویلانوا، در غیاب سرمربی خود موفق شدند با یک بازی زیبا با نتیجه 4-0 از سد میلان بگذرند، ولی شکست 2-0 در بازی رفت در سن‌سیرو، حذف از کوپادل‌ری در مقابل رئال مادرید و تساوی اخیر 2-2 در مقابل سلتاویگو باعث شده که انتقادات از این تیم ادامه داشته باشد.

آلوز در پاسخ به این انتقادات به goal.com گفت: ”مردم چیزهای زیادی پس از بازی رفت مقابل میلان در مورد ما گفتند، و ما نظرات خوب و بد زیادی شنیدیم. مطمئنا در فوتبال نتیجه بسیار مهم است، ولی حافظه مردم بسیار ضعیف است. تمام کاری که بارسلونا تاکنون انجام داده است با چند نتیجه بد، ناگهان فراموش شدند.“

”تنها راهی که ما می‌توانیم به این انتقادات پاسخ دهیم ادامه دادن به پیروزی‌ها و کسب قهرمانی‌هایمان است. بارسا تغییراتی را داشته است، ولی شرایط با حریفانی که روز به روز سخت‌تر می‌شوند دشوار است.“

”ما در جایگاه خوبی در جدول لالیگا قرار داریم و در لیگ قهرمانان در مرحله 1/4 پایانی هستیم. در کل بد به نظر نمی‌رسد.“

با وجود تساوی در مقابل سلتاویگو، بارسلونا کماکان با 13 امتیاز اختلاف در صدر جدول لالیگا قرار دارد و در مقابل تیم ثروتمند پاریسن‌ژرمن در لیگ قهرمانان شانس زیادی برای صعود دارند. آلوز گفت: ”من یک پیشگوی خوب نیستم و نمی‌توانم نتیجه بازی مقابل پاریسن‌ژرمن را پیش‌بینی کنم. حریفان در لیگ قهرمانان همیشه سخت هستند و پاریسن ژرمن هزینه زیادی برای تشکیل تیم فعلی داشته است. آن‌ها به مرحله 1/4 نهایی رسیده‌اند و این نشان می‌دهد که تیم قوی هستند.“

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

این مهاجم سابق بارسلونا هم‌پست مسی بود.

سایت گل – لودویک ژولی، بازیکن سابق بارسلونا گفت که این که راه را برای حضور لیونل مسی در بارسلونا باز کرد برایش مایه افتخار بوده است.

این بازیکن سابق تیم ملی فرانسه بین سال‌های 2004 تا 2007 بیش از 100 بازی برای بارسلونا انجام داد و فرانک ریکارد به‌تدریج مسی را جانشین او ساخت.

او گفت: «فرانک ریکارد در ژانویه 2006 بود که به من گفت: لودو، می‌خواهم به مسی بیشتر از پیش بازی بدهم. او بیشتر بازی خواهد کرد.

من درک کردم که آینده متعلق به اوست. این تقریبا افتخاری برای من است که راهش را باز کردم.»

او درباره بازی فعلی مسی می‌گوید: «او پدیده است. او همان موقع هم آن ضربات مشهور، آن شادابی و آن سبک بازی بی‌مانندش را داشت.

من فکر می‌کردم که او در گذر زمان بهتر می‌شود. بسیاری از استعدادهای جوان در حدود 16سالگی می‌درخشند اما ناگهان محو می‌شوند.»

ژولی با تیم لوریان در اندیشه راهیابی به لیگ اروپا است.
    Last edited by M E S S I; 01-04-2013 at 20:24.

4. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی در آستانه ثبت رکوردی دیگر

طرفداری- لیونل مسی، ستاره بارسا در آستانه ثبت رکوردی دیگر قرار دارد. ستاره باشگاه بارسلونا در صورت گلزنی در بازی فردا شب، برابر پاریس سن ژرمن، به اولین بازیکن در جهان تبدیل خواهد شد که در 20 ورزشگاه مختلف در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی می کند. این رکورد هم اکنون با گلزنی در 19 ورزشگاه، به طور مشترک در اختیار رائول گونزالس و لیونل مسی است.

۱۳۹۲/۰۱/۱۲

پی نوشت: امون بده! حالا نسل های دیگه باید حسرت فوتبالی داشته باشن جای ما نبودن و نیستن گمونم این رکورد آنری بود که مسی زدش و رائول با شالکه بهش رسید

6. 16 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مسی در آستانه ثبت رکوردی دیگر

طرفداری- لیونل مسی، ستاره بارسا در آستانه ثبت رکوردی دیگر قرار دارد. ستاره باشگاه بارسلونا در صورت گلزنی در بازی فردا شب، برابر پاریس سن ژرمن، به اولین بازیکن در جهان تبدیل خواهد شد که در 20 ورزشگاه مختلف در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی می کند. این رکورد هم اکنون با گلزنی در 19 ورزشگاه، به طور مشترک در اختیار رائول گونزالس و لیونل مسی است.

۱۳۹۲/۰۱/۱۲

پی نوشت: امون بده! حالا نسل های دیگه باید حسرت فوتبالی داشته باشن جای ما نبودن و نیستن

و نخواهند بود...!
    لئو جان بابا یکم فکر ما باش!، ناراحتی قلبی داریم سکته میکنیم میفتیم رو دستتا...!

The 9 player that played for PSG and Barça

8. 16 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

"Mourinho , 1997 (HQ): "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón
    Mourinho : Today, tomorrow and always Barça will be in my heart
    مورینیو: امروز،فردا و همیشه بارسا در قلب من خواهد بود!

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

طرفداری - زلاتان باید در بازی سه شنبه شب در مقابل تیم سابقش قرار بگیرد.

زلاتان بعد از ترک نیو کمپ مصاحبه های زیادی بر علیه گواردیولا انجام داد و این بازی می تواند یک بازی ویژه برای او باشد.

در آستانه دیدار تیم های پاریس سن ژرمن و بارسلونا، مرد سوئدی پاریس سن ژرمن به تمجید از ستاره بارسا پرداخته است. زلاتان تحت تاثیر نمایش لیونل مسی قرار گرفته است و کسب چهارمین توپ طلا پیاپی توسط مسی، او را شگفت زده کرده است.

زلاتان در مورد مسی به خبرنگاران گفت:" او در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است. او چهار بار موفق به کسب توپ طلا شده است و به نظرم باید اسم توپ طلا را به مسی تغییر دهند. هنوز نمی توان نظر داد که او بهترین بازیکن تاریخ است یا نه؟ باید صبر کرد تا دوران بازیگری او به پایان برسد.

زلاتان در مورد تیم بارسلونا نیز گفت:" آن ها بهترین تیم تمام دوران هستند، می خواهم که تمام توان خود را در مقابل آن ها به کار بگیرم، باید ببینیم که چه می شود."

هنگامی که از ایبرا در مورد عملکرد فوق العاده اش در بازی های اخیر سوال شد، سریع پاسخ داد:" من دنبال این نیستم که چه کسی بهترین است، گلزنی من به خاطر عملکرد خوب هم تیمی هایم می باشد. شماره یک بودن برای من مهم نیست."

یاران بکهام و زلاتان باید در روز ۲ آپریل در ورزشگاه خانگیشان به مصاف یاران مسی بروند.
    Last edited by M E S S I; 02-04-2013 at 16:09.

10. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال 
    دوستان بازی امشب رو به غیر از شبکه ورزش چه کانال هایی پخش میکنه ؟

12. 7 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال 
    دوستان بازی امشب رو به غیر از شبکه ورزش چه کانال هایی پخش میکنه ؟
    اونایی که قرمز رنگن:

14. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امشب بعد از سه ماه تیتو برگشته رو نیمکت
    کاش درس خوندنم انقدر سریع میگذشت
    امیدوارم برگشتش با جشن و پیروزی همراه باشه
    و همینطور گلزنی مسی وشکستن رکور جدید

16. 11 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلامی بعد از مدتها...

امیدوارم امشب نتیجه ای بگیریم که برای بازی برگشت تو نیوکمپ انقد استرس نداشته باشیم حالا این نتیجه میخواد تساوی با گل مثل 2-2 باشه یا برد که اونوقت خیلی عالی میشه...!

بازگشت تیتو هم خیلی خوشحال کنندس...

همه چیز تو این دو ماه رقم میخوره...

قهرمانی چمپیونز لیگ = پنجمین توپ طلای مسی

+

الکسیس سانچس: می خواهم در بارسا بمانم

این ملی پوش شیلیایی در سال 2011 از اودینزه به بارسا پیوست اما در این فصل نتوانست بازی های خوبش را در ترکیب این تیم تکرار کند.
    سایت گل- الکسیس سانچس، مهاجم بارسا، تایدد کرد که علی رغم شایعات اخیر در مورد جدایی اش از این باشگاه در تابستان آینده، از حضورش در نوکمپ راضی است.
    این ملی پوش شیلیایی در سال 2011 از اودینزه به بارسا پیوست اما در این فصل نتوانست بازی های خوبش را در ترکیب این تیم تکرار کند.
    به همین دلیل، شایعات زیادی در بازگشت او به فوتبال ایتالیا منتشر شده و گفته می شود که یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این مهاجم است اما سانچس تاکید کرد که قصد ندارد به این زودی ها بارسا را ترک کند.
    او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" من از شرایطم در بارسا و تیم ملی راضی هستم. از زندگی در شهر بارسلونا هم راضی ام.
    می دانم که چطور بازیکنی هستم و می دانم که می توانم سرنوشت ساز شوم. می توانم یکی از بهترین بازیکنان دنیا باشم."
    سانچس 24 ساله تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد.

+

حضورآبیدال درکادر فنی بارسا بعداز خداحافظی از فوتبال

بازگشت همزمان تیتو و آبیدال آن هم برای یک بازی مهم باعث می شود که انگیزه ها به مراتب افزایش بیابد

سایت گل- کارلس ویلاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا روز سه شنبه در صحبت هایی به صورت رسمی از بازگشت تیتو ویلانووا و اریک آبیدال به باشگاه کاتالان خبر داد.
    این درحالی بود که اریک ابیدال در ماه مارس سال گذشته مورد عمل پیوند کبد قرار گرفت و اخیرا به روزهای اوجش بازگشته و تیتو ویلانووا بعد از چند ماه اقامت برای انجام شیمی درمانی درنیویورک به تازگی به اسپانیا بازگشته است.
    ویلاروبی در گفتگو با « ال مون آ راک1» گفت:« بازگشت همزمان تیتو و آبیدال آن هم برای یک بازی مهم باعث می شود که انگیزه ها به مراتب افزایش بیابد.»
    او در ادامه به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه کاتالان از بازگشت این دو به شدت خوشحال هستند و در مورد ابیدال به این نکته اشاره کرده که خیلی خوب می شود که بتوان قرار داد او را تمدید کرد؛ چرا که او الگوی خوبی برای فوتبال و انگیزه های فردی است.
    او درمورد آبیدال گفت:« آبیدال به عنوان یک چهره برجسته در روابط سازمانی باشگاه واقعا مهم خواهد بود. او در مسیری حرکت می کند که مبدل به سمبلی برای باشگاه شود که نشانه تلاش، تعهد حرفه ای، توانایی غلبه برمشکلات و ارزشهای انسانی است. او بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال به کادر فنی بارسلونا خواهد پیوست.»
    از سوی دیگر ویلاروبی در کنفرانسی در دانشگاه سوربن پاریس در مورد فرهنگ کاتالان و باشگاه کاتالان شرکت خواهد کرد و دراین کنفرانس درنظر دارد تا به ارزش های یادشده در مورد آبیدال اشاره کند:« ما از این فرصت برای توضیح بیشتر فرهنگ و مدل کاری مدرسه لاماسیا بهره خواهیم برد. دو فصل پیش بود که هر سه نامزد کسب توپ طلا، از بچه های مدرسه لاماسیا بودند. ما دراین کنفرانس از ارزشهای آبیدال نیز صحبت خواهیم کرد.»

18. 10 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •