تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 396 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کریر با موناکو که به فصل دوم رسید و کرش میکنه
    با مادرید شروع کردم یه دونه جدید و همون اول کلی بازیکن فروختم و کلی خریدم
    اولبن بازی رسمی هم سوپرکاپ اسپانیا بود که نتیجشو میتونین تو عکس ببینین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واصه این عکس گذاشتم چون شاید عجیب به نظر بیاد
    اما به این نتیجه رسیدم که سختیه بازی در 13 یک سوم شده تا 12 !

قسمت نقطه چین و ط ن د ا ن ل و د هست
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 13-10-2012 at 15:10.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا کرش شد عزیزم؟مگه با کرک هم حل نشده؟چرا اینطوری شده فیفا و اینقد کرش می کنه؟قبلا بازیا دردسر نداشت اصلا....

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شماها که career میرید به عنوان مربی میرید یا بازیکن ؟ من اصلا حال نمیکنم با این career ! کیف این فیفا به اینه خودت کل بازی رو دستت باشه نه اینکه فقط مربی باشی یا فقط یک بازیکن .
    تورنامنت ها هم ناقص هستن . کاشکی یه کریر هم میذاشتن میشد با تیم کامل میرفتی تو جام های مختلف شرکت میکردی . این season جریانش چیه ؟ ماله من وارد نمیشه .
    اتفاقا من نظرم اینه که بهترین کار همین بود که اینا کردن...مسخرس که تو بازیکن هستی و تازه فوتبالو شروع می کنی در عین حال مربی تیمی هستی که ((مثلا))هافبکش لمبارده و مدافع جان تری که سن بابا ی ادمو دارن...بله!موقعی جذاب می شد این مود((بازیکن و مربی))که شما به عنوان بازیکن شروع می کردی و در انتهای سن بازیگری ات مثل روود گولیت یا جان لوکا ویالی مربی بازیکن تیم می شدی...کلا مربی بازیکن هم در دنیای فوتبال منسوخ شده!

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

خب صبح دانلود بازی تموم شد و نشستم چند ساعتی بازی کردم

گیم پلی واقعا روان و عالی شده ! یعنی دیوانه کننده اس ! بعد از بازی کردن نیمه خزعبلی به اسم PES 13 به عنوان مسکن تا زمان انتشار Fifa دقیقا همون چیزی بود که میخواستم به دستم رسید .
    درجه ی سختی بازی واقعا بالا رفته ! یعنی در حالت آماتور ( یا همون Beginner ) هم با دشواری میشه به گل رسید که همین مزه ی بازی رو دو چندان میکنه .
    صداگذاری بازی محشره ! من اسپیکرم یه بیس بزرگ داره با 6 تا اسپیکر . ولوم دادم یعنی قشنگ رفتم تو خود استادیوم ! چسبید !
    بعضی حرکات کاملا ظبیعی شده روند بازی رو بهبود بخشیده ! مثلا ممکنه شوت که میکنید بین راه بخوره به پای یکی کمونه کنه به یه طرف دیگه آن هم خیلی نرم و طبیعی ! همینطور در مورد تکل و خطا و خیلی چیزهای دیگه .
    فقط یه موضوعی یه مقدار رو اعصابه ! بازیکن های حریف ( خود Computer ) همگی تو نیمه ی زمین ما یه پا مسی و رونالدو میشن ! یعنی هیچکدوم از پاس و شوت هاشون اشتباه نمیره مخصوصا تو محوطه جریمه ( البته من درجه ی Professional بازی میکنم ) ولی از آن سو بازیکن های ما در زمین حریف اکثر مواقع شاس میزنند و بیشتر مواقع توپ از زیر پاشون در میره یا اشتباه پاس میدند ! هرچند این مورد هم به سختی و طبیعی کردن بازی افزوده ولی ای کاش این اشتباهات فردی در بین کاربر و کامپیوتر به مساوات تقسیم میشد تا اعصاب ما خدشه دار نشه !

ولی در کل بازی کاملا عالیه ! گیم پلی . صدا گذاری . روان بودن بازی و ... در بالاترین حالت ممکن قرار دارند .

امتیاز من به این نسخه 9 از 10 ( اگر مشکلی که ذکر کردم رو نداشت چه بسا از نظر من نوعی 10/10 بود )

5. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه مشکل دیگه که من دیدم توی فیفا 12 و 13 صدای دالبیه که جواب نمیده ولی یادمه تو فیفا 11 میذاشتی 5.1 اونوقت اسپیکر جلو صدای گزارشگر بود اسپیکرهای پشت تماشاچی و اسپیکرهای بغل افکت ها بودن ولی الان میذاری 5.1 کلا همون 2.1 میشه . خیلی از فروم های خارجی ها به این نکته اشاره کردن که متاسفانه EA نمیدونم چرا دالبی رو برداشت از فیفا 11 . ضمنا یادمه تا قبل از 13 وقتی میرفتی تو تورنامنت و لیگ همزمان بازی های کاپ هم بود ولی الان فقط لیگ هست .
    ضمنا سرعت بازی رو هم هرچی که میذارم تاثیری نمیبینم . یه بازی میبینی سرعت کمه یکی بالا . انگار بصورت اتوماتیک عوض میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من تازه واردم چچوری میشه بازکن فروخت

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از چن دس بازی کردن:
    نور پردازی عالی، رنگ های زنده و طبیعی، گرافیک هم نسبت به 12 بهبود داشته
    صداگذاری بهتر شده و تماشاگرا نسبت به هر اتفاقی نو زمین واکنش نشون میدن
    راجع به گیم پلی هم باید بگم عالیه
    اینکه تو کریر هم نتایجو به صورت صوتی میگه خیلی باحاله

فقط یه مشکل هس که بازیکنا خوب نمیتونن توپ رو استوپ کنن، و توپ رو چن ضرب و به کندی استوپ میکنن (فاصله بین استوپ و استارت یه کم زیاده) مخصوصا توپهای هوایی و ارسال های بلند
    در صورتیکه الان توی فوتبال واقعی ای، بازیکنای حرفه ای استوپهای بدون نقصی دارن

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تازه واردم چچوری میشه بازکن فروخت
    برو تو قسمت sell player اونجا میتونی بازیکنات رو قرض بدی یا بفروشی
    باید اول بازیکنات رو بذاری تو لیست فروش بعد پیشنهاد اومد میتونی یفروشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام نسخه 6 گیگ رو دانلود کردم و کرک رو هم کپی کردم، و بازی اجرا شد! ولی وقتی تنظیمات اولیه رو رد میکنه و صفحه ای که منو اصلی بازی بیاد از بازی خارج میشه! چیکارش کنم؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اخه چقدر نامردی
    این داور پدر منو در اورده. تو کریر با چلسی تو capital one cup بازی با ویگان لعنتی، بازی تو وقت عادی 1-1 شد، تو وقت اضافه اول، داور بعد از تموم شدن وقت، 5 دقیقه به زمان واقعی سوت نزد. تو این 5 دقیقه 100 بار حمله کردن. من world class بازی میکنم. البته بازیای جام حذفیو با بازیکنای جوونم بازی میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •