سلام مصطفی
من هم همین مشکل رادارم ..الان رام را که پاک میکنم روی 581 خالی میشه ولی تا 1ماه پیش وقتی رم را خالی میکردم روی 400میرفت![]()
سلام مصطفی
من هم همین مشکل رادارم ..الان رام را که پاک میکنم روی 581 خالی میشه ولی تا 1ماه پیش وقتی رم را خالی میکردم روی 400میرفت![]()
سلام امیرجان
همون طور که گفتم من با پاک کردن خیلی از برنامه ها ( مخصوصا چندتایی از این utility ها مثل zdbox و super manager و ... ) و همه ویدجت هام باطریم برگشت به روز اولش .
یه سوال داشتم از دوستان :
این کابلی که میشه باهاش گوشی اس 3 رو وصل تلویزیون کرد اصلش توی ایران پیدا میشه ؟
از یک مغازه ای پرسیدم گفت دارم ، برای خود سامسونگ هست و از جای شارژ یه تبدیل برای HDMI داره ( بهش دانگل میگن آیا ؟ ) قیمتش هم میگفت حدود 80 تا 90 . بعد که رفت بیاره گفت توی انبار نداره و تموم کرده
آیا قظعه اصلش هست که برم دنبالش ؟ این قیمتی که گفته خوبه ؟
ممنون دوست عزیز ، ولی شما میگی با حذف یه سری نرم افزار مشکلت حل شد .
من نمیدونم این گوشی لعنتی من چش شده که با ریست فکتوری هم دوباره ساعتی دو سه درصد شارژ کم میکنه ، اصلا یه جوری شده 5 دقیقه باهاش وب گردی میکنم میبینم 5 ، 6 درصد شارژ کم کرده .
یکی از دلایلی که من از سونی دوباره برگشتم رو سامسونگ همین شارژ نگه داشتن بود ولی اینم که دو هفته هست اعصابمو ریخته بهم .
به نظرتون ببرم سامتل و گوشی را نشون بدم تاثیری داره ؟ درستش میکنن ؟
با این اوصاف یحتمل باتری گوشیت مرخص شده و کار از کالیبره و تعویض رام و ریست فکتوری گذشته.
به نظرم ببر گارانتی نشون بده ضرر نداره.
راستی من قبلا با رام ایران مشکل داشتم خیلی دیر شارژ میشد به توصیه دوستان رام 4.1.2 انگلیس فلش زدم مشکلم حل شد.
Last edited by A.IvI.I.N; 27-07-2013 at 21:05.
سلام مصطفی
منم حدود 10تا نرم افزار پاک کردم و تاحدودی مشکل برطرف شده..ولی این شارژ کم کردن رو اعصابه همه هست.
تو انجمنی بهم گفتن یک رام جدید بریز و بعد کالیبره کن و بعد روت کن و بعد بعضی از نرم افزارهایی ک کارایی ندارن را پاک کن در پوشه system/apps تا باطری کمتر مصرف کنه.
من منتظرم نسخه 4.3بیاد ببینیم چی میشه...این ZDBOX خودش خدای شارژ خوردنه![]()
البته من یک سری توی setting هم تغییر ایجاد کردم :
توی wireless ....> mobile network ----> network mode رو گذاشتم روی GSM only
NFC و S beam هم همیشه خاموشه
همه vibration و haptic و keytones رو هم خاموش کردم
LED indicator هم گذاشتم فقط روی notification فعال باشه
screen mode روی standard هست
rotate screen و smart stay فعاله
با اینکه power saving mode غیر فعاله ولی فعال کردنش تاثیری برام نداشته
تمام motion ها فعلا غیر فعال هست
شاید این تنظیمات کمک کنه
من با این گزینه ها ک قرمز کردم ، قبلا کمترین مصرف رو داشتم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدهپاور سیوینگ ک از اول فعاله ولی بنظرم بیشتر دکوره
![]()
سلام
جدید ترین رام اسپانیا هم تو یک انجمن دیدم امده ک میتونه رام را عوض بکنه و اگر مشکل پابرجا بود ، برود نمایندگی.
من رامی که از اول ریختم رو گوشی انگلیس بود ک مشکل تاخیر شارژ با امرو زنداشتم و از رامش راضی بودم..
برادران ارجمند به نظر شما از نرم افزارهای باقی مونده کدومشون مصرف زیادی دارند..امروز 10تا نرم افزار پاک کردم.
smart keyboard
سخنان بزرگان
xplore
samsung navi
fruit slice
nimbuzz
adobe reader
messenger
mx player
bludic
teamwiewr
sygic
swapps
puffin
اخرین خبر
stupid zombies
همراه بانک ملت
flashlight
jomlak :d
file expert
psiphon 3
bazar
DS battery saver pro
فقط اخرین نرم افزار را امشب نصب کردم ک مشکلی رفع بکنه ولی یحتمل خودش شارژ میخوره ( شاید ) !
این رام انگلیس رو لینکی ازش ندارید که بشه دانلود کرد ؟ راستی فارسی رو ساپورت میکنه که ؟
یه مطلب دیگه میخاستم بگم اونم در رابطه با این که یه سری از نرم افزارا رو غیر فعال کنیم تا مصرف گوشی پایین بیاد ، به نظر من که این کار درست نیست ، یعنی وقتی آدم یه گوشی high end میگیره خب باید از همه قابلیت هاش استفاده کنه ، این که من بیام بیشتر نرم افزار ها رو پاک کنم تا مصرف پایین بیاد مثل این میمونه آدم یه ماشین تاپ بگیره و باهاش فقط بره سر کوچه و برگرده خونه .
من که فکر میکنم در مورد گوشی خودم مشکل چیزه دیگست ، چون قبلا هم اس 1 داشتم و هم اس 2 و با یه خروار برنامه مثل چی شارژ نگه میداشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)