سلام !
من بازی نصب کردم ! هیچ پچی هم تاحالا نریختم ! آخرین پچ رو میخواستم که لباسها و تیمها درست شده باشند ! اگر هم پچش نیاز به چیزی اضافه هم داره مثل کیت سرور یا کرک و ... اونم بگید !
ممنون !
سلام !
من بازی نصب کردم ! هیچ پچی هم تاحالا نریختم ! آخرین پچ رو میخواستم که لباسها و تیمها درست شده باشند ! اگر هم پچش نیاز به چیزی اضافه هم داره مثل کیت سرور یا کرک و ... اونم بگید !
ممنون !
پچی نیست قیافه و لباس تیم ملی رو درست کنه ؟ با ترکیب جدید .
سلام
دوست عزیز هست ... البته یا باید دانلود کنی یا این که تک سیدی رایت شده اش رو بخری ... یا از نسخه های آپدیت pes 2013 توسط شرکتهای ایرانی استفاده کنی که بیشتر فایده نداره ...
یک سوال دوستان: اون مسئله خرید حل شد . دی:
7 بازیکن خریدم ورشکست شدم .... رونالدو رو از دست دادم ....
برای فروش بازیکن باید realse رو بزنم یا locan list یا trasnfer ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
باتشکر
پچ 3.0 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.0
(فاصله بین soft و gozar رو بردارید)
این کامله و چیز دیگه ای نیاز نداره. همه چی رو هم درست میکنه. لباس و آرم و نقل و انتقالات و ....
Last edited by Mehran14233; 15-02-2013 at 00:27.
آقا چرا جوابمو نمیدید
میگم چرا بازی یه وقتایی میپره بیرون باید رزولوشنشو تغییر بدی تا درست بشه؟؟
برای من با عوض کردن رزولوشن هم تغییری نکرد ! بعضی وقتا میپره بیرون !
سلام.
باید بزاریشون تو trasnfer ...
دوستان من به يه مشكلي بر خوردم...
قبلنا با يه بنده خدايي بازي ميكردم اكثرا ميبردمش سبك بازيم هم تكنيكي يعني با دريبل زدن و پا به توپ بودن ميرم جلو ولي الان نميدونم همن بنده خدا چيكار ميكنه كه هر وقت بازيكن من پا به توپ ميشه بازيكن هاش مثل بختك ميان سوار بازيكن صاحب توپ ميشن و نميذارن حركت كنه يعني در جنگ تن به تن حتي اگه قوي ترين بازيكن هم مال من باشه اون بازيكن مقابل توپ رو از من ميگيره و بعد اينكه اگه توپ از رو هوا بيد و بازيكن من دو متر جلوتر از بازيكن حريف باشه باز اين بازيكن حريفه كه به توپ ميرسه حالا دوستان خبره اين بازي به من بگن كه اين حريف من از شيوه اي بازي ميكنه كه اين طوري ميشه و من چطوري ميتونم باهاش مقابله كنم؟؟؟؟؟
ضربدر مربع رو با هم بگیر +r1 دو نفری میان پرس میکنن بازیکن صاحب توپ در اکثر مواقع هم میگیرن توپ رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)