سلام به دوستای رئالی عزیز....دیروز بعد بازی یووه-بایرن مجری برنامه گفتش که بازی رئال-گالا بعد بازی استقلال با الهلال بطور زنده پخش میشه....این یعنی فقط نیمه دوم بازی رو میخوان نشون بدن......
![]()
سلام به دوستای رئالی عزیز....دیروز بعد بازی یووه-بایرن مجری برنامه گفتش که بازی رئال-گالا بعد بازی استقلال با الهلال بطور زنده پخش میشه....این یعنی فقط نیمه دوم بازی رو میخوان نشون بدن......
![]()
نه دوست من کلا" 20 دقیقش میره!
البته تا دیروز نوشته بودن شبکه ورزش میده!
اینا کلا" با رئال مخالفن!
بازی رئال مهمه یا دورتموند؟!
دورتموندو انداختن شبکه ورزش کلشو نشون میدن !
البته تا شب شاید دوباره جابه جا بشن!
منتظریم!
البته شما میتونید یه VIP بخرید از سایت رئال مستقیقم بازی رو از شبکه اختصاصیش ببینید!![]()
Last edited by Altairezio; 03-04-2013 at 12:41.
90 دیقه بازی+15 دیقه بین دونیمه +5 دیقه وقت اضافی(!!)= 110 دیقه ! بازی استقلال ساعت 22:10 شروع میشه پس یعنی ساعت 24 تموم میشه!!
بازی رئال-گالا هم که 23:15 شروع میشه ،پس یعنی یه نیمه پررر....
ولی کلا نمیدونم اینا چه کینه ای از رئال دارن که اینجوری میکنن....یادمه یه سری هم بازی رئال با لیون تو مرحله یک هشتم رو (که رئال 3-0 تو سانتیاگو برد) رو همینجوری کردن...
Last edited by ahadpoolghahat; 03-04-2013 at 13:11.
پخش میکنه اما بعد بازی استقلال که در اینصورت یه نیمه میپره برا همین میگم اگه شبکه رایگانی باشه که پخش کنه دوستان بگن استفاده کنیم
از اینجا لیست شبکه ها روببینید. قرمز ها رایگانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها لینک هم بدین.
دوستان بازی به ساعت 12:15 دقیقه منتقل شد!(فک میکنن ما .... هستیم! میگه زندس!)
بازی ای رو که ساعت 11:15 دقیقه شروع میشه رو صدا سیمایه ما ساعت 12:15 دقیقه شروع میکنه و میگه زندس!؟(حالا ما رو چی فرض میکنن بماند!)
بابا دیروز زده بودن شبکه ورزش اینا اصلا" رسما" کرم دارن!
آخه چرا عوض کردی شبکه بازی رو!
Last edited by Altairezio; 03-04-2013 at 19:59.
من باز میگم شاید میخوام نیمه ی دوم رو بزارن نوشتن زنده؟
دوستان کسی کد بیس شبکه italia 1 رو نداره ؟؟ (( شبکه رایگان هست ))
** من در حال حاضر با dial up کانکت هستم واسه همین نمیتونم تو گوگل سرچ کنم -- اگه یکی کد رو بزاره ممنون میشم **
Last edited by wooooow; 03-04-2013 at 20:58.
دوست عزیز بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)