تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 421 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من مشکل جدی دارم کمک کنید دوستان . دقیقا مثل این فرد بودم . یعنی این کارها از ابتدا توسط خوانواده ام برام صورت نگرفته . حتی خودم هم از بچگی 9 تا 15 سالگی . خیلی میخواستم خودم وارد جمع بشم . با دوستام

تفریح کنم . اما خوانوادم نزاشتن به دلایلی یا مانعم شدن ....
    حالتو مي فهمم...
    به نظر من کتاباي روانشناسي بخون چون خود شناخت از خودت و وضعيتت تنش فکريتو کمتر ميکنه و بهت ميگه ميتوني اگه شرايطت عوض شه و موقعيت برات ايجاد شه...
    اولاش استرس ميگيري و ... ولي کم کم مييتوني خودت باشي و در اثر تکرار و تمرين خودتو عوض کني...
    همين توي اينترنت بودن مثل بين مردم بودنه و همينکه بدوني توي جامعه چه خبره مشکلت کوچيکتر ميشه...
    خودتو دوست داشته باش ، بالاخره يه روز شرايطتت عوض ميشه و ميتوني خودت باشي نه کسي که بهت ميگن بايد باشي...
    سعي کن يه سري کارارو ياد بگيري، مثل آشپزي. زبان.، ... که اعتماد به نفست بيشتر شه و خودتو موفق تر احساس کني. اينجوري وقتي توي جمع قرار بگيري احساس کمبود نداري...
    به خودت تلقين منفي نکن که اعتماد به نفستو از بين ببره..
    تو يه آدم معمولي و نرمال هستي که فقط به خاطر شرايطتت نتونستي اجتماعي باشي.
    اميدوارم خودتو باور کني و نزاري اين مساله که دست خودت نبوده تمام شخصيت و زندگيتو تحت تاثير قرار بده..

اميد داشته باش
    Last edited by miss_ava7; 21-07-2014 at 17:54.

2. 2 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ممنون از همه دوستان عزیزم . مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . سعی میکنم تمام نکاتی که لطف کردید و برای من توضیح دادید به کار بگیرم .

واقعا دارم عذاب میکشم . بیشر هم میگن باید کتاب های روانشناختی رو بخونم و تننیک های دوری از انزوا و در اجتماع بودن رو بخونم .

باز هم از همه عزیزان ممنونم .

4. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از بحث این مطلب خیلی وقته گذشته
    ولی الان دیدم و یه نکته رو واجب دونستم که بگم که شاید بعضی ها ندونن !!!!

سوال از دوستان با تجربه

دوتا از متحانامو افتادم

یکیش 9 بود اعتراض نوشتم چند روز پیش هنوز جواب داده نشده به اعتراض

و اون یکی 9.5 هست و مهلت اعتراض تموم شده و باید ایمیل یا شماره ای از استاد پیدا کنم که ظاهرا تنها راهش همینه ... خب چی کار باید بکنم الان ؟!

آخه چرا باید برای 0.5 نمره بیفتم ؟!
    مرسی...
    عجب...
    فکر کنم همینطور باشه ...
    حالا دلیلش چیه ؟!
    یعنی نمره اصلی کمتر از 9.5 بوده و 9.5 میدن تا قبول نشیم ؟!
    حالا شماره یکی از بچه ها رو گیر آوردم فکر کنم اون شماره استاد رو داشته باشه ؟!
    به هر حال اگر صحبت بکنم بهتر از اینه که هیچ کاری نکنم
    اولا" اینکه چطور از این رفیقمون بخوام که ایمیل یا شماره به من بده (چون هیچ سلام علیکی هم حتی باهاش نداشتم)
    و بعد در صورتیکه ازش گرفتم به استاد چی بگم!؟

امتحانش هم ضمنا خداییش خیلی سخت بود...
    فکر کنم تعداد افراد قبول شده به تعداد انگشتان دست نرسند!
    تا الان از 5 نفر شنیدم که افتادند !

من تنها امتحانی رو که خوندم همین بود که اینجوری شد ...
    اونوقت اونایی که نخوندم قبول شدم

الانم فقط به استاد همین حرفو دارم بگم که امتحان سختی بوده و مساعدت خودتونو توی نمره ها لحاظ کنید دیگه ....
    اینجور نمرات 8 8.5 9 9.5 اکثرا نمراتی هستن که دانشجو نمره پایینی میگیره و استاد به دلیل اینکه دانشجو مشروط نشه بهش نمره 9 میده !!

این داستان اعتراض ورقه و ..... یه جورایی تو اکثر دانشگاه ها کشک محسوب میشه و ترتیب اثر داده نمیشه
    بجز اینکه دانشجو از اعتراض خودش واسه کم بودن نمره مطمعا باشه
    در غیر اینصورت استاد بعد از اعتراض نمره همون نمره واقعی رو میده !!! (( به شخصه دیدم استادی تو سایت خودش نوشته بود در صورت اعتراض ورقه نمره واقعی داده خواهد شد . این یعنی اعتراض ممنوع ))
    ولی در خیلی مواقع به اعتراض رسیدگی نمیشه !!

حالا سوال اصلی ؟؟
    چرا به اعتراضات رسیدگی نمیشه ؟؟ :

دلیلش رو چند سال قبل از یکی از اساتید
    پرسیدم و جواب جالبی داد (( اینکه چقدر حقیقت داره نمیدونم ولی همچین دروغ هم نیست ))
    دلیلش اینه وقتی شما اعتراض ورقه میکنی
    آموزش دانشگاه باید به استاد مورد نظر گزارش بده و یا به صورت اتوماتیک اعتراض به استاد ارسال میشه

و 2 حالت داره
    1 - نمره واقعی شما بیشتر از نمره وارد شده هست
    2 - نمره واقعی شما کمتر از نمره وارد شده هست

1 -

در این حالت استاد ورقه رو از دوباره تصحیح میکنه و یا اینکه شما بهش گفتید استاد 10 بده (( به دلایل مختلف مثل ترم آخری و یا مشروطی ))
    و بعد استاد نمیتونه نمره رو توی سایت وارد کنه
    و در صورتی که نمره تجدید نظر از نمره وارد شده اولیه بالاتر باشه اول باید یه نامه بزنه که در تصحیح اشتباه شده (( تغییر نمره هم همین معنی رو میده ))
    حالا در صورتی که استاد جزو هیئت علمی باشه یه نمره منفی واسش محسوب میشه و این خطا قابل قبول نیست
    و به همین دلیل هست که اساتید به اعتراض نمرات رسیدگی نمیکنن !!!

2-
    و اگه هم رسیدگی کنن نمره واقعی اون دانشجو از نمره وارد شده کمتره و واسه همین استاد نمره واقعی رو رد میکنه (( جایگزین کردن 4 به جای 9.5 ))

حالا یه پیشنهاد :
    هیچوقت سعی نکنید اعتراض نمره بکنید !!

به 2 دلیل

1 -
    چون احتمال اینکه نمره واقعی شما از نمره وارد شده بیشتر باشه درصدش پایینتره !! (( چون با توجه به ارفاق موجود میزان خطای استاد پوشونده میشه ))
    و اگه نمره واقعیتون هم کمتر باشه به شدت ضرر میکنید !!

2 -
    اکثر اساتید در زمان رد کردن نمره به کل دانشجویان ارفاق میکنن (( در بعضی حالت ها ارفاق برابر میشه یا به اصطلاح خودمونی روی نمودار رفتن ))
    در این صورت اگه نمره تصحیح شده شما 5 باشه و با ارفاق 8 بشه پس استاد 3 نمره ارفاق کرده
    و اگه شما اعتراض کنید استاد اون 3 نمره رو پاک میکنه و شما نمرتون میشه 5
    و اگه از دوباره تصحیح کنه غیر ممکن هست که در تصحیح دوباره 3 نمره اشتباه کرده باشه که 5 شما بشه 8 !!!
    پس باز هم شما هستید که ضرر میکنید !!

اعتراض نمره در صورتی انجام بدید که صد در صد به خودتون اعتماد دارید و میدونید نمره واقعی شما بیشتره (( همچین احتمالاتی شاید زیر 5 درصد باشه - چون مقدار ارفاق نمره طوری هست که هیچ استادی اونقدر اشتباه نمیکنه ))
    Last edited by wooooow; 22-07-2014 at 01:30.

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تا چند ساعت دیگه باید آماده خاکسپاری یکی از نزدیکانم بشم. چیکار کنم؟

سلام. یکی از نزدیکانم ساعات آخرشو داره تو بیمارستان سپری می کنه. گیجم به کم. نمی دونم چی کار کنم؟ تقریبا بزرگتر متوفی از سمت همسرش منم.

8. این کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اگر شخصی از نزدیکانتون مثلا از اقوام تلفظ یک وسیله یا همچین مواردی رو اشتباه بگه بنظرتون چطور میشه بهش بگیم؟ که هم ناراحت نشه و هم جای دیگه ضایع نشه؟

بعد چطور میشه از کسی که مدت زمان طولانی وقت ادمو پای تلفن میگیره رهایی پیدا کرد؟ یعنی محترمانه جوری متوجهش کرد (( فرض کنید طرف دقیقا سر ظهر وقت ناهار زنگ بزنه خب تا چند دفعه رو میشه تحمل کرد یا بهانه گرفت ولی وقتی متوجه نیست...)) راهی داره؟

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان اگر شخصی از نزدیکانتون مثلا از اقوام تلفظ یک وسیله یا همچین مواردی رو اشتباه بگه بنظرتون چطور میشه بهش بگیم؟ که هم ناراحت نشه و هم جای دیگه ضایع نشه؟

بعد چطور میشه از کسی که مدت زمان طولانی وقت ادمو پای تلفن میگیره رهایی پیدا کرد؟ یعنی محترمانه جوری متوجهش کرد (( فرض کنید طرف دقیقا سر ظهر وقت ناهار زنگ بزنه خب تا چند دفعه رو میشه تحمل کرد یا بهانه گرفت ولی وقتی متوجه نیست...)) راهی داره؟
    در مورد اول من سعی میکنم همون کلمه رو دوباره توی جوابم تکرار کنم به شکل درست....
    مثلا اسم یک نفر سارا است اشتباهی میگه سیما
    منم توی حرفم اون کلمه سارا رو تکرار میکنم
    البته اگر طرف مسن باشه خب یه کمی طبیعیه....زیاد نباید سخت گرفت

در مورد دوم تنها چاره اش دوری از طرف مقابل هست
    مثلا وقتی زنگ میزنه جوابتلفنش رو ندیم
    در صورت جواب دادن هم بپیچونیمش...مثل اینکه ببخشید الان باید برم جایی اومدم تماس میگیرم و...
    تا کم کم خود طرف بیخیال بشه

12. 7 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من اگر شخص مورد نظر خانم باشه سعی میکنم با بی توجهی به حرفاش متوجهش کنم

اما اگر آقا باشه محترمانه میگم که کار دارم و مکالمه را قطع میکنم

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام. یکی از نزدیکانم ساعات آخرشو داره تو بیمارستان سپری می کنه. گیجم به کم. نمی دونم چی کار کنم؟ تقریبا بزرگتر متوفی از سمت همسرش منم.
    چرا با یک دست گل نمیری سراغش ....
    با هاش کمی صحبت کن و ازش حلالیت بطلب......

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

هروقت تلفظ یک وسیله یا همچین مواردی رو اشتباه گفت شما اصلاح شده ی اونو بهش بگید و سعی کنید یاد بگیره.

روش اول :تلفنش رو جواب ندید........
    روش دوم:به بهانه نداشتن وقت یا شارژ گوشی بهش بگید که حرفش رو حضوری بزنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با فک و فامیلایی که باهاشون اصلا حال نمیکنی و حتی از یکی دوتاشون در حد مرگ متنفری اما بخاطر خانواده خودت (شخص مادر) مجبوری با اونها معاشرت کنی چه کاری میشه کرد ؟!

18. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •